MSc in Sustainable Engineering Management for International Development

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MSc in Sustainable Engineering Management voor internationale ontwikkeling is een zeer toegepaste cursus met onderwezen elementen en een aanzienlijk project deliverable.

Je leert snel en flexibel te denken en handelt resoluut in afwezigheid van volledige informatie om de kwaliteit van het leven te verbeteren door middel van technische oplossingen.

Het grootste deel van de bouw van de wereld bevindt zich in "ontwikkelingslanden, voornamelijk op het zuidelijk halfrond" (UNDP). Deze omgevingen staan voor uitdagingen van extreme armoede en voedseltekorten tot door de mens veroorzaakte klimaatverandering en onomkeerbaar verlies aan biodiversiteit.

Deze cursus is bedoeld om je deel te laten uitmaken van een nieuwe generatie beoefenaars die dergelijke uitdagingen kan aangaan door middel van praktische technische oplossingen, die veerkracht voor lokale gemeenschappen opbouwt in het licht van snelle verstedelijking.

Waarom Duurzaam Engineering Management voor Internationale Ontwikkeling in Swansea?

Het College of Engineering in Swansea heeft een gevestigde wereldwijde reputatie voor baanbrekend onderzoek in engineering en een sterke toewijding aan internationale ontwikkeling, weerspiegeld door recente studentenmobiliteitsprojecten in landen als Zambia, Liberia en Zuid-Afrika.

Wist je dat?

 • De cursus is ontwikkeld in samenwerking met het College of Arts and Humanities en de Prince's Foundation
 • De cursus wordt gegeven op campussen, met vier modules die worden onderwezen over Singleton - dit is een belangrijke factor bij het bepalen waar je wilt wonen in Swansea
 • Je coursemates hebben verschillende achtergronden, waaronder STEM, Internationale ontwikkeling, Politiek, Recht, Zaken uit het VK / EU en Overzee

Uw duurzaam engineering management voor internationale ontwikkelingservaring

Tijdens deze eenjarige cursus concentreer je je op "applied" duurzame engineering in een real-life omgeving, met interactie met echte belanghebbenden in internationale ontwikkeling.

Je krijgt een multidisciplinaire beoordeling van hoe theorie kan worden toegepast in de echte wereld, leren hoe samenwerking met het College of Arts and Humanities en de Prince's Foundation de cursus heeft gecreëerd en waarom dit relevant is.

Het College of Engineering heeft een internationale gemeenschap van meer dan 500 postdoctorale studenten en 120 onderzoekspersoneel.

U hebt toegang tot onze on-site bibliotheek, die 24 uur per dag geopend is, geavanceerde laboratoria, het hele jaar door een programma van gastcolleges en speciale postdoctorale werkruimtes.

Sustainable Engineering Management for International Development Kansen van de werkgelegenheid

Afgestudeerden van deze graad aan Swansea zijn goed gepositioneerd voor specialistisch werk.

Je toekomst zou in een van de volgende rollen kunnen liggen:

 • Besturings- en instrumentatie-ingenieur
 • Field service engineer
 • Internationale hulpverlener
 • Internationale ontwikkelingswerker
 • Netwerktechnicus
 • Communicatieadviseur
 • Engineering geoloog

Toelatingseisen

Studenten worden gerekruteerd uit verschillende achtergronden om specifieke rollen binnen het project te vervullen. Een minimum van BEng / BSc / BA 2.1 (of gelijkwaardig) in een relevante discipline is vereist, met IELTS 6.5 met 5.5 minimum in elk beoordelingsgebied (of gelijkwaardig SELT).

Let op: plaatsen op deze baan zijn afgetopt.

Aanvragers zullen ook geïnterviewd worden (in persoon of door Skype) met data voor interviews verwacht tussen eind mei en eind juni.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
 • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder