Lees de Officiële Beschrijving

Over

BEURS

Khalifa University of Science and Technology biedt Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) beurzen aan ter ondersteuning van gekwalificeerde internationale studenten die zijn ingeschreven in graduate-programma's.

De beurs biedt een royale vergoeding en voordelen die omvatten:

 • Volledige dekking van collegegeld.
 • Medische verzekering voor studenten onder het Khalifa University-visum.
 • Ondersteuning bij het bijwonen van internationale onderzoeksconferenties.
 • Het indicatieve maandelijkse stipendium voor GRTA Scholarship is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

Applicatie openen!

We beginnen met het starten van aanvragen vanaf 1 november 2018 voor de volgende intake op 1 september 2019.

De graad van Master of Science in Mechanical Engineering (M.Sc. in MEEN) wordt toegekend voor het met succes voltooien van de eisen van een opleiding, die zowel cursussen als een geschreven proefschrift omvat. Het proefschrift is een onafhankelijk onderzoek van gespecialiseerde gebieden binnen het algemene gebied van de machinebouw en aanverwante disciplines. De M.Sc. diploma geeft kandidaten de kans om hun kennis op het brede terrein van MEEN te verdiepen en bij te dragen aan het proces van ontdekking en kenniscreatie door het uitvoeren van origineel onderzoek. Kandidaten voor deze graad worden onderwezen en begeleid door ervaren faculteit en zullen naar verwachting in hun werk initiatief tonen in hun aanpak en innovatie. Naast het met succes afronden van het vakonderdeel van het programma, bereiden kandidaten voor en presenteren ze een proefschrift over hun gekozen gebied. Onderzoek kan worden uitgevoerd in verschillende onderwerpen die overeenkomen met de aandachtsgebieden die door de universiteit zijn geïdentificeerd.

Doelen

De educatieve doelen (doelstellingen) van de M.Sc. in Werktuigbouwkunde programma zijn om afgestudeerden te produceren die:

 1. Professioneel vooruitgaan en worden erkend als leiders op het door hen gekozen gebied.
 2. Hun technische expertise toepassen om op een kritische, creatieve, ethische en innovatieve manier tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving.
 3. Verdere ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden door middel van graduate onderwijs en professionele scholen.

Leerresultaten

Studenten die afstuderen met de M.Sc. in Mechanical Engineering zal in staat zijn om:

 1. Identificeren, formuleren en oplossen van geavanceerde werktuigbouwkundige problemen door de toepassing van moderne hulpmiddelen en technieken en geavanceerde kennis van wiskunde en technische wetenschappen.
 2. Verwerven van kennis van hedendaagse vraagstukken op het gebied van machinebouw.
 3. Ontwerp en voer experimenten uit, analyseer, interpreteer gegevens en neem beslissingen.
 4. Voer onderzoek uit en documenteer en verdedig de onderzoeksresultaten.
 5. Functie in teams en effectief communiceren.
 6. Gedrag op een professionele en ethische manier.

Algemene structuur en vereisten

De M.Sc. in Mechanical Engineering (MEEN) programma bestaat uit 36 ​​credit-uren. De vereiste studiepunten worden als volgt verdeeld: 12 studiepunten van programma-kerncursussen (inclusief 3 studiepunten voor technische wiskundecursussen), 12 studiepunten van keuzevakken voor keuzevakken en 12 studiepunten van scriptieonderzoek van MEEN. Een student kan (maar hoeft niet) de selectie van de keuzevakken en het thema van de masterthesis te organiseren om een ​​van de vier specialisatiecolleges te volgen:

 • Vliegtuigbouw
 • Biomedische technologie
 • Robotica en autonome systemen
 • Space Systems and Technology

In dergelijke gevallen wordt de track genoteerd op het transcript van de student. De onderstaande tabel geeft een samenvatting van de M.Sc. in MEEN opleiding structuur en eisen. Alle M.Sc. in MEEN-programma's, met uitzondering van het Research Seminar en de Master's Thesis, hebben ze een credit rating van elk drie credits.

Concentratie in ruimtesystemen en technologie:

De concentratie zal worden weerspiegeld in het diploma van de student en in het officiële transcript. Het doel van dit programma is om geavanceerde onderzoeksgebieden in ruimtewetenschap en -technologie te bevorderen voor de ontwikkeling van het nationale ruimtevaartprogramma van de VAE en om de ruimtevaartindustrie te voorzien van personele middelen en infrastructuur. In aanvulling op de cursusvereisten die worden vermeld onder de vakinhoudelijke keuzevakken in de Space-concentratie, moet de scriptie van de student uitdagingen en wetenschappelijke onderzoeksmogelijkheden in ruimtewetenschap en -technologie omvatten, alsmede de relevantie voor het ontwerpen, bouwen en testen van een kleine satelliet.

Samenvatting van M.Sc. in de MEEN-structuur van het opleidingsprogramma en eisen

Categorie

Program Core

12

Seminar in onderzoeksmethoden

Programma keuzevakken

12

MEEN Master's Thesis

12

Totaal

36

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van Khalifa University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op October 16, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet