MSc in Tourism Marketing and Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Maak toerisme beter

Aanvraagperiode 1 december 2020 - 20 januari 2021. Volg www.uef.fi/tmm om op de hoogte te blijven.

Master's Degree Program in Tourism Marketing and Management gaat niet alleen over geld verdienen; we streven ernaar het toerisme te verbeteren. Beter voor toeristische bedrijven, beter voor toeristen, beter voor het milieu en beter voor lokale gemeenschappen. Dit is wat we onze studenten leren en dit is wat de studenten kunnen doen als ze onze opleiding hebben afgerond. Onze studenten zijn probleemoplossers die van uitdagingen houden en de effecten van hun werk willen zien. Het zijn kritische denkers die complexe problemen op het gebied van toerisme kunnen identificeren en aanpakken. Ze zijn creatief, servicegericht, kwaliteitsbewust en werken hard. We bieden studenten uitgebreide kennis over het beheren en vermarkten van toeristische bedrijven en bestemmingen in het moderne, wereldwijde toerismegebied. Ons programma is niet het gemakkelijkste dat er is, maar er zijn er niet veel in de wereld. We richten ons op het begrijpen van de klant, op het creëren van waarde voor alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij het toerisme, op kleine en middelgrote ondernemingen, en op het welzijn van toeristen, de natuur, bedrijven en lokale mensen. Dit doen we met de nieuwste academische kennis gecombineerd met reële zakelijke uitdagingen.

Wat zit er voor jou in? Waarom zou je met ons studeren?

Reizen en toerisme zijn een steeds groeiend, wereldwijd en internationaal bedrijf. We zullen u hier middenin plaatsen en u de vaardigheid bijbrengen die nodig is om op de markt van vandaag en morgen te opereren. We geven je de kans om het toerisme te verbeteren. Deze MBA is niet alleen bedoeld voor een carrière, maar het stelt je ook in staat om je passie te vinden en te leven in het toerisme. Je opleiding bij ons programma geeft je de kennis en tools om in verschillende functies in het veld te werken. U kunt een ondernemer, een bestemmingsmarketeer, een socialemediaspecialist, een bedrijfsmanager of een consultant zijn, om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze focus op technologie, welzijn en verantwoord toerisme geeft je een geweldige positie om te werken op het gebied van toerisme met vaardigheden en kennis die worden gerespecteerd en gewild bij werkgevers.

De University of Eastern Finland is een multidisciplinaire academische universiteit die studenten een breed scala aan studiemogelijkheden en bijvakvakken biedt. Het is gelegen in het mooie en veilige Oost-Finland met de natuur overal om ons heen. De kosten van levensonderhoud zijn lager dan in grote universiteitssteden en metropolen over de hele wereld en studenten worden gewaardeerd en gewaardeerd. De University of Eastern Finland , UEF, zet zich in voor een hoog niveau van onderzoek en onderwijs. Het UEF heeft een kwaliteitscontrole doorstaan die is uitgevoerd door de Finse Raad voor de evaluatie van het hoger onderwijs en heeft een ISO 9001: 2000-conform kwaliteitsmanagementsysteem aangenomen. Bovendien is het UEF sinds de start van zijn activiteiten in 2010 vaak, ja zelfs jaarlijks, verschenen in verschillende ranglijsten met 's werelds toonaangevende universiteiten. In 2015 werd het UEF gerangschikt onder de 400 toonaangevende universiteiten ter wereld door Times Higher Education, bij de 350 leidende universiteiten ter wereld door QS World University Rankings en bij de leidende 401-500 universiteiten ter wereld door Academic Ranking of World Universities .

Waarvan is MDPTMM gemaakt?

Master's Degree Program in Tourism Marketing and Management is een tweejarig programma met verschillende studies in totaal 120 ECTS-credits. Het curriculum omvat cursussen over consumentengedrag in toerisme, marketing en management van toeristische bedrijven en bestemmingen, onderzoeksmethoden en elektronisch zakendoen. Alle cursussen in het curriculum zullen gericht zijn op drie centrale thema's: welzijnstoerisme, duurzaam toerisme en natuurtoerisme.

Wie kan solliciteren, en hoe?

We zijn op zoek naar studenten met een passie voor het ontwikkelen van toerisme, zowel als een levensonderhoud als als een fenomeen dat onze hele planeet beïnvloedt. We verwelkomen aanvragen van personen met een bachelordiploma in bedrijf of toerisme of met ten minste 60 studiepunten aan studies in de bovengenoemde onderwerpen. Onze aanmeldingsperiode is altijd aan het einde van het jaar en de studies starten in september.

Hoeveel kost het?

Voor studenten uit de EU / ETA-regio brengt MDPTMM geen collegegeld in rekening. Voor de beste aanvragers buiten de Europese Unie / ETA hebben we een aantrekkelijk beurzenprogramma beschikbaar. Voor goede aanvragers is het mogelijk om beurzen te ontvangen die 50% van het jaarlijkse collegegeld dekken.

Dit is hoe het is om met ons te studeren

De masteropleiding Tourism Marketing and Management is een tweejarig programma aan het einde waarvan je een masteropleiding Business and Economics krijgt! Gedurende de twee jaar breng je bij ons door, leer je onze uitstekende medewerkers kennen en breng je veel tijd door in onze state-of-the-art leeromgevingen. Het programma omvat lezingen, cursussen, projecten en zelfstudie. Klik op de links aan de linkerkant voor meer informatie over ons curriculum en cursussen en om ons elektronische cursusmateriaal te vinden.

Carriere vooruitzichten

Een opleiding in toeristische marketing en management biedt je de vaardigheden en kennis voor verschillende functies op het gebied van zaken en toerisme. Het programma leert je vaardigheden die nuttig zijn in de dagelijkse zaken, zoals het begrijpen van klantgedrag en het creëren van klantervaringen, evenals online marketing, het creëren en beheren van inhoud op sociale media, en analytisch denken. Specialisatie in toerismemarketing en management stelt je in staat om te werken in bijvoorbeeld volgende functies op het gebied van toerisme:

 • Bestemmingsmanager
 • Ondernemer
 • Consultant en expert
 • Bestemmingsmarketeer
 • Marketing manager
 • Social media-marketeer

Veel van de toekomstige banen bestaan ​​echter nog niet eens! TMM leert studenten de vaardigheden en kennis om zich voor te bereiden en aan te passen aan toekomstige veranderingen en hoe ze de toeristische sector en het onderzoek kunnen helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste economische en technologische ontwikkelingen.

Collegegeld en beurzen - niet-EU / EER-studenten

Toepassing periode

1 december 2020-20 januari 2021.

Collegegeld

Het studiegeld bedraagt ​​8 000 € per academiejaar.

Wat houdt het collegegeld in?

Het collegegeld omvat de studies die in de opleiding zijn inbegrepen (120 ECTS) en studiegerelateerde begeleiding en supervisie. In aanvulling op:

 • Hulp bij het aanvragen van studentenhuisvesting
 • Een oriëntatieprogramma
 • Een aangestelde student-tutor
 • Toegang tot IT-services
 • Draadloze internettoegang op de campus, computerlokalen 24/7 beschikbaar
 • Gratis gebruik van de bibliotheek
 • Finse taalcursussen

Hoe een beurs aanvragen?

De beurs wordt aangevraagd bij het aanvragen van toelating tot de universiteit door het relevante gedeelte van het aanvraagformulier in te vullen. De beslissing over de beurs wordt genomen in verband met de toelating van de student en de student wordt hiervan op de hoogte gesteld in de acceptatiebrief. De beurs wordt toegekend op basis van de academische prestaties van de student beschreven in de toelatingscriteria. De beurs is persoonlijk en wordt toegekend voor twee academiejaren. Zie de criteria op http://www.uef.fi/tmm Aanvragers worden op de hoogte gebracht van hun acceptatie bij de universiteit en mogelijke beurs. Studenten aan wie een beurs wordt toegekend, moeten een formulier voor het uitbetalen van een beurs ondertekenen en terugsturen naar de programmacoördinator voordat de uitbetaling van de beurs kan beginnen.

Betaling van het collegegeld

Jaarlijks brengen wij het collegegeld in twee gelijke termijnen in rekening. De eerste termijn moet uiterlijk in juni betaald zijn, voor aanvang van je studie.

Een andere verplichte vergoeding

Alle academische studenten van de universiteit zijn lid van de Student Union. Het lidmaatschap van de Student Union bedraagt 126 € per academiejaar. Het lidmaatschapsgeld voor de Student Union geeft de student recht op bijvoorbeeld:

 • gratis basisgezondheidszorg
 • verlaagde lunchprijzen bij studentenkantines
 • kortingen op lokale bussen en langeafstandsvervoer
 • kortingen op veel openbare diensten en gratis activiteiten.

Contactpersoon

Als je vragen hebt over collegegeld of beurzen, aarzel dan niet om contact op te nemen met: mdp-tmm@uef.fi (Juho Pesonen)

Geschikt voor masteropleiding in toeristische marketing en management

Geschiktheid: Kandidaten met de volgende diploma's komen in aanmerking voor de studies: Ten minste een 3-jarige bachelordiploma van een erkende universiteit of een erkende hogeschool / hogeschool. Een minimum van 60 ECTS in bedrijfskunde, toerisme en horeca, of voldoende overeenkomstige studies is vereist. Taal-, communicatie- en onderzoeksmethodestudies zijn niet opgenomen in de bovengenoemde studies. De graad moet worden afgerond tegen het einde van de aanmeldingsperiode. Kandidaten met een Fins of buitenlands hoger universitair diploma in bedrijfskunde [Master of Science (Economics and Business Administration)] komen niet in aanmerking.

Vaardigheid in het Engels

De aanvragers moeten hun taalvaardigheid in het Engels als volgt bewijzen:

1. Engelse taaltest:

 • TOEFL paper-based: Total score 600 en Writing 4.0
 • TOEFL op internet: totale score 100 en schrijven 22
 • IELTS (Academisch): algehele score 6.5 en schrijven 5.5
 • PTE (Pearson-test van het Engels), min. 59 punten

2. Of, als de aanvrager aan ten minste een van de volgende vereisten voldoet, is een aparte taaltest niet vereist, maar de aanvrager moet zijn / haar Engelse taalvaardigheid bewijzen met het toepasselijke diploma en het cijferlijst van zijn / haar academische staat van dienst:

 • Bachelor- of masterdiploma in de Engelse taal in een Scandinavisch land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
 • Bachelor of Master's degree in het Engels in Australië, Canada, Ierland, Nieuw Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten
 • Bachelor of Master's degree in de Engelse taal in een EU / EEA land
 • Voortgezet onderwijs in de Engelse taal in een Scandinavisch land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
 • Voortgezet onderwijs in het Engels in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten
 • Voortgezet onderwijs in de Engelse taal in een EU / EER-land
 • Secundair onderwijs gegeven in een Noords land (Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden)
 • Engels als de A1-taal als onderdeel van een internationaal baccalaureaat-examen (minimum graad 2)
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Lees meer

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder