MSc in Service Management, Supply Chain Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

De masteropleiding Service Management is een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een managementprogramma op een gevorderd niveau met een sterke link naar onderzoek. Het programma combineert een grondige vakkennis van de dienstensectoren met een goed begrip van de specifieke organisatorische en managementbehoeften van serviceactiviteiten. Wanneer je je aanmeldt voor de masteropleiding Servicemanagement, kies je een van de vijf specialisaties: Cultuur- en Creativiteitsmanagement, Retail, Supply Chain Management, Duurzaam Servicemanagement of Toerisme. We hebben een mix van studenten van over de hele wereld.

Kenmerken van het programma:

De snelle ontwikkeling in het beheer van de toeleveringsketen, inclusief mondiale uitdagingen en nieuwe manieren om toeleveringsketens te organiseren en zaken te doen, vereist meer gekwalificeerd personeel. Je bestudeert en analyseert fenomenen en situaties zoals servicemanagement in supply chain management contexten, transport en logistiek management, organisatietheorie, wetenschapstheorie en kwalitatieve en kwantitatieve methoden.

Programmastructuur

Semester 1:

  • Inleiding tot servicemanagement (7,5 studiepunten)
  • Inleiding tot Supply Chain Management (7,5 studiepunten)
  • Beheer van serviceorganisaties (7,5 studiepunten)
  • Theorie van de sociale wetenschappen (7,5 studiepunten)

Semester 2:

  • Methods in Social Sciences (15 studiepunten)
  • Servicelogistiek (7,5 studiepunten)
  • Duurzame logistiek (7,5 studiepunten)

Semester 3:

  • Keuzevakken (15 studiepunten)
  • Intermodaliteit en traceerbaarheid in transportsystemen (15 studiepunten)

Semester 4:

  • Masterproef (30 studiepunten)

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden van dit programma zullen werken als projectleiders, senior managers en adviseurs en analisten in verschillende organisaties, waaronder ziekenhuizen en gemeentelijke organisaties. Je bent ook gekwalificeerd om onderzoeksprojecten uit te voeren in een breed spectrum van logistieke en supply chain bedrijven en organisaties.

143055_button_more-information-about-study-opportunities-at-our-school.png

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school