MSc in Supply Chain Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

MS in Supply Chain Program, een STEM-plan

De Martin J. Whitman School of Management aan de Universiteit van Syracuse is de thuisbasis van het vooraanstaande programma voor supply chain management (SCM) van de natie. Opgericht in 1919 als een specialisatie in verkeer en transport, is het uitgegroeid tot een nationaal gerenommeerd, innovatief programma dat zich richt op het verbeteren van de efficiëntie in SCM terwijl afgestudeerden worden opgeleid om zinvolle bijdragen te leveren op de markt.

Het wereldwijde curriculum van de MS in SCM op Whitman combineert lesgeven in de klas en ervaringsgericht, zodat studenten een solide kennisbasis opbouwen en strategische denkvaardigheden ontwikkelen. De analytische vaardigheden die door het programma worden opgedaan, helpen afgestudeerden ook de implicaties van zakelijke beslissingen te begrijpen. Verbeter uw functionele expertise en ontwikkel een gespecialiseerde vaardigheden in onze uitdagende masteropleidingen. Het maakt niet uit welk gebied het beste past bij uw professionele interesses en doelen, een master van Whitman bereidt u voor om uw vakgebied te betreden als een zeer deskundige en verhandelbare professional.

leerplan

Drie plannen om je opleiding te volgen

Bij Whitman begrijpen we dat curriculum, professoren en praktisch leren slechts een paar van de variabelen zijn die meewegen bij uw beslissing waar u een geavanceerde opleiding kunt volgen. We weten dat een optie voor een academisch tijdschema dat bij uw specifieke situatie past ook een belangrijke factor is. Daartoe bieden we een traditionele MS van 9 maanden in SCM-graad, een 16-maanden en een 18-maanden plan.

9-maandplan

Val 15 credits
Lente 15 credits

16-Maand plan

Val 9 credits
Spring 9 credits op
Zomerstage 3 credits
Val 9 credits

18-Maand plan

Val 9 credits
Spring 9 credits op
Val 9 credits
Spring 3 credits

Management Foundation Courses (9 studiepunten)

 • Financiële boekhouding
 • Financieel management
 • Marketing Management

Eén selectieve cursus (3 credits)

 • Wereldwijde supply chain-strategie
 • Project management
 • Customer Relationship Management
 • Supply Chain Systems
 • Relevante cursus goedgekeurd door de faculteit
 • Stage

Supply Chain Core Classes (15 studiepunten)

 • Introductie tot Operaties / Inleiding tot Supply Chain Management
 • Gegevensanalyse
 • Supply Chain en logistiek management
 • Bestuurswetenschappen
 • Strategic Sourcing

One Culminating Experience (3 credits)

 • Lean Six-Sigma
 • Onafhankelijke studie (Apics-certificering, toegepast project)

Programmakosten

De geschatte totale kosten voor het bijwonen van onze MS in Supply Chain Management STEM aangewezen programma voor het academisch jaar 2018-2019 is gedetailleerd in de grafiek hieronder. Deze grafiek is gebaseerd op een studiepakket van 18 studiepunten in het eerste jaar en 12 studiepunten in het tweede jaar. Uw werkelijke kosten zullen variëren op basis van het aantal studiepunten dat u per semester hebt behaald en het aantal semesters dat u volgt om het programma te voltooien. Je moet ten minste 9 studiepunten behalen voor elk van je eerste drie semesters om een ​​full-time status als afgestudeerde student te behouden.

Het bedrag van uw collegegeld per semester zal variëren afhankelijk van het aantal kredieturen waarvoor u zich inschrijft. Het basiscijfer voor het collegegeld voor het academiejaar 2018-2019 is US $ 1.559 per kredietuur.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible ... Lees meer

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible learning experience. Students study under the leadership of exceptional faculty members, highly esteemed as world-class scholars and researchers. Lees Minder