MSc in Systems Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze deeltijdopleiding voldoet aan de eisen van het Level 7 System Engineering Master Apprenticeship Program. Organisaties die in aanmerking komen, kunnen tot £ 21.000 van hun Apprenticeship Levy gebruiken om de kosten van het cursusgeld te dekken. Bekijk informatie over vergoedingen en financiering of lees meer over masteropleidingen

Systeemingenieurs pakken enkele van de meest complexe uitdagingen en problemen aan waarmee de samenleving wordt geconfronteerd. Onze cursus zal je toerusten om de grondoorzaken van een probleemsituatie aan te pakken, vereisten vanuit meerdere perspectieven te begrijpen en de spanning die er tussen kan bestaan. U leert nadenken over de problemen die zich kunnen voordoen tijdens de levensduur van een systeem, van concept tot pensionering, en u leert robuust en rigoureus te controleren of het systeem gedurende de hele levenscyclus aan de gebruikersvereisten zal voldoen. De cursus helpt je te begrijpen hoe systeemingenieurs, domeinechnici en projectmanagers samenkomen als multidisciplinaire teams om oplossingen te ontwikkelen voor problemen uit de echte wereld.

Overzicht

 • Startdatum: september
 • Duur: maximaal drie jaar in deeltijd;
 • Levering: Blended learning
 • Kwalificatie: MSc
 • Type onderzoek: in deeltijd
 • Campus: Cranfield-campus

Voor wie is het?

Ervaren en / of gekwalificeerde ingenieurs, wetenschappers, managers of leiders die hun vaardigheden willen verbreden en verdiepen of deze willen toepassen in systems engineering of aanverwante rollen.

Pas afgestudeerden die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden binnen professionele functies op het gebied van systeemtechniek.

Waarom deze cursus?

Het Center for Systems Engineering heeft de afgelopen vijftien jaar een voortrekkersrol gespeeld bij het ontwikkelen van onderwijs op het gebied van systeembouw, waarbij het de breedte van het systeemdenken combineert met de strengheid van systeembouw en dit nauw heeft geïntegreerd in acquisitiebeheer.

De cursus is opgezet om studenten een beter begrip te bieden om inhoud en levering te concentreren op systeemtechnische professionals die werken in gedistribueerde, flexibele teams met behulp van gedeelde modellen en flexibele werkbenaderingen, met de nadruk op professionele vaardigheden zoals leiderschap, teamwerk, communicatie, gegevens management en ethiek.

Cursus details

De cursus is modulair en je verzamelt credits voor elke module die je met succes voltooit - 10 credits per module. De scriptie heeft een omvang van 80 studiepunten.

De cursus structuur is bedacht om de maximale hoeveelheid flexibiliteit voor u om uw eigen leerproces te creëren Pathway tegelijkertijd voor zorgen dat de fundamentele beginselen van systems engineering zijn verplicht.

Cursuslevering

Blended learning

Individueel project

Het individuele project biedt u de mogelijkheid om een diepgaande studie uit te voeren van een gebied dat voor u of uw sponsor van bijzonder belang is en dat als proefschrift of proefschrift is geschreven. Het onderzoek kan bijvoorbeeld omvatten:

 • Toepassing van systems engineering tools en technieken op een realistisch probleem,
 • Analyse van de onderliggende theorie en praktijk van systems engineering,
 • Ontwikkeling van nieuwe of op maat gemaakte systems engineering-processen.

modules

Het up-to-date en actueel houden van onze cursussen vereist constante innovatie en verandering. De modules die wij aanbieden weerspiegelen de behoeften van het bedrijfsleven en de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen als gevolg daarvan veranderen of worden ingetrokken als gevolg van onderzoeksontwikkelingen, wetgevingswisselingen of om een ​​aantal andere redenen. Wijzigingen kunnen ook worden ontworpen om de leerervaring van studenten te verbeteren of om te reageren op feedback van studenten, externe examinatoren, accreditatie-instanties en industriële adviespanels.

Om u een voorproefje te geven, hebben we de verplichte en (indien van toepassing) keuzevakken op een rijtje gezet die momenteel bij deze cursus zijn aangesloten. Alle modules zijn slechts indicatief en kunnen tijdens het jaar van inschrijving worden gewijzigd.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus:

 • Inleiding tot systemen en systeemtechniek
 • Bedrijfs management
 • Probleemanalyse en systeemdefinitie
 • Systeemontwerp en realisatie
 • Workshop systeemontwerp en realisatie
 • Workshop probleemanalyse en systeemdefinitie
 • Onderzoeksmethoden
 • Betrouwbaarheid en veerkracht
 • Human Systems Engineering
 • Megaproject-systemen
 • Simulatie in de levenscyclus van Systems Engineering
 • Software en Cyber-Systems Engineering

Je carriere

Brengt je naar indrukwekkende carrièremogelijkheden in een reeks functies die passen bij je ervaring. Dit omvat het lidmaatschap van multidisciplinaire teams in de acquisitie-, toeleverings- of onderzoeksorganisaties. Dit kan zowel in algemene systeemtechnische rollen zijn of als een brandpunt voor specifieke vaardigheden zoals beschikbaarheid, betrouwbaarheid en onderhoud (ARM), menselijke factoren, vereisten, architectuurtest en evaluatie enz. Het is ook van toepassing op sleutelrollen in MoD-acquisitie, zoals als projectteamleider, capaciteitsmanager en requirementsmanager.

Hoe te solliciteren

Kandidaten kunnen worden uitgenodigd om een interview bij te wonen. Kandidaten die buiten het Verenigd Koninkrijk zijn gevestigd, kunnen worden geïnterviewd via een telefoon- of videoconferentie.

Toelatingseisen

Een graad in de eerste of tweede klas of gelijkwaardig in exacte wetenschappen, techniek of wiskunde. Als alternatief kan een lagere kwalificatie samen met passende werkervaring aanvaardbaar zijn.

de Engelse taal

Als je een internationale student bent, moet je bewijzen dat je een bevredigend testresultaat hebt behaald in een Engelse kwalificatie. De minimale standaard verwacht van een aantal geaccepteerde cursussen is als volgt:

 • IELTS Academic - 7
 • TOEFL - 92
 • Pearson PTE Academic - 65
 • Cambridge English Scale - 180
 • Cambridge English: Advanced - C
 • Cambridge Engels: Proficiency - C

Trinity College London Integrated Skills in English III - minimale algehele score van voldoende

Naast deze minimumscores wordt van u verwacht dat u een evenwichtige score behaalt voor alle elementen van de test. We behouden ons het recht voor om een ​​testscore te weigeren als een van de elementen van de testscore te laag is.

We accepteren alleen tests die binnen twee jaar na uw registratiedatum zijn genomen (met uitzondering van Cambridge Engelse tests zonder einddatum).

Studenten die een Tier 4 (General) visum nodig hebben, moeten ervoor zorgen dat ze aan de Engelse taalvereisten van UK Visas and Immigration (UKVI) kunnen voldoen en we raden aan een IELTS voor UKVI-test te boeken.

Veiligheidsgoedkeuring voor Shrivenham

Sommige cursussen van Cranfield University worden gegeven aan de Defensie Academie van het Verenigd Koninkrijk, Shrivenham, een site van het Ministerie van Defensie (MoD). Alle aanvragers van cursussen die geheel of gedeeltelijk bij Shrivenham worden gegeven, moeten de BPSS (HMG Baseline Personnel Security Standard V4 april 2014) voltooien voorafgaand aan registratie voor de cursus of moeten al een veiligheidsmachtiging van dit niveau of hoger hebben.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder