MSc in bedrijfsfinanciering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Ontwikkel financieel inzicht en zakelijk inzicht

Van startups tot grote bedrijven, iedereen is op zoek naar slimme en gekwalificeerde profielen voor bedrijfsfinanciering. Het doel van de MSc is om professionals op te leiden met een perfect begrip van financiële hulpmiddelen, maar ook zakelijke behoeften om in elke situatie voldoende expertise op het gebied van bedrijfsfinanciën te bieden. Kom assimileren deze kennis met goed opgeleide, deskundige faculteit en een netwerk van sterke partners om plaatsing te vergemakkelijken. Hier zult u leren en oefenen hoe bedrijfsfinanciën verschillende zakelijke uitdagingen kunnen beantwoorden en de prestaties en waardering kunnen verbeteren.

Met deze MSc breng je een echte meerwaarde aan je carrière. U hebt toegang tot een breed scala aan mogelijkheden in zowel financiële als zakelijke instellingen.

Inschrijven voor de MSc in Corporate Finance-programma betekent leren over financiën in allerlei situaties, van het opzetten van ondernemingen tot beursgenoteerde ondernemingen. Kom en leer door te doen!paper, business, finance mohamed_hassan / Pixabay

Waarom kiezen voor dit programma?

Een ervaringsgerichte pedagogiek

Dit programma biedt je een onderdompeling in een zeer intense werkomgeving, door online of gemengde cursussen, case studies, mondelinge presentaties en groepswerk te combineren.

Het bevat ook een programma van conferenties voor een operationele visie op veel bedrijfsfinanciën. Studenten krijgen ook de mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsspellen, workshops over actuele zakelijke kwesties, de Holt Valuation Challenge en de Crowdfunding Valuation Case.

Een focus en specialisatie in meerdere bedrijfstakken

Studenten leren de geavanceerde kennis die nodig is voor een loopbaan in grote bedrijven en multinationals, in treasury management, bedrijfsactiviteiten of andere financiële gebieden, of voor een loopbaan in corporate banking, risicokapitaal, private equity of vermogensbeheer.

De ontwikkeling van IT-vaardigheden

Met de MSc in bedrijfsfinanciering kunnen studenten zich de IT-vaardigheden eigen maken die ze nodig hebben voor hun carrière, zoals R, VBA, Reuters of Python, enz.

Een internationale visie op zakelijke en sociale relaties

Een volledig Engels curriculum met professoren, docenten en een netwerk van internationale partners zal studenten in staat stellen om te communiceren in een geglobaliseerde omgeving met een bewustzijn van hun lokale gemeenschap en de rest van de wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder