MSc in Tourism Marketing and Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Maak toerisme beter

Sollicitatieperiode 2 december 2019 - 22 januari 2020. Volg www.uef.fi/tmm om op de hoogte te blijven. Master's Degree Programma in Toerisme Marketing en Management gaat niet alleen over het maken van geld; we willen het toerisme verbeteren. Beter voor toeristische bedrijven, beter voor toeristen, beter voor het milieu en beter voor lokale gemeenschappen. Dit is wat we onze studenten leren en dit is wat de studenten kunnen doen als ze onze opleiding hebben afgerond. Onze studenten zijn probleemoplossers die van uitdagingen houden en de effecten van hun werk willen zien. Het zijn kritische denkers die complexe problemen op het gebied van toerisme kunnen identificeren en aanpakken. Ze zijn creatief, servicegericht, kwaliteitsbewust en hard werkend. We bieden studenten uitgebreide kennis over hoe ze toeristische bedrijven en bestemmingen op het moderne, wereldwijde toerismegebied kunnen beheren en vermarkten. Ons programma is niet de makkelijkste die er is, maar er zijn er niet veel op de wereld. We richten ons op het begrijpen van de klant, op het creëren van waarde voor alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij het toerisme, voor het midden- en kleinbedrijf en voor het welzijn van toeristen, natuur, bedrijven en lokale mensen. We doen dit met de nieuwste academische kennis gecombineerd met zakelijke uitdagingen in de praktijk.

Wat zit er voor jou in? Waarom zou je met ons studeren?

Reizen en toerisme is een groeiend, wereldwijd en internationaal bedrijf. We zullen je hier midden in plaatsen en je de vaardigheden leren die nodig zijn om te werken in de markt van vandaag en morgen. Wij zullen u een kans geven om het toerisme te verbeteren. Deze MBA is niet alleen voor een carrière, maar het stelt je ook in staat om je passie te vinden en deze te laten leven op het gebied van toerisme. Je opleiding aan ons programma geeft je kennis en tools om op verschillende plekken in het veld te werken. U kunt een ondernemer, een marketingspecialist, een specialist in sociale media, een bedrijfsmanager of een consultant zijn, om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze focus op technologie, welzijn en verantwoordelijk toerisme geeft u een uitstekende positie om te werken op het gebied van toerisme met vaardigheden en kennis die door werkgevers worden gerespecteerd en gezocht. De University of Eastern Finland is een multidisciplinaire academische universiteit die studenten een breed scala aan studiemogelijkheden en minder belangrijke onderwerpen biedt. Het ligt in het mooie en veilige Oost-Finland met de natuur overal om ons heen. De kosten van levensonderhoud zijn kleiner dan in grote universiteitssteden en metropolen over de hele wereld en studenten worden gewaardeerd en gewaardeerd. De University of Eastern Finland , UEF, streeft naar een hoog niveau van onderzoek en onderwijs. Het UEF is geslaagd voor een kwaliteitsborgingsaudit uitgevoerd door de Finse evaluatieraad voor het hoger onderwijs en heeft een ISO 9001: 2000-conform systeem voor kwaliteitsborging goedgekeurd. Sinds de lancering van zijn activiteiten in 2010, is het UEF bovendien regelmatig, ja jaarlijks, verschenen in verschillende ranglijsten van 's werelds toonaangevende universiteiten. In 2015 was UEF gerangschikt onder de leidende 400 universiteiten in de wereld door Times Higher Education, een van de toonaangevende 350 universiteiten ter wereld door QS World University Rankings, en een van de toonaangevende 401-500 universiteiten in de wereld door Academic Ranking of World Universities .

Waarvan is MDPTMM gemaakt?

Master's Degree Programma in Toerisme Marketing en Management is een tweejarig programma met verschillende studies totaal van 120 ECTS credits. Het curriculum omvat cursussen over consumentengedrag in toerisme, marketing en management van toeristische bedrijven en bestemmingen, onderzoeksmethoden en elektronische handel. Alle cursussen in het curriculum zijn gericht op drie centrale thema's: welzijnstoerisme, duurzaam toerisme en natuurgericht toerisme.

Wie kan solliciteren, en hoe?

We zijn op zoek naar studenten die een passie hebben voor het ontwikkelen van toerisme, zowel als een middel om te leven als een fenomeen dat onze hele planeet treft. We verwelkomen aanvragen van personen met een bachelordiploma in een bedrijf of in het toerisme of met ten minste 60 ECTS studiepunten in de bovengenoemde onderwerpen. Onze toepassingsperiode is altijd aan het einde van het jaar en de studies starten in september.

Hoeveel kost het?

Voor studenten uit de EU / ETA-regio brengt MDPTMM geen collegegeld in rekening. Voor de beste aanvragers buiten de Europese Unie / ETA hebben we een aantrekkelijk beurzenprogramma beschikbaar. Voor goede aanvragers is het mogelijk om beurzen te ontvangen die 50% van het jaarlijkse collegegeld dekken.

Dit is hoe het is om met ons te studeren

De masteropleiding Tourism Marketing and Management is een tweejarig programma aan het einde waarvan je een Master in Business and Economics krijgt! Tijdens de twee jaar die je doorbrengt, leer je onze uitstekende medewerkers kennen en breng je veel tijd door in onze ultramoderne leeromgevingen. Het programma bestaat uit lezingen, cursussen, projecten en onafhankelijke studie. Klik op de links aan de linkerkant voor meer informatie over ons curriculum en cursussen en om onze elektronische cursusmaterialen te vinden.

Carriere vooruitzichten

Opleiding in Tourism Marketing and Management biedt u de vaardigheden en kennis voor verschillende functies op het gebied van zaken en toerisme. Het programma leert je vaardigheden die nuttig zijn in het dagelijkse zaken doen, zoals het begrijpen van klantgedrag en het creëren van klantervaringen, evenals online marketing, het creëren en beheren van content in sociale media en analytisch denken. Specialisatie in marketing en management van het toerisme stelt je in staat om bijvoorbeeld te werken aan volgende functies op het gebied van toerisme:

 • Bestemmingsmanager
 • Ondernemer
 • Consultant en expert
 • Bestemmingsmarketeer
 • Marketing manager
 • Social media-marketeer

Veel van de toekomstige banen bestaan ​​echter nog niet eens! TMM leert studenten de vaardigheden en kennis om zich voor te bereiden en aan te passen aan toekomstige veranderingen en hoe ze de toeristische sector en het onderzoek kunnen helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste economische en technologische ontwikkelingen.

Collegegeld en beurzen - niet-EU / EER-studenten

Toepassing periode

2 december 2019 - 22 januari 2020.

Collegegeld

Het studiegeld bedraagt ​​8 000 € per academiejaar.

Wat houdt het collegegeld in?

Het studiegeld omvat de studies opgenomen in de mate (120 ECTS) en studies-gerelateerde counseling en toezicht. In aanvulling op:

 • Hulp bij het aanvragen van studentenhuisvesting
 • Een oriëntatieprogramma
 • Een aangestelde student-tutor
 • Toegang tot IT-services
 • Draadloze internettoegang op de campus, computerlokalen 24/7 beschikbaar
 • Gratis gebruik van de bibliotheek
 • Finse taalcursussen

Hoe een beurs aanvragen?

De beurs wordt aangevraagd bij het aanvragen van toelating tot de universiteit door het desbetreffende deel van het aanvraagformulier in te vullen. De beslissing over de beurs wordt genomen in verband met de toelating tot de student, en de student wordt op de hoogte gesteld in de acceptatiebrief. De beurs wordt toegekend op basis van de academische prestaties van de student zoals beschreven in de toelatingscriteria. De beurs is persoonlijk en wordt beloond voor twee academische jaren. Zie de criteria op http://www.uef.fi/tmm. Aanvragers zullen op de hoogte worden gebracht van hun acceptatie voor de universiteit en mogelijke beurzen. Studenten met een beurs moeten ondertekenen en een studieformulier voor studiebeurzen terugsturen naar de programmacoördinator voordat de betaling van de beurs kan beginnen.

Betaling van het collegegeld

We brengen het collegegeld elk jaar in twee gelijke termijnen in rekening. De eerste termijn moet uiterlijk in juni worden betaald, vóór het begin van je studie.

Een andere verplichte vergoeding

Alle academische studenten van de universiteit zijn lid van de Student Union. Het lidmaatschap van de Student Union bedraagt 126 € per academiejaar. Het lidmaatschapsgeld voor de Student Union geeft de student recht op bijvoorbeeld:

 • gratis basisgezondheidszorg
 • verlaagde lunchprijzen bij studentenkantines
 • kortingen op lokale bussen en langeafstandsvervoer
 • kortingen op veel openbare diensten en gratis activiteiten.

Contactpersoon

Als je vragen hebt over collegegeld of beurzen, aarzel dan niet om contact op te nemen met: mdp-tmm@uef.fi (Juho Pesonen)

Geschikt voor Master's Degree Program in Tourism Marketing and Management

In aanmerking komen: Kandidaten met de volgende graden komen in aanmerking voor de studies: ten minste een 3-jarig bachelordiploma van een erkende universiteit of een erkende hogeschool / hogeschool. Een minimum van 60 ECTS in bedrijfsstudies, toerisme en hospitality studies, of voldoende overeenkomstige studies is vereist. Studies naar taal, communicatie en onderzoeksmethoden zijn niet opgenomen in de bovengenoemde studies. De graad moet aan het einde van de aanvraagperiode zijn voltooid. Kandidaten met een Fins of buitenlands hoger universitair diploma in bedrijfskunde [Master of Science (Economie en Bedrijfskunde)] komen niet in aanmerking.

Vaardigheid in het Engels

De aanvragers moeten hun taalvaardigheid in het Engels als volgt bewijzen:

1. Engelse taaltest:

 • TOEFL paper-based: Total score 600 en Writing 4.0
 • TOEFL op internet: totale score 100 en schrijven 22
 • IELTS (Academisch): algehele score 6.5 en schrijven 5.5
 • PTE (Pearson-test van het Engels), min. 59 punten

2. Of, als de aanvrager voldoet aan ten minste een van de volgende vereisten, is een afzonderlijke taaltest niet vereist, maar moet de aanvrager zijn / haar Engelse taalvaardigheid bewijzen met het toepasselijke diploma en de transcriptie van zijn / haar academische verleden:

 • Bachelor of Master's degree in de Engelse taal in een Noords land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
 • Bachelor of Master's degree in het Engels in Australië, Canada, Ierland, Nieuw Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten
 • Bachelor of Master's degree in de Engelse taal in een EU / EEA land
 • Voortgezet onderwijs in de Engelse taal in een Noords land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
 • Voortgezet onderwijs in het Engels in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten
 • Voortgezet onderwijs in de Engelse taal in een EU / EER-land
 • Voortgezet onderwijs in een Noords land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
 • Engels als de A1-taal als onderdeel van een internationaal baccalaureaat-examen (minimum graad 2)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Lees meer

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder