MSc in Robotics

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over

Robotica is de afgelopen jaren een van de meest besproken onderwerpen; robots worden alomtegenwoordig in industriële omgevingen, maar ook in het dagelijks leven. Naarmate de adoptie van robotica geleidelijk toeneemt, zal ook het tekort aan vaardigheden in robottechnici dienovereenkomstig groter worden. Deze Robotics MSc-cursus biedt studenten de mogelijkheid om praktische ervaring op te doen met robot-programmeren.

Voor wie is het?

Omdat de vraag naar robotica-ingenieurs toeneemt, is deze cursus ontwikkeld voor afgestudeerden om zichzelf uit te rusten met de vaardigheden en kennis die nodig is voor de bijbehorende loopbaan. Deze cursus is geschikt voor mensen met essentiële technische wiskundekennis en elementaire computerprogrammeervaardigheden.

Een unieke ervaring op het gebied van robotica die studenten niet alleen een breed begrip biedt van hun toepassingen en toepassingen in de moderne maatschappij, maar ook de fundamentele wetenschap achter hen.

Waarom deze cursus?

Robottechnologieën worden steeds vaker toegepast in verschillende industrieën, zoals de automobielsector, olie en gas, lucht- en ruimtevaart en energie, evenals potentiële toekomstige groei in het domein van de servicerobot. Deze cursus verbetert de werkgelegenheidsvooruitzichten van studenten door hen relevante theoretische kennis en praktische vaardigheden te bieden om robotica-ingenieurs en experts in robotica te worden, om aan de stijgende wereldwijde eisen te voldoen. Het is uniek in zijn focus op menselijke aspecten ondersteund door praktische toepassingen.

Deze mastercursus biedt inzicht in meerdere toepassingsdomeinen voor intelligente en autonome robotsystemen, waaronder industrie, gevaarlijke omgevingen, gezondheidszorg, huishoudelijke / ondersteunende robotica en autonome voertuigen.

Wij zijn zeer goed gelegen voor het bezoeken van deeltijdstudenten van over de hele wereld en bieden een scala aan bibliotheek- en ondersteuningsfaciliteiten om uw studies te ondersteunen. Dit stelt studenten van over de hele wereld in staat om deze kwalificatie te voltooien terwijl ze hun werk / levensverplichtingen in balans houden. Dit MSc-programma heeft een breed scala aan culturele achtergronden die de leerervaring voor zowel personeel als studenten aanzienlijk verbetert.

Cursus details

Acht beoordeelde modules van één week, een groepsproject en een individueel project. Studenten worden ook ondersteund in hun leren en persoonlijke ontwikkeling door middel van blootstelling aan; industriële seminars, groepsaffiches, groepsdiscussies, groepspresentaties, videodemonstraties, casestudy's, laboratoriumexperimenten, cursussen en projectwerk. Studenten zullen praktijkervaring opdoen met ons assortiment conventionele en collaboratieve robots in het Aerospace Integration Research Center - ondersteunende praktijkworkshops, studentengroepsprojecten en individuele projecten. Je neemt deel aan een studiereis bij ABB Robotics in Milton Keynes, waar je tot een week tijd doorbrengt bij het trainingscentrum van onze industriële partner ABB Robotics, dat praktische robottraining ontvangt.

De nieuwe MSc in Robotics zal gebruikmaken van standaard onderwijs- en beoordelingsmethoden en technologie-enhanced teaching (TET) methoden zoals een Virtual Learning Environment (ELO) om verschillende leerstijlen te ondersteunen. Theorieën en grondbeginselen van robotica zullen worden onderwezen in zowel les- als workshopformules waar video's en technologiedemonstrators als leermiddelen zullen worden gebruikt. Er zal bijvoorbeeld een collaboratieve robot worden gebruikt bij het lesgeven in Human-Robot Interaction en Virtual Reality-technologie zal worden gebruikt bij het lesgeven in Digital Robotics. Lezingvideo's zullen beschikbaar zijn op DLO om een ​​interactieve leerervaring te bieden. Studenten zullen praktische ervaring opdoen met het programmeren van industriële robots in een robotsimulatielaboratorium, gevolgd door een praktische robot-programmeerworkshop met echte industriële robot ondersteund door ABB Robotics. Het gebruik van robottechnologie zal studenten in staat stellen robottechnische verschijnselen uit de eerste hand te zien, waarbij ze technische principes en theorieën met echte apparaten kunnen testen.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

  • Fundamentals of Robotics
  • Robotica controle
  • Kunstmatige intelligentie en machine learning voor robotica
  • Programmeermethoden voor robotica
  • Mens-robot interactie
  • Machine Vision voor robotica
  • Autonomie in robotsystemen
  • Psychologie, ethiek en normen

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma (of equivalent), in luchtvaarttechniek / luchtvaart- en ruimtevaarttechniek, werktuigbouwkunde, elektrische / elektronische engineering, zuivere wiskunde, informatica, software engineering, mechatronische engineering, informatietechnologie, of worden toegepast als onderdeel van een erkend diploma. dubbelegraadsprogramma met hun thuisinstelling in de EU. Aanvragen van kandidaten met lagere kwalificaties maar met veel relevante werkervaring worden overwogen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder