MSc in Tourism Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Boedapest is een van de meest opwindende toeristische bestemmingen in de wereld en het aantal internationale toeristen, evenals studenten, groeit. Naast de prachtige erfgoedlocaties en de uitzichten op de Donau, is de stad de enige hoofdstad in de wereld die zoveel thermale baden of spa's heeft, dat het is genomineerd als City of Design door het UNESCO Creative Cities Network en de stad biedt een levendige culturele scène en het nachtleven met zijn wereldberoemde 'ruïnebars'.

Het MSc Tourism Management Program combineert een aantal cursussen, die speciaal zijn ontworpen om studenten een sterke basis te geven in wereldwijde zaken en toerisme, creatief denken en innovatie, evenals Boedapest-specifieke kennis. Een cursus richt zich bijvoorbeeld op mondiaal gezondheidstoerisme in combinatie met case-studies van de thermale baden en spa's van Boedapest. De ontwikkelingscursus van Creativity City zal globale steden onderzoeken, maar ook de Stad van Ontwerp status van Boedapest en creatieve kwartaalontwikkelingen.

De kunst van creatief onderwijs is de kernwaarde van onze universiteit.

Het nieuwe MSc in Tourism Management-programma combineert universele disciplines zoals toeristisch management en bedrijfsontwikkeling met enkele kernvaardigheden van METU 's thuisstad.

Boedapest is de enige hoofdstad die een thermale spa-bestemming is en de stad werd genomineerd als een City of Design door het UNESCO Creative Cities Network.

De MSc in Tourism Management is een succesvol resultaat van de samenwerking tussen METU en zijn uitgebreide industriële partnerschappen uit alle sectoren van toerisme, hospitality, evenementenbeheer, creatieve industrieën en thermische spa's.

Het programma omvat kennisgebieden als toeristische producten en trends, bestemmingsbeheer, gastvrijheidbeheer, beheer van creatieve industrieën, welzijnsstudies, thermisch kuurmanagement en duurzame planning en ontwikkeling.

We bieden een stimulerende omgeving en een unieke sfeer die onze studenten motiveren om gebruik te maken van een breed scala aan ongekende mogelijkheden en hun kennis in de praktijk toepassen, op zoek naar nieuwe en innovatieve oplossingen. Deze inspirerende omgeving biedt de sleutel tot creatief denken, wat een van de belangrijkste vaardigheden is in de huidige arbeidsmarkt en voor de toekomst.

Bestudeer met ons

Als u geïnteresseerd bent in verschillende culturen en bestemmingen, evenals reizen en talen. Je bent een creatief denker die geïnteresseerd is in projectmatig leren en je theoretische kennis toepassen op echte case studies. U hebt enige interesse in het leiden en beheren van bestemmingen, attracties of werknemers in de toeristische, culturele, creatieve of horecasebieden.

Carrièremogelijkheden

• touroperators
• managers van familiebedrijven
• toeristische adviseurs of adviseurs
• organisatoren van evenementen
• toerismebeheerders van stads-, plattelands- en regionale gemeenten
• managers van lokaal, regionaal en nationaal toerisme
• animators
• managers die werken voor gezondheids- en wellness-spa's
• midden- en hoofdmanagers van hotels
• attractiemanagers

• Managers in de culturele en creatieve sector

Kern vakken

Economisch beleid; Onderzoeksmethode; Mangerial (Business) Economics; Cultureel, Creatief en Erfgoedtoerisme; Marketing en Communicatie Management; Creative Exprience Design; Toeristische wetgeving en instellingen; Strategisch management; Bedrijfsfinanciering en Strategie; Toerisme Bestemmingsbeheer; Creatieve industrieën; Gezondheidstoerisme, wellness en spa's; Besturingssystemen; Enterprise Decision Support Systems en

TOELATINGSEISEN

  • Bachelor's degree of hoger op een gerelateerd gebied
  • Gemiddeld (B2) commando van het Engels (bijv .: IELTS min. 6.0)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ atti ... Lees meer

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ attitude. Creativity is the force organizing everyday life at the University paving the way to the future success of our students. We offer a stimulating environment and a unique atmosphere that motivate our students to make use of a wide range of unparalleled opportunities and apply their knowledge in practice looking for new, innovative solutions. This inspiring world offers the key to creative thinking, which is the most immediate expectation in today’s labour market and a crucial issue of the future. Lees Minder