MSc in Water en Sanitation for Development

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Zorgen voor de duurzame voorziening van water en sanitaire voorzieningen is een van de grootste mondiale uitdagingen van de 21e eeuw. Door te putten uit ons baanbrekende onderzoek, real-life probleemoplossende ervaringen en uitgebreide input van beoefenaars, biedt de MSc Water and Sanitation for Development u de tools om deze uitdaging op te lossen.

De cursus biedt een uniek evenwicht tussen techniek, milieuwetenschappen, volksgezondheid en sociale wetenschappen en biedt u daarom de vaardigheden en kennis om projecten en programma's voor watervoorziening en sanitatie in elk deel van de wereld te plannen en uit te voeren, met name in lage en middeninkomenslanden. Een belangrijk onderdeel van de MSc is de mogelijkheid om je scriptie uit te voeren over een real-life project in een ontwikkelingsland.

Cursus structuur

De MSc Water and Sanitation for Development bestaat uit drie componenten: aangeleerde modules MSc 40%, PgDip 66,6%, groepsproject (proefschrift voor deeltijdstudenten) MSc 20%, PgDip 33,3%, individueel project MSc 40%.

Individueel project

Studenten selecteren het individuele project in overleg met de afstudeerprojectcoördinatoren. Het individuele project biedt studenten de mogelijkheid om hun vermogen te tonen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren, op een originele manier te denken en te werken, bij te dragen aan kennis en echte problemen in waterbeheer te overwinnen. Veel van de projecten worden ondersteund door externe organisaties zoals WaterAid, Oxfam en Excellent Development en zijn gevestigd in lage- en middeninkomenslanden.

Groepsproject

Het groepsproject biedt studenten de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor een project van het type consultancy, terwijl ze onder academisch toezicht werken. Succes is afhankelijk van de integratie van verschillende activiteiten en werken binnen afgesproken doelstellingen, deadlines en budgetten.

Toekomstige carriëre

Cranfield-afgestudeerden vertrekken met de vaardigheden om onmiddellijk een bijdrage te leveren in de internationale waterindustrie en velen genieten van een lange loopbaan in diverse rollen, zoals consultants, managers, ingenieurs, sanitaire specialisten en projectmanagers. Sommige van onze afgestudeerden werkten verder in de ontwikkeling van water en sanitaire voorzieningen met niet-gouvernementele organisaties, noodhulporganisaties, de VN en soortgelijke internationale instanties. De cursus biedt ook een ideale basis voor onderzoeksposities en promotieprogramma's.

Toelatingseisen

Minimumvereisten: 1e of 2e klas UK Honours graad in een relevante discipline, zoals techniek, milieuwetenschap, aardrijkskunde, ontwikkelingsstudies, aardwetenschappen of aanverwante onderwerpen, of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Neem contact met ons op als u niet voldoet aan onze formele toelatingseisen.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder