MSc in bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

De MSc in Business Administration is een voltijds programma dat in vier semesters wordt gegeven en een uitdagende, transformationele educatieve ervaring biedt voor studenten. Het programma richt zich zowel op theorie als op de praktijk, omdat het het inzicht van studenten in disciplinaire en organisatorische kennis probeert te vergroten. Deze ervaring zal de capaciteiten van studenten ontwikkelen om opgedane kennis toe te passen in gesimuleerde en echte bedrijfsscenario's. Lezingen en workshops vinden plaats op PNU College of Business and Administration.

Waarom DCU @ PNU?

DCU is een jonge, dynamische en ambitieuze universiteit met een onderscheidende missie om levens en samenlevingen te transformeren door middel van onderwijs, onderzoek en innovatie. DCU staat in de top honderd jonge universiteiten in de wereld in de Times Higher Education '100 onder de 50'. THE zegt dat deze ranglijst een blik werpt in de toekomst, met de rijzende sterren die een groot potentieel laten zien. DCU Business School heeft onlangs haar positie als een toonaangevende businessschool bevestigd, met de toekenning van AACSB-accreditatie - door deze in de top 5% van de business schools wereldwijd te plaatsen. PNU deelt veel van deze kenmerken met DCU, dus we genieten van een natuurlijke verbinding.

Sinds 2013 heeft DCU Business School een succesvolle samenwerking met het College of Business and Administration bij PNU. Dit omvat de aflevering in PNU van DCU-undergraduate-programma's in International Finance and Marketing, Innovation and Technology. Deze samenwerking is door zowel PNU als DCU erkend als een groot succes en heeft direct geleid tot de ontwikkeling van dit Postgraduate-programma.

Programma Visie

De filosofie van het programma is om deelnemers een uitdagende leerervaring te bieden die hen helpt hun kennis en competenties te vergroten, meer zelfbewust en reflecterend te worden als managers en professionals in het proces. De persoonlijke competenties, evenals de vaardigheden op het gebied van kennis, analytisch en kritisch denken die in dit programma worden ontwikkeld, vormen de basis voor verdere loopbaanontwikkeling en continu leren gedurende de rest van het leven van de deelnemer.

Doel van het programma

Het programma combineert kritieke elementen uit DCU Business School na-ervaringprogramma's met het unieke Career Edge Model of Employability van de post-doctorale suite van de DCU Business School. Het doel is om deelnemers voor te bereiden op een leidende carrière in organisaties.

Programmastructuur

Het programma bestaat uit een dynamische mix van zakelijke kernkennis en specialistische expertise, toegepaste beoordelingen en een op de industrie gebaseerde sluitsteen:

Core Modules:

 • Next Generation Management
 • Leiderschap
 • Prestatie-uitmuntendheid
 • Strategie

Keuze van specialistische streams:

Specialist 1

 • ondernemerschap
 • Nieuwe zaken ontwikkelen

Specialisme 2

 • Financieel management
 • Financiële theorie

Capstone:

 • Proefschrift / Practicum / Plaatsing

Vereisten voor Award Degree

90 ECTS-credits (54 Amerikaanse credits)

Toelatingseisen

 • Minimale toelatingsvoorwaarden voor het programma zijn: een Honours diploma (2.2) van elke discipline, of een gelijkwaardige internationale kwalificatie.
 • Kandidaten die hun hoger onderwijs buiten een Engels sprekende omgeving hebben voltooid, moeten een samengestelde score van 6,5 halen in het International English Language Testing System (IELTS) en 6.5 behalen in de schrijf- en sprekende dimensies.
 • Geef het interview door.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The education of women in the Kingdom of Saudi Arabia has received a great deal of attention and this has allowed Saudi women to make definite strides towards achieving their ambitions and unveiling t ... Lees meer

The education of women in the Kingdom of Saudi Arabia has received a great deal of attention and this has allowed Saudi women to make definite strides towards achieving their ambitions and unveiling their uniqueness in different fields. Lees Minder