MSc in Psychological Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Een intensieve masteropleiding van een jaar met accreditatie van de British Psychological Society, waarmee je een carrière op dit gebied kunt voortzetten zelfs als je achtergrond zich in een andere discipline bevindt.

Waarom deze cursus?

Deze conversiecursus zal je aanspreken als je nog geen diploma psychologie hebt.

Het is goedgekeurd en geaccrediteerd door de British Psychological Society, (het verleent de Graduate Basis voor Chartered Membership), wat betekent dat je over de essentiële kennis beschikt om een professionele opleiding te volgen.

Als u van overzee komt, is dit uw paspoort om in het VK te oefenen.

Dit intensieve programma betekent met gericht werk en voorbereiding, je krijgt een volledig geaccrediteerde cursus in de ruimte van 12 lonende maanden.

Wie ben je?

Je bent misschien:

 • een pas afgestudeerde,
 • iemand die al een tijdje aan het werk is en van richting wil veranderen.

Je zult gefascineerd zijn door de manier waarop psychologie ten grondslag ligt aan alles wat we doen en ons begrip van gedrag ondersteunt - niet alleen van mensen, maar ook van dieren.

Houd er rekening mee dat het MSc Psychological Science (Conversion) -programma bedoeld is voor studenten die een diploma hebben behaald in een ander vak dan Psychologie, een intensieve basiscursus volgen en een Psychologie-kwalificatie behalen die is geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS) en houdt gradueel lidmaatschap van het BPS in. Het is geen geavanceerde specialisatiestudie in psychologie, maar bestrijkt de kerngebieden van psychologie en bijbehorende onderzoeksvaardigheden zoals vereist voor BPS-accreditatie.

Psychological Science Hoogtepunten

Let op: aanvragen voor deze cursus, die na 30 juni worden ontvangen, worden mogelijk niet geaccepteerd. Een aanbetaling is vereist om een plaats te beveiligen.

Faciliteiten van wereldklasse

De school heeft gespecialiseerde faciliteiten voor menselijke experimentele psychologie, beweging en perceptie, individuele verschillen, sociale psychologie, ontwikkeling van kinderen, psychofysiologie en dierlijk gedrag.

Internationaal gerenommeerde deskundigen

Onderzoek in de school is door het 2014 Research Excellence Framework (REF) beoordeeld als 'wereldleider' en 'uitstekend'.

Cursusinhoud

De cursus is toegesneden op het analyseren van gegevens in de echte wereld.

Je leert methodologische analysevaardigheden en de kernprincipes van psychologie:

 • Psychobiologie
 • Developmental
 • sociaal
 • Individuele verschillen
 • Cognitieve psychologie.

Je leert alles van freudiaanse principes tot hoe het brein werkt.

Je onderzoeksproject zal in de zomer plaatsvinden.

cursus details

Het programma zal een eigentijds curriculum bieden dat de kernthema's in de psychologie behandelt, met behulp van een verscheidenheid aan lesmethoden en beoordelingen die worden geïnformeerd door huidig onderzoek, wetenschap en toepassing.

Het programma ontwikkelt een kritisch bewustzijn van kwesties in de wetenschappelijke en toegepaste gebieden van de psychologie en de methodologische vaardigheden om de discipline van de psychologie in al zijn facetten kritisch te onderzoeken en te ondervragen.

Lesuren

Het onderwijs vindt plaats in de ochtend en op sommige middagen; er zijn tussen de 15 en 20 contacturen per week.

Carriere vooruitzichten

Invoering

De graad geeft recht op in aanmerking komen voor de Graduate Basis voor Chartered Membership (GBC) van de British Psychological Society en veel afgestudeerden zullen doorgaan met het voltooien van de opleiding in een van de 7 geregistreerde beroepen van de psychologie, alsmede het uitvoeren van vele andere banen, (management, HR, analisten) waar een psychologiegraad van nut is.

De postdoctorale studenten van Queen profiteren van buitengewone voordelen. Unieke initiatieven, zoals Degree Plus en Researcher Plus, versterken onze inzet voor inzetbaarheid, terwijl innovatieve leiderschaps- en executive-programma's naast sterlingintegratie met bedrijfsexperts onze studenten helpen om belangrijke leiderschapsposities te verwerven, zowel nationaal als internationaal.

Werk na de cursus

Waar zou je over vijf jaar kunnen zijn?

Misschien heb je een carrière in de klinische of onderwijspsychologie in het oog.

De kwalificatie die u behaalt, stelt u in staat om door te gaan en een opleiding te volgen om u te kwalificeren als een professionele psycholoog, bijv. Klinisch, educatief, forensisch, enz.

Of u kunt terugkeren naar uw bestaande baan met een waardevolle kwalificatie en een beter begrip van wat de wereld om u heen schraagt.

Maar de toepassingen van deze cursus zijn verreikend. Wij van Queen's hebben een spin-out bedrijf opgericht, het Adoreboard, dat klantgegevens analyseert om merken te helpen begrijpen hoe mensen zich online over hen voelen.

Leren en onderwijzen

Mensen

Je docenten zijn experts in hun vakgebied en zijn actieve onderzoekers in die onderwerpen. Ze hebben verschillende aspecten van de psychologie in de echte wereld gebruikt, dus je krijgt zowel een praktische als een theoretische smaak.

De omgeving

Je werkt aan je scriptie als onderdeel van een onderzoeksteam. We gaan van individuele supervisie naar een meer teambenadering, waarbij postdoctorale en postdoctorale studenten allemaal samenwerken en projectwerk nabootsen in de echte werksituaties.

Beoordeling

Aan de cursus gerelateerde beoordelingen worden hieronder beschreven:

 • Cursus essays
 • examens
 • Meerkeuze vragen
 • Praktisch labwerk
 • Groepswerk
 • presentaties
 • Boekbeoordeling
 • Onafhankelijke scriptierapport

Toegangsvereisten

Afstuderen

Normaal gesproken een 2.1 Honours diploma of hoger in een vak of een gelijkwaardige kwalificatie aanvaardbaar voor de universiteit.

Dit is een zeer populaire cursus en aanvragers wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk van toepassing te zijn, omdat het misschien nodig is om de uiterste datum van toepassing te implementeren.

In dergelijke omstandigheden worden aanvragen behandeld in de volgorde van de datums, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de aanvragen die het vroegst zijn ingediend en vóór de sluitingsdatum. Let op: een niet-restitueerbare aanbetaling (die in mindering wordt gebracht op het collegegeld) van £ 400 is vereist.

Internationale studenten

Raadpleeg de specifieke informatie voor uw land voor informatie over internationale kwalificatie-equivalenten.

Engelse Taalvereisten

Bewijs van een IELTS * -score van 6,5, met niet minder dan 5,5 in elk onderdeel, of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit is vereist. * Genomen in de afgelopen 2 jaar.

Internationale studenten die een aanvraag willen indienen bij Queen's University Belfast (en voor wie Engels niet hun eerste taal is), moeten hun bekwaamheid in het Engels kunnen aantonen om ten volle te kunnen profiteren van hun studie of onderzoek. Niet-EER-onderdanen moeten ook voldoen aan de Britse Visa en Immigration (UKVI) immigratievereisten voor de Engelse taal voor visumdoeleinden.

Als je je Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren voordat je aan deze opleiding begint, biedt INTO Queen's University Belfast een scala aan Engelse taalcursussen. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn bedoeld om uw Engelse bekwaamheid voor toelating tot dit niveau te verbeteren.

 • Academisch Engels: een intensieve cursus Engels en studievaardigheden voor succesvol universitair onderzoek op universitair niveau
 • Pre-sessioneel Engels: een korte intensieve academische cursus Engels voor studenten die een opleiding volgen aan Queen's University Belfast en die hun Engels moeten verbeteren.
 • Foundation: International Students - Graduate Diploma Programs INTO Queen's biedt een scala aan academische en Engelstalige programma's om internationale studenten te helpen voorbereiden op hun studie aan Queen's University. Je leert van ervaren docenten in een speciaal internationaal studiecentrum op de campus en hebt volledige toegang tot de faciliteiten van wereldklasse. Deze programma's zijn bedoeld voor internationale studenten die niet voldoen aan de vereiste academische en Engelse taal voor directe toegang.
Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Lees meer

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Lees Minder