MSc in architectuur en stedenbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma biedt integratie en samenhang van ontwerpworkshops en verkennende cursussen en onderzoek. Het masterprogramma wordt gekenmerkt door een volledig geïntegreerde methodologie, die architectuurstudenten solide vaardigheden biedt in de hedendaagse eisen van architecturaal en stedenbouwkundig ontwerp en onderzoek:

Vormgeven van de architecturale en stedelijke vaardigheid die nodig is om een evenwichtige moderne en mensvriendelijke ruimte te realiseren, bijvoorbeeld: Architectural Design (verschillende benaderingen), Eco-Architectural Design, Parametric Design, Specialistic Architectural Design, Urban and Architectural Design, Urban Design, City management, Ruimtelijke en regionale planning, diplomaproject.

Aanvullende algemene vaardigheden om te werken in internationale teams, bijvoorbeeld: beeldende kunst, geschiedenis van architectuur en stedenbouw, erfgoedbescherming, architectonisch ontwerp - revitalisatie, geselecteerde kwesties van moderne kunst en design, ethische en sociale aspecten in het bedrijfsleven, Poolse cultuur voor buitenlanders , De Engelse taal.

Nieuwe tools in ontwerpproces en -beheer, bijvoorbeeld: BIM Management, CAD, landschapsontwerp en stage in architectenstudio's met internationale medewerkers. Na het afstuderen hebben uitzonderlijke studenten de mogelijkheid om aan een Ph.D. programma.

Opmerking: alleen afgestudeerden van architectuur (bachelor) worden tot dit programma toegelaten.

Inschrijvingsprincipes

De inschrijving voor de studies aan de West Pomeranian University of Technology , Szczecin wordt tweemaal per jaar gehouden:

 • Zomerinschrijving (mei - juli) - voor studies, beginnend in het wintersemester.
 • Winterinschrijving (januari - februari) - voor studies vanaf het zomersemester (alleen van toepassing op tweedegraads studies).

Kandidaten voor de tweedegraads studies worden gekwalificeerd op basis van de graad van universitair onderwijs.

Inschrijving in studies bestaat uit verschillende fasen:

 1. Registratie in het online registratieplatform.
 2. Eerste verificatie van bewijsstukken ter bevestiging van vooropleiding.
 3. Indiening van een set vereiste documenten.
 4. Bevestiging van de resultaten van de kwalificatie.

Online registratie

Het online registratieplatform (ISR) is het eerste en noodzakelijke element van inschrijving voor studies in het hoger onderwijs. Elke kandidaat moet zich registreren bij de ISR volgens het voor een bepaalde inschrijving gepubliceerde schema.

In de ISR vullen kandidaten de informatie in over:

 • Persoonlijke gegevens.
 • Schooldocumenten (einddiploma middelbare school, diploma's, enz.) Samen met de cijfers die worden aangevuld.

Taalvereisten

 • Voor de programma's die in het Engels worden gegeven, moet de kandidaat een document overleggen waarin zijn kennis van het Engels wordt bevestigd op een minimumniveau van B2.
 • Buitenlandse documenten over onderwijs.
 • Buitenlandse schoolverlaters / diploma's worden naar behoren gelegaliseerd of voorzien van een apostille.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its education ... Lees meer

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its educational offer and location make it an attractive place of study for ambitious young people ready to invest in their career and willing to build an innovative, knowledge-based society in the future. Lees Minder