MSc in Thermal Power

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over

Grondige en toegepaste kennis verwerven die van toepassing is op het begrip van het ontwerp en de werking van verschillende typen gasturbines voor alle toepassingen. Volg uw eigen interesses en carrièreaspiraties via een breed scala aan modules via vier specialistische opties:

 • Aerospace Propulsion
 • Gasturbine-technologie
 • Kracht, voortstuwing en het milieu
 • Roterende machines, engineering en management.

Voor wie is het?

Deze cursus beoogt zowel fundamentele als toegepaste kennis te bieden die van toepassing is op het begrip van het ontwerp en de werking van verschillende typen gasturbines voor alle toepassingen. Geschikt voor afgestudeerden op zoek naar een uitdagende en lonende carrière in een gevestigde internationale industrie.

Waarom deze cursus?

De MSc-opleiding in Thermal Power is zodanig gestructureerd dat je je eigen specifieke interesses en carrièreaspiraties kunt nastreven. U kunt kiezen uit een breed scala aan modules en een geschikt onderzoeksproject selecteren. Een cursus intensief industrieel management wordt aangeboden die helpt bij het verkrijgen van vrijstellingen van sommige vereisten van de ingenieursraad.

De cursus is ingebed in een grote kracht- en voortstuwingsactiviteit die internationaal wordt erkend vanwege zijn benijdenswaardige portfolio van onderzoek, korte cursussen en postdoctorale programma's.

We zijn sinds 1946 toonaangevend op het gebied van postacademisch onderwijs in voortstuwing van lucht- en ruimtevaart op Cranfield. We hebben een wereldwijde reputatie voor ons geavanceerde postuniversitaire onderwijs, uitgebreid onderzoek en toegepaste voortdurende professionele ontwikkeling. Onze afgestudeerden beveiligen relevante banen binnen zes maanden na afstuderen, en u kunt er zeker van zijn dat uw kwalificatie wordt gewaardeerd en gerespecteerd door werkgevers over de hele wereld.

Dit MSc-programma heeft een breed scala aan culturele achtergronden die de leerervaring voor zowel personeel als studenten aanzienlijk verbetert.

Cursus details

De cursus bestaat uit lesmodules, afhankelijk van de gekozen cursusoptie. Modules voor elke optie variëren; zie individuele beschrijvingen voor verplichte modules die moeten worden uitgevoerd. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreide keuze aan optionele modules om specifieke interesses te evenaren.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma (of equivalent) in engineering, wiskunde, natuurkunde of toegepaste wetenschappen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Meer dan 90% van de afgestudeerden van de cursus hebben werk gevonden binnen het eerste jaar na voltooiing. Veel van onze afgestudeerden zijn werkzaam in de volgende sectoren:

 • Fabrikanten van gasturbinemotoren
 • Fabrikanten van vliegtuigrompen
 • Luchtvaartmaatschappijen
 • Regelgevende instanties
 • Lucht- en ruimtevaartadviesbureaus
 • Energieproductie-industrieën
 • Academia: doctorale studies
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder