MSc in architectuur - bouwarchitectuur

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

112845_40_Architecture-building-architecture.jpg

Missie en doelen

Het programma heeft als doel een architect voor te bereiden die in staat is om adequaat op een innovatieve manier te reageren op de complexiteit van problemen met betrekking tot architectonisch ontwerp en constructie in het geval van grote constructies en complexe werken.

Afgestudeerden in Architecture-Building Architecture hebben een achtergrond gericht op het ontwerp van architecturale gebouwen en complexe werken van aanzienlijke afmetingen.

Carrièremogelijkheden

Master of Science afgestudeerden kunnen alle activiteiten uitvoeren die betrekking hebben op het beroep van Europese architect en hebben een rol van belangrijke verantwoordelijkheid in publieke en private instellingen en organen (institutionele organen, publieke en private organisaties en bedrijven, professionele studio's en ontwerpbedrijven) die actief zijn in de stad en landtransformatie en ontginningsveld.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Politecnico di Milano is a technical university located in the heart of the most productive region in Italy. The university is a point of reference in Italy and internationally as far as the Architect ... Lees meer

Politecnico di Milano is a technical university located in the heart of the most productive region in Italy. The university is a point of reference in Italy and internationally as far as the Architecture, Design and Engineering fields are concerned. Programmes are available in English. Lees Minder
Milaan , Como , Lecco , Cremona , Piacenza , Mantua , Milaan + 6 Meer Minder