MSc in Service Management, duurzaam servicemanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

De masteropleiding Service Management is een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een managementprogramma op een gevorderd niveau met een sterke link naar onderzoek. Het programma combineert een grondige vakkennis van de dienstensectoren met een goed begrip van de specifieke organisatorische en managementbehoeften van serviceactiviteiten. Wanneer je je aanmeldt voor de masteropleiding Servicemanagement, kies je een van de vijf specialisaties: Cultuur- en Creativiteitsmanagement, Supply Chain Management, Duurzaam Servicemanagement, Retailmanagement of Toerisme. We hebben een mix van studenten van over de hele wereld.

Kenmerken van het programma:

Met een grotere focus op duurzaamheidskwesties in serviceorganisaties en inspanningen om duurzamere bedrijfspraktijken te ontwikkelen, is er behoefte aan personeel met gespecialiseerde duurzaamheidscompetenties. Je bestudeert, analyseert en bespreekt duurzaamheidskwesties en -theorieën met een bijzondere focus op diensten en serviceorganisaties. Je krijgt inzicht in theorieën over duurzame consumptie, duurzame bedrijfsmodellen en milieubeheer en -beleid, je ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om de milieu-impact van serviceactiviteiten te beoordelen, en leert de verschillende aspecten met betrekking tot het identificeren, analyseren, beoordelen en communiceren. op de duurzaamheid van dienstverlenende activiteiten in een maatschappelijke context.

Programmastructuur

 • Inleiding tot servicemanagement, (7,5 studiepunten)
 • Inleiding tot duurzaam servicemanagement (7,5 studiepunten)
 • Beheer van serviceorganisaties (7,5 studiepunten)
 • Theory of Social Sciences (7,5 studiepunten)
 • Methods in Social Sciences (15 studiepunten)
 • Duurzaamheid organiseren (7,5 studiepunten)
 • Beoordeling van milieu-impact (7,5 studiepunten)
 • Εlectieve cursus (sen) (15 studiepunten)
 • Duurzame consumptie (7,5 credits)
 • Gendergelijkheid en serviceorganisaties (7,5 studiepunten)
 • Masterproef (30 studiepunten)

Carriere vooruitzichten

Een master in servicemanagement is voor diegenen die een carrière zoeken in het werken met duurzaamheidskwesties binnen serviceorganisaties. De arbeidsmarkt is mondiaal en kan betrekking hebben op functies binnen zowel de private als de publieke sector en zowel in operationele als adviserende functies. Afgestudeerden kunnen werken als compliance officers, sociale en ecologische duurzaamheidsmanagers, duurzaamheidscommunicators of groene marketeers.

143055_button_more-information-about-study-opportunities-at-our-school.png

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school