MSc in aerospace voertuigontwerp

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze MSc heeft tot doel je kennis op te bouwen van het ontwerp van vliegende voertuigen zoals vliegtuigen, raketten, luchtschepen en ruimtevaartuigen. Kies uit een van de drie specialistische opties en excelleer in een groeiende luchtvaartindustrie

 • Vliegtuigontwerp
 • Avionics Systems Design
 • Constructief ontwerp (alleen beschikbaar voor oktober intake)

Voor wie is het?

Deze MSc-opleiding biedt een onderwezen technisch programma met een focus op de technische, zakelijke en managementaspecten die vliegtuigontwerp in de civiele en militaire lucht-en ruimtevaartsectoren omvatten.

Teaching integreert een reeks disciplines die vereist zijn voor het ontwerpen van moderne vliegtuigen, bijvoorbeeld:

 • Ontwerp van vliegtuigsystemen
 • Ontwerp van avionic-systemen
 • Ontwerp voor productie
 • Eerste vliegtuigontwerp
 • Werking en kosten
 • Aandrijving integratie
 • Stabiliteit en prestaties
 • Constructief ontwerp en casco

Waarom deze cursus?

Cranfield is sinds 1946 toonaangevend op het gebied van postuniversitair onderwijs in lucht- en ruimtevaarttechnologie, met het Aerospace Vehicle Design als een van de originele basiscursussen van het College of Aeronautics. Afgestudeerden van deze cursus worden ook lid van de Cranfield College of Aeronautics Alumni Association (CCAAA), een actieve gemeenschap die het hele jaar door een aantal netwerk- en sociale evenementen houdt.

Een uniek kenmerk van de cursus is dat we een reeks externe examinatoren hebben, uit de industrie en uit de academische wereld, die voortdurend de kwaliteit van de cursus beoordelen.

Cranfield University is zeer goed gelegen voor studenten van over de hele wereld en biedt een scala aan bibliotheek-, IT- en ondersteuningsfaciliteiten om je studie te ondersteunen. Dit stelt studenten van over de hele wereld in staat om deze kwalificatie te voltooien en tegelijkertijd de juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Cursus details

De aangeleerde component van de meesters van het ruimtevaartuigontwerp wordt over het algemeen geleverd van oktober tot maart (of maart-augustus voor de intake in maart). Modules voor elke optie variëren - raadpleeg de MSc-cursusoptiepagina's voor beschrijvingen van verplichte modules die moeten worden uitgevoerd. Studenten hebben ook een uitgebreide keuze aan optionele modules om hun specifieke interesses te evenaren.

Universele disclaimer

Het up-to-date en actueel houden van onze cursussen vereist constante innovatie en verandering. De modules die wij aanbieden weerspiegelen de behoeften van het bedrijfsleven en de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen als gevolg daarvan veranderen of worden ingetrokken als gevolg van onderzoeksontwikkelingen, wetgevingswisselingen of om een ​​aantal andere redenen. Wijzigingen kunnen ook worden ontworpen om de leerervaring van studenten te verbeteren of om te reageren op feedback van studenten, externe examinatoren, accreditatie-instanties en industriële adviespanels.

Om u een voorproefje te geven, hebben we een opsomming gegeven van de verplichte modules en (indien van toepassing) een aantal keuzemodules die bij dit programma horen en dat liep in het academische jaar 2018-2019. Er is geen garantie dat deze modules in 2019 zullen worden ingevoerd. Alle modules kunnen worden gewijzigd afhankelijk van het jaar waarin u bent ingeschreven.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma (of equivalent) in een technische discipline.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

De MSc in Aerospace Vehicle Design wordt gewaardeerd en gerespecteerd door werkgevers over de hele wereld. Het toegepaste karakter van deze cursus zorgt ervoor dat onze afgestudeerden klaar staan ​​om meteen hun toekomstige werkgever van dienst te zijn en heeft voldoende kennis van multidisciplinair ontwerpen verschaft om hen te positioneren voor een versnelde loopbaanontwikkeling.

Deze cursus bereidt afgestudeerden voor op een loopbaan als projectingenieurs, systeemontwerp, constructief ontwerp of vliegtuigelektrotechnici in de ruimtevaart of aanverwante bedrijfstakken, met het doel door te groeien naar functies van technisch management / hoofdingenieur. Afgestudeerden van de MSc in Aerospace Vehicle Design kunnen daarom uitkijken naar een gevarieerde keuze aan uitdagende carrièremogelijkheden in de bovengenoemde disciplines.

Veel van onze afgestudeerden bekleden zeer hoge posities in hun organisaties en leveren waardevolle bijdragen aan de internationale luchtvaartindustrie. Enkele voorbeelden van studentenbestemmingen zijn BAE Systems, Airbus, Dassault en Rolls-Royce.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder