MSc in Principles of Applied Neuropsychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MScPrinciples of Applied Neuropsychology

Onderzoek nieuwe ontwikkelingen in neuropsychologie en hun gebruik in de klinische wereld met deze MSc in Toegepaste Neuropsychologie.

Bestudeer opkomende theorieën in geavanceerde neuropsychologie.

Leer praktische vaardigheden als voorbereiding op een carrière als wetenschapsbeoefenaar.

Profiteer van de mogelijkheid om een academische paper te publiceren.

Deze MSc in Principles of Applied Neuropsychology onderzoekt de toepassingen van neuropsychologie in de klinische wereld. Neuropsychologie staat centraal in het debat over de vonk van individualiteit die elk mens vertoont. Deze cursus kijkt naar hersenfuncties als een individu en in groepsverband, evenals het bestuderen van de neuropsychologie van psychische problemen.

De cursus is een inzetbaarheid-gecentreerde uitbreiding van een undergraduate psychologie diploma. Het is gericht op neuropsychologie, maar is geschikt voor elke student die geïnteresseerd is in de voorbereiding op een eventuele carrière als professionele psycholoog.

Overzicht

Je leert over de recente theorieën die uitleggen hoe de hersenen ons in staat stellen om te gaan met een drukke wereld. Je leert over sleutelbegrippen, zoals het zelf, en hoe schade aan deze processen kan leiden tot psychische problemen. Je zult ook bestuderen hoe je een toegepaste psycholoog kunt zijn en je focust op de kernvaardigheden die van een beoefenaar van de toegepaste psychologie worden verwacht.

Cursus structuur

Problemen in de professionele praktijk

Deze module introduceert studenten de principes van toegepaste psychologie en de processen van herstel en revalidatie. Het richt zich op de kernvaardigheden die van een beoefenaar van de toegepaste psychologie worden verwacht: beoordeling, formulering, interventie, evaluatie, communicatieve vaardigheden en zelfmanagementvaardigheden. De embedded onderzoeksvaardigheden in deze module hebben betrekking op de evaluatie van de klinische praktijk.

Sociale neuropsychologie van geestelijke gezondheid

Deze module bevat een neuropsychologisch perspectief op psychische problemen. Het bevat een reeks lezingen over psychose, affectieve stoornissen, angststoornissen, principes van cognitieve gedragstherapie en basale farmacologie. We kijken ook naar de relatie tussen psychopathologie en criminaliteit. De ingebedde onderzoeksmethoden behandelen toepassingen bij ethische comités en voeren een systematisch literatuuronderzoek uit.

Gevorderde neuropsychologie

Deze module biedt een klinische benadering van degeneratieve aandoeningen, veroudering, communicatiestoornissen, visuele stoornissen en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen. De module richt zich op de functies en disfuncties van de frontale kwabben, inclusief de concepten van zelf en ander. De ingebedde onderzoeksmethoden omvatten onderzoek naar een patiëntenpopulatie en het gebruik van testbatterijen.

Neuropsychologische revalidatie

Neuropsychologische revalidatie bestaat om mensen in staat te stellen opnieuw hun positie in sociale en beroepssferen te bereiken na hersenletsel. Het doet dit op veel manieren, zoals emotioneel, functioneel en cognitief. Deze module biedt een breed theoretisch perspectief van de verschillende rehabilitatiemethoden die beschikbaar zijn voor een reeks aandoeningen. We streven ernaar niet alleen theorie te bieden, maar ook richtlijnen over hoe u die theorie communiceert met patiënten, klanten en andere professionals.

Proefschrift

Dit is de kans om een gebied van neuropsychologie van individueel belang te onderzoeken. Als onderdeel van deze module moet u een document van 4.000-6.000 woorden indienen, klaar voor publicatie in een gespecificeerd tijdschrift, op basis van uw onderzoek. U moet ook het vermogen aantonen om een gedetailleerd onderzoekslogboek bij te houden. Het onderzoek onder

Cursus modules

Deze cursus bevat of biedt de volgende modules.

 • Problemen in de professionele praktijk
 • Sociale neuropsychologie van geestelijke gezondheid
 • Gevorderde neuropsychologie
 • Neuropsychologische revalidatie
 • Proefschrift.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

We hebben verschillende beoordelingen die u tijdens uw doctoraatsopleiding zult gebruiken, waaronder een systematisch literatuuronderzoek, het schrijven van een casusformulering en een reflecterend dagboek, evenals traditionele essays.

Hoe krijg ik les?

Onderwijs omvat lezingen, seminars, individuele tutorials, kleine en grote groepswerk en neuropsychologische testervaring. Er zullen gastsprekers zijn van relevante werkgevers, evenals onderzoeksgesprekken van bestaande beoefenaars.

Kansen

Lijst met lopende alumni-loopbanen

 • Succesvolle afronding van een doctoraat in de klinische psychologie
 • NHS Onderzoeksassistent
 • PhD-onderzoek.

Kosten

 • VK / EU-studenten fulltime - 2019/20 toegang £ 7,395
 • Deeltijds studenten Verenigd Koninkrijk / EU - inschrijving 2019/20 £ 3.700
 • Internationale studenten fulltime - 2019/20 toegang £ 14,300
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Lees meer

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Lees Minder