MSc in Strategic HRM

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

MSc in Strategic Human Resource Management (HRM)

Op maat gemaakt voor de behoeften van professionals met een toewijding aan HR die hun carrière willen voortzetten in de dynamisch veranderende omgeving van human resource management.

Human Resource Management is momenteel een van de snelstgroeiende managementgebieden. Organisaties erkennen steeds vaker de strategische rol van menselijk kapitaal voor het behalen van belangrijke bedrijfsresultaten, duurzame groei en innovatie.

De ALBA MSc in Strategic HRM is ontworpen voor

  • De nieuwe generatie HR-professionals die zullen optreden als strategische partners en mensenstrategieën effectief afstemmen op bedrijfsstrategieën
  • Andere professionals in leidinggevende verantwoordelijkheden die strategisch het menselijke kapitaal van hun organisatie zullen leiden en die als coach optreden en de talenten en het volledige potentieel van hun mensen zullen ontketenen.

Het programma biedt

  • Degelijke theoretische kennis van human resource managementkwesties, inclusief de nieuwste trends en ontwikkelingen
  • Praktische vaardigheden en tools die nodig zijn om de uitdagingen van people management aan te gaan in een internationale context.

Hoogtepunten van het programma

Onze strategische alliantie met Hay Group SA, een ALBA-bedrijfslid. Hay Group SA-consultants delen hun uitgebreide expertise op het gebied van human capital management door middel van een reeks zorgvuldig ontworpen workshops die hen blootstellen aan geavanceerde tools en methodologieën in HRM.

Onze strategische alliantie met Evalion People Psychometric Solutions biedt onze deelnemers de mogelijkheid om gecertificeerde gebruikers van beroepsmatige tests (niveau A en B) te worden, via Psychometric Testing Workshop.

De rol van ALBA als wetenschappelijk coördinator van de BESTE WERKPLAATSEN Competitie in Griekenland, evenals voor de Recruitment Confidence Index (RCI). Deelnemers aan de MSc in Strategic HRM hebben de mogelijkheid om de beste HR-praktijken te leren, evenals de nieuwste arbeidstrends in Griekenland en Europa.

"Onze visie is om leidinggevenden te ontwikkelen met een scherp inzicht in mensenkwesties die zullen optreden als agenten van transformatie en als strategische investeerders in het menselijk kapitaal van hun organisaties. HR-professionals kunnen een cruciale bijdrage leveren aan het proces van waardecreatie van bedrijven. Als u deze visie deelt en een dergelijke rol in uw organisatie wilt spelen, kan ons programma u helpen uw doelen te bereiken. "

Uitgebreide mogelijkheden om cursussen te volgen in het buitenland door middel van studentenuitwisselingsovereenkomsten met een groot netwerk van top Business Schools wereldwijd.

Programmastructuur

Deelnemers moeten de vereisten van 16 cursussen en 5 workshops invullen. Het programma begint elke januari en de duur is 14 maanden. De lessen ontmoeten elkaar twee weekends per maand van 10:00 tot 17:00 uur , maar de zittingen vinden meestal op vrijdagavond plaats, tussen 18:00 en 21:00 uur. Daarnaast moeten studenten deelnemen aan sommige verplichte activiteiten die plaatsvinden tijdens weekdagen.

Toelatingsprocedure

Kandidaten die in aanmerking komen voor de MSc in Strategic HRM Program moeten de volgende documenten indienen:
Twee opties om toe te passen:
Online solliciteren (vul het aanvraagformulier in, scan en verzend uw documenten en stuur de originele exemplaren naar ALBA)
Het aanvraagformulier op papier (beschikbaar om te downloaden via het online-systeem van toepassing) wordt samen met de originele exemplaren naar het kantoor gestuurd

Kandidaten moeten de volgende documenten indienen:

Het ingevulde ALBA-aanvraagformulier, inclusief een recente foto in jpeg-indeling (of twee foto's in gedrukte vorm)Twee aanbevelingsbrieven die online kunnen worden ingediend of die de afgedrukte formulieren in het Grieks of in het Engels kunnen gebruikenOfficiële transcripten evenals gewaarmerkte kopieën van diploma's van elke behaalde undergraduate, graduate of professionele graad. Aanvragers, die niet binnen een redelijke termijn een officiële transcriptie kunnen verkrijgen, kunnen een fotokopie van niet-officiële transcripties als tijdelijke vervanging sturen om het evaluatieproces te versnellen.Bewijs van bekwaamheid in de Engelse taal. Kandidaten moeten de bekwaamheid bezitten of de TOEFL (100 minimumscore-ALBA-code 0942) of de IELTS (minimumscore van 7.0) nemen, tenzij hun bachelordiploma is uitgereikt door een Engelstalige academische instellingDrie EssaysOntvangst van de aanbetaling van [60] van de niet-terugbetaalbare aanbetaling (rekeningnummer Alpha-rekeningnummer 101-00-2320-011893, IBAN: GR21 0140 1010 1010 0232 0011 893, SWIFT (BIC) CODE: CRBAGRAAXXX) of afschrijving van een krediet kaart (VISA of MASTERCARD)Alle kandidaten zullen worden gevraagd om een ​​persoonlijk interview af te leggen

Aanvragers met een of meer ontbrekende documenten worden niet verwerkt totdat deze documenten zijn ontvangen. Toelating tot het programma wordt besloten door de toelatingscommissie op basis van de kwalificaties en de persoonlijkheid en betrokkenheid van de aanvrager.

Collegegeld voor het lopende boekingsjaar: € 12.500 in termijnen. Speciale beurzen tot 40% op collegegeld en een vast tarief van 400 € / maand (in een gemeubileerd appartement - alle rekeningen inbegrepen) voor accommodatie voor internationale studenten.

Deadline voor de volgende toelatingsronde: eind mei

Uiteindelijke deadline voor toelating voor internationale studenten die een visum nodig hebben VISA: oktober

ALBA accepteert het hele jaar door aanvragen

Beurzen

Beurzen zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vul dan deze formulierwebsite in.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organiza ... Lees meer

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organizations, currently numbering more than 90 members. Lees Minder