MSc in Tourism Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Loop een carrière na in 's werelds grootste industrie

De toeristische sector voedt de groei en het scheppen van banen over de hele wereld, in een aanhoudend tempo, aldus de Wereldorganisatie voor toerisme:

 • Vertegenwoordigt ongeveer 9% van de wereldeconomie.
 • Heeft in de afgelopen 10 jaar ongeveer 69 miljoen nieuwe banen gecreëerd.

De Griekse toeristenindustrie is een van de meest dynamische werkterreinen in het land, volgens SETE, de Associatie van Griekse toeristische ondernemingen:

 • Vertegenwoordigt 16,4% van het BBP van het land.
 • Ondersteunt 18,3% van de totale binnenlandse werkgelegenheid, waarbij bijna 700.000 mensen rechtstreeks op alle vaardigheidsniveaus werkzaam zijn.

115518_44750656_10156955165013092_973527966262755328_n.jpg

De ALBA MSc in Tourism Management is ontworpen om

Ontwikkel professionals met de kennis, vaardigheden en waarden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de nationale en internationale toerismesector.

Het ondersteunen van kleine en middelgrote toeristische ondernemingen bij het verwerven van het vereiste professionele gevorderde managementtalent om te kunnen overleven en concurreren op de wereldmarkt.

Dit programma is voor

 • Ondernemers in de toerismebusiness.
 • Leden van familiebedrijfstoerisme.
 • Jonge professionals in gastvrijheid, touroperators, gidsen, reisbureaus (lucht, land en zee), organisatoren van evenementen en conferenties, cruise makers, organisaties voor ontspanning en amusement, projectontwikkelaars.

Het programma legt de nadruk op de interculturele, morele, ethische, institutionele en milieukwesties in het management van toeristische organisaties, terwijl het alle gespecialiseerde zakelijke en operationele vaardigheden omvat.

Afgestudeerden van het programma zullen in staat zijn om:

 • Identificeer nieuwe trends en de vereisten van werkgevers, en pas ze aan en reageer effectief, om duurzaamheid op organisatorisch en maatschappelijk niveau te garanderen.
 • Bied uitstekende service volgens internationale normen en beheer van succesvolle mensen en de complexiteit van gastvrijheid en de toeristische sector.
 • Beveel de theorie en praktijk in alle aspecten van het runnen van een toeristisch bedrijf: strategie, financiën, marketing, operaties, human resources, revenue management.
 • Bijdragen tot het beheer en de organisatie van gastvrijheid, reizen, bestemming, management, evenementenbeheer, people management, conferentie, cruise, leisure, entertainment, hotelverkoopkanaalbeheer en vastgoedontwikkeling.
 • Beheer de interne IT-systemen en online mediakanalen die nodig zijn voor digitale marketing en operaties.

Hoogtepunten van het programma

Het programma combineert de vereiste specialistische operationele kennis en vaardigheden, met geavanceerde managementcompetenties, om de nieuwe generatie van toeristische leidinggevenden op te leiden.

Wetenschappelijke discipline met praktische knowhow: academische cursussen worden gecombineerd met gespecialiseerde workshops door toonaangevende experts uit de sector die zijn toegesneden op realistische technologische en managementuitdagingen op het gebied van reizen, bestemming, cruise, evenementen, conferenties, vrijetijdsbesteding en entertainment.

Strategisch partnerschap met Costa Navarino: gespecialiseerde workshops door professionals van Costa Navarino, toegesneden op uitdagingen op het gebied van gastvrijheid en bestemmingsbeheer.

Stage: mogelijkheid om twee maanden door te brengen in het hart van het toeristisch seizoen aan de Costa Navarino, cv opname in een wereldwijde werkgelegenheidsdatabase en toegang tot de meest opwindende online en klassikale trainingsprogramma's.

Driedaagse bezoeken in The Westin Resort Costa Navarino, gelegen in het eerste resortgebied in Costa Navarino. Costa Navarino is de belangrijkste, duurzame bestemming in Messinia, ten zuidwesten van de Peloponnesos, met luxe resorthotels, high-end woningen, een nieuwe golfbestemming, spa, sport

115519_10636304_10152739716568092_7330692673167211540_n.jpg

Ideale locatie: het programma wordt aangeboden in Griekenland, een land met een lange traditie in het toerisme. Een deel van het programma wordt aangeboden op de ALBA-campus, in het hart van Athene.

Links naar de industrie: Studenten zullen profiteren van de nauwe banden tussen ALBA en de Griekse toerismegemeenschap.

Aanvragers met een of meer ontbrekende documenten worden niet verwerkt totdat deze documenten zijn ontvangen. Toelating tot het programma wordt besloten door de toelatingscommissie op basis van de kwalificaties en de persoonlijkheid en betrokkenheid van de aanvrager.

Collegegeld voor het lopende boekingsjaar: € 12.500 in termijnen. Speciale beurzen tot 40% op collegegeld en een vast tarief van 400 € / maand (in een gemeubileerd appartement - alle rekeningen inbegrepen) voor accommodatie voor internationale studenten.

Deadline voor de volgende toelatingsronde: eind mei

Uiteindelijke deadline voor toelating voor internationale studenten die educatieve VISA nodig hebben: Mag ALBA aanvragen het hele jaar door accepteren

Beurzen

Beurzen zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vul dan deze formulierwebsite in.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organiza ... Lees meer

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organizations, currently numbering more than 90 members. Lees Minder