MSc in Risk Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Door de industrie erkend en dubbel geaccrediteerd (Chartered Insurance Institute en Institute of Risk Management), richt ons programma zich op bedrijfs- en bedrijfsrisicobeheer, zodat u over de expertise en vaardigheden beschikt om als risicospecialist uit te blinken.

De studie is full-time of door afstandsonderwijs beschikbaar.

In een steeds complexer wordende en snel veranderende mondiale bedrijfsomgeving vereist het risicobeheer een breed scala aan vaardigheden, kennis en ervaring.

Het MSc Risk Management-programma biedt een diepgaand inzicht in risico's en de toepassing ervan in de praktijk, zowel voor financiële als niet-financiële organisaties. Studenten leren zowel theoretisch als praktisch inzicht in risico's, waaronder risicometing en modellering met behulp van computersoftware (bijv. Palisade Decision Tools). Daarnaast zijn we geabonneerd op verschillende gelieerde databases in de industrie (bijv. Thomson Reuters EIKON) die studenten kunnen gebruiken in hun studie en onderzoek.

Geaccrediteerd door het Chartered Insurance Institute (CII) en het Institute of Risk Management (IRM), is dit programma ontworpen om u de vaardigheden te bieden om uit te blinken in een rol als risicomanager, risico- en verzekeringsmanager, risicoanalist of klinische risicobeheerder binnen verschillende organisaties en sectoren.

Je ontwikkelt het vermogen om risicobeleid en -structuren voor bedrijfseenheden vast te stellen, ontwerpt en beoordeelt processen voor risicobeheer, ontwikkelt risicoresponsprocessen, inclusief onvoorziene en bedrijfscontinuïteitsprogramma's.

Ons programma is gebaseerd op huidig onderzoek en publicaties in het veld en wordt gegeven door personeel dat de belangrijkste zorgen van managers in zowel de private als de publieke sector begrijpt.

Dit programma wordt fulltime en door afstandsonderwijs aangeboden op onze campussen in Londen en Glasgow. Je kunt je studie starten in september of januari.

Waarom kiezen voor dit programma?

In tegenstelling tot andere risicocursussen die beschikbaar zijn in het VK, is ons Risk Management-diploma uniek omdat het een holistische en bedrijfsbrede visie op risico's omvat die zowel management- als financiële aspecten van onzekerheid en kwetsbaarheid dekken.

GCU is een van 's werelds toonaangevende centra voor het aanbieden van onderwijs, consultancy en onderzoek op het gebied van risicobeheer, met meer dan twintig jaar ervaring op dit gebied. Sinds 1982 hebben onze programma's studenten van over de hele wereld aangetrokken. In nauwe samenwerking met collega's in de industrie en de handel, evenals met de belangrijkste professionele en commerciële instanties, ontwikkelde de universiteit de eerste undergraduate-graad in risicobeheer in Europa.

Daarnaast organiseren we studiereizen voor de studenten op verschillende belangrijke locaties in Londen (bijv. Lloyd's of London, Bloomberg, etc.). Bovendien krijgen de studenten de gelegenheid om verschillende brancheconferenties en seminars in Londen bij te wonen.

Plaatsing

GCU London bevindt zich in het centrum van 's werelds toonaangevende financiële centrum en biedt voldoende mogelijkheden om plaatsingsmogelijkheden te creëren bij financiële, niet-financiële en servicegerichte organisaties. Succesvolle studenten maken kennis met organisaties die regelmatig jonge afgestudeerden aannemen voor risicogerelateerde functies.

Cursusmodules

Enterprise Risk en modellering

Je krijgt inzicht in de theorie van hedendaagse risicobeheerprocessen en -praktijken. U inzicht verschaffen in de bouwtechnieken die nodig zijn om een risicoanalysemodel samen te stellen.

Mondiale perspectieven op risico's

Je leert hoe je een breed scala aan risico's kritisch kunt analyseren, inclusief management, culturele, politieke, ethische en economische factoren die van invloed zijn op internationale bedrijven. Je evalueert ook een reeks strategieën en tactieken voor risicobeheer die beschikbaar zijn voor internationale bedrijven.

Risicofinanciering en -verzekering

Je leert de basisprincipes van risicofinanciering, onderzoekt de verzekeringstheorie en voert een kritische evaluatie uit van de verzekeringspraktijk. Alternatieve risicofinancieringsmethoden zoals opties, futures, swaps en securitisatie zullen ook worden geanalyseerd.

Bedrijfscontinuïteit en Crisisbeheer

Je onderzoekt de relatie tussen risicobeheer en bedrijfscontinuïteitsbeheer, bestudeert de belangrijkste drijvende krachten achter BC en de strategieën die hierbij zijn betrokken wanneer een organisatie wordt geconfronteerd met een crisissituatie.

Ethiek en corporate governance

Deze module onderzoekt de belangrijkste kwesties in corporate governance en de mate waarin de huidige regelingen corporate verantwoording veiligstellen.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Hiermee kunt u uw persoonlijke capaciteiten identificeren, begrijpen, ontwikkelen en verwoorden in het kader van uw ambities in de toekomst.

Onderzoeksmethoden

Deze module ontwikkelt geavanceerde vaardigheden met betrekking tot een reeks onderzoeksmethoden die nodig zijn voor academisch en praktisch onderzoek op Masters-niveau.

Proefschrift

Het laatste onderdeel van het programma is het proefschrift, dat u de mogelijkheid biedt om een onderzoek te ontwerpen en uit te voeren op een selectief gebied van risicobeheer.

Ons onderzoek in risico's

Lopend en toegepast onderzoek is de essentiële basis voor een kwalitatief hoogstaand postuniversitair programma. Onze wetenschappelijke staf is betrokken bij een breed scala aan risico- en bedrijfsgericht onderzoek en publicatie.

Recente onderzoeksprojecten uitgevoerd door personeel omvatten een door de overheid gefinancierd onderzoek naar risicobeoordeling met betrekking tot private financieringsinitiatieven in de bouwsector, een onderzoek naar arbeidsrisico's in samenwerking met Marsh UK Ltd, een rapport over de risico's die samenhangen met e-commerce, voor de Association of British Insurers en een reeks rapporten en briefings voor de Risk Managers van de Association of Local Authority.

Een aantal van de gebieden waarop personeel onderzoek en publicaties omvatten:

  • Ondernemingsbestuur
  • Verzekering risicoverordening
  • Gezondheid en veiligheid op het werk
  • Werkgelegenheid risico's
  • Risicobeoordeling en beheer van projecten voor particulier financieringsinitiatief
  • Risicobeheer in de publieke sector
  • Gezondheidszorg risicobeheer
  • Financieel risicobeheer

Professionele affiliaties

Chartered Insurance Institute (CII)
Houders van de MSc Risk Management hebben recht op een standaardprijs van 60 niet-unit-specifieke credits op Advanced Diploma-niveau.

Institute of Risk Management (IRM)
Afgestudeerden met het MSc Risk Management van GCU hebben recht op ontheffing van de examenvereisten voor niveaus 1 en 2 als volgt:

Certificaat (CIRM) lidmaatschap
Vrijstelling van het IRM 'International Diploma in Risk Management' voor Niveau 1 (Core Modules 1 - 5) en Niveau 2 (Specialismen) Na voltooiing van de Level 3-opdracht van het International Diploma in Risk Management, kunnen afgestudeerden van het MSc Risk Management-programma aanvraag voor Graduate (Grad IRM) status. Als en wanneer ze drie jaar professionele ervaring hebben met risicobeheer, kunnen ze zich aanmelden voor de IRM voor lidmaatschapsstatus (MIRM).

Werken met de industrie

Studenten krijgen de ruimte om de lezingen en masterclasses bij te wonen die worden gegeven door professionals uit de Londense industrie. Dit is een geweldige kans om te leren over innovatief denken en een netwerk op te bouwen met toonaangevende professionals in de sector.

Kosten

Collegegeld moet worden betaald aan de universiteit, maar sommige studenten komen in aanmerking voor collegegeld ondersteuning. De kosten en financiële ondersteuning die voor u relevant zijn, zijn afhankelijk van waar u woonde voordat u naar de universiteit ging.

Nationaliteit

Toelatingseisen

Alle hier vermelde toegangsvereisten vertegenwoordigen de vereisten voor toegang tot het programma dat normaal wordt gezocht. Het toelatings team kan aanvullend bewijs beoordelen om uw geschiktheid te beoordelen, echter, afhankelijk van uw volledige academische / werkgelegenheidsachtergrond.

Typische instapvereisten

UK Honours degree 2: 2 (of gelijkwaardig)

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

De Engelse taal

Een academische IELTS-score van 6,0 (of equivalent) is vereist, zonder element minder dan 5,5.

Pre-sessie Engels

Voor internationale studenten die niet voldoen aan de minimale Engelse taalvereisten, bieden we Engelse taalcursussen aan om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren.

INTO- Pathway

Als je niet in aanmerking komt voor directe toegang, biedt INTO Glasgow Caledonian University een Graduate Diploma-programma. Deze cursus biedt een route naar Glasgow Caledonian University door middel van een uitstekende leer- en leerervaring in een speciaal gebouwde studiefaciliteiten. Een succesvolle afronding van het Graduate Diploma Program aan de INED Glasgow Caledonian University volgens de vereiste standaard zorgt voor een gegarandeerde progressie in deze mate.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Lees meer

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Lees Minder