MSc in Planning and Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Word een geaccrediteerde planner binnen een jaar na een undergraduate-diploma

Cursusinhoud

De nadruk van de cursus ligt op het bereiken van een professionele kwalificatie.

Het is ontworpen om je brede kennis van planning te nemen en de details te bieden die je de professionele vaardigheden en ervaring zullen geven die je nodig hebt om een carrière op dit gebied te smeden.

Uw proefschrift kan een werkgebaseerd project zijn dat voor een klantorganisatie werkt in opdracht van de klant.

Je leert het gebruik van technieken (GIS, ontwerpsoftware, statistische analyse), maar nog belangrijker, hoe je ze toepast om problemen op te lossen, nieuwe oplossingen voor de gebouwde omgeving creëert en de complexiteit van milieubeheer begrijpt.

De omgeving

Je werkt in een toegepaste probleemoplossende omgeving, confronteert echte uitdagingen in het veld en levert een echte bijdrage aan duurzame omgevingen.

We leggen de nadruk op projecten met betrekking tot live planningsproblemen, zoals een ontwikkelingsplanoefening voor een klant (lokale overheid), op studiowerk en toegepast om buiten de klas te leren, inclusief probleemoplossing met controversiële voorstellen, zoals fracking- en windmolenparktoepassingen.

Je werkt samen met je medestudenten in teams om praktische benaderingen te vinden voor het beheer en de ontwikkeling van de gebouwde omgeving.

Planning en ontwikkeling Hoogtepunten

Professionele accreditaties

Deze MSc is professioneel geaccrediteerd door het Royal Town Planning Institute (RTPI) en Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en heeft een sterke nadruk op de praktische vaardigheden en kennis die vereist is voor een theorie-georiënteerde praktijk.

Ervaring van studenten

De graad omvat een studiebezoek van een week aan een locatie buiten Noord-Ierland tijdens het semester 2, en een werkschaduwervaring in Noord-Ierland over het planningsproces na het einde van de Semester 2-examens. Daarnaast zal een studiebezoek van tweedaagse planningpraktijk worden georganiseerd naar een locatie in Groot-Brittannië of Ierland in het tweede semester. Van studenten wordt verwacht dat zij bijdragen in de kosten van deze studiebezoeken.

Het programma biedt mogelijkheden om competenties op het gebied van sleutelvaardigheden, zoals rekenen, geletterdheid, ICT, probleemoplossing, teamwerk en aspecten van stadsontwerp, te versterken; het ontwikkelt bewustwording van de ethische verantwoordelijkheden van degenen die betrokken zijn bij Planning en Ontwikkeling en verbetert het vermogen om een substantieel stuk van specialistisch onafhankelijk onderzoek uit te voeren.

Dr. Stephen McKay

Cursusstructuur

Semester 1 Modules

 • Introductie Planningstheorie en praktijk
 • Milieuplanning
 • Vaardigheden plannen
 • Internationale planningstudies
 • GIS

Semester 2-modules

 • Ontwerpen in de gebouwde omgeving
 • Vastgoedontwikkeling
 • Professional Practice Project
 • Communityplanning
 • Wet en praktijk plannen

Semester 3-module

 • Independent Specialist Research Project

Tijd doorgebracht in klassen, zelfstudies / seminars / practica en privéstudie in een onderwijssemester

Ongeveer 10 uur per week in colleges, 4 uur in praktisch projectwerk en 4 uur in zelfstudies.

Carriere vooruitzichten

Onze afgestudeerden belanden in leidende posities in de centrale en lokale overheid en in planningsadviesbureaus in de privésector. Sommigen van hen zijn belangrijke milieucampagnes gaan leiden, zoals verzet tegen fracking; samenwerken met NGO's zoals Friends of the Earth; en samenwerken met communities om hun buurten beter te maken, bijvoorbeeld met kansarme groepen.

De postdoctorale studenten van Queen profiteren van buitengewone voordelen. Unieke initiatieven, zoals Degree Plus en Researcher Plus, versterken onze inzet voor inzetbaarheid, terwijl innovatieve leiderschaps- en executive-programma's naast sterlingintegratie met bedrijfsexperts onze studenten helpen om belangrijke leiderschapsposities te verwerven, zowel nationaal als internationaal.

Leren en onderwijzen

Dit programma omvat projectgerichte teamwerk- en veldstudies buiten formeel toegewezen collegetijden. Voltijds onderwijs is verspreid over 5 dagen (ma-vr) en deeltijd is bedoeld om daguitgave mogelijk te maken door les te geven op 1 dag per week.

Neem contact op met lesuren (per week): 18 uur fulltime en 9 uur parttime.

Beoordeling

Aan de cursus gerelateerde beoordelingen worden hieronder beschreven:

 • Formeel onderzoek
 • Individuele en groepsprojectinzendingen
 • 60 studiepunten 20.000 individuele dissertaties die mondelinge presentatie en schriftelijke inzending combineren

Toegangsvereisten

Afstuderen

 • Normaal gesproken een 2.2 Honours diploma of hoger, of een gelijkwaardige kwalificatie aanvaardbaar voor de universiteit.
 • Typisch, deelnemers aan het programma komen uit achtergronden in de geografie, sociologie, estate management, milieuwetenschappen, architectuur en economie, hoewel recente nieuwkomers degenen met achtergronden in kunst en humaniora hebben opgenomen.
 • Kandidaten met kwalificaties van minder dan 2,2 Honours degree-standaard (of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit) worden van geval tot geval beoordeeld als ze een aanvaardbare ervaring kunnen aantonen. De Erkenning van Prior Learning Policy van de universiteit biedt richtlijnen voor de beoordeling van ervaringsleren (RPEL).

Internationale studenten

Raadpleeg de specifieke informatie voor uw land voor informatie over internationale kwalificatie-equivalenten.

Engelse Taalvereisten

Bewijs van een IELTS * -score van 6,5, met niet minder dan 5,5 in elk onderdeel, of een gelijkwaardige kwalificatie die aanvaardbaar is voor de universiteit is vereist. * genomen in de afgelopen 2 jaar

Internationale studenten die een aanvraag willen indienen bij Queen's University Belfast (en voor wie Engels niet hun eerste taal is), moeten hun bekwaamheid in het Engels kunnen aantonen om ten volle te kunnen profiteren van hun studie of onderzoek. Niet-EER-onderdanen moeten ook voldoen aan de Britse Visa en Immigration (UKVI) immigratievereisten voor de Engelse taal voor visumdoeleinden.

Als je je Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren voordat je aan deze opleiding begint, biedt INTO Queen's University Belfast een scala aan Engelse taalcursussen. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn bedoeld om uw Engelse bekwaamheid voor toelating tot dit niveau te verbeteren.

 • Academisch Engels: een intensieve cursus Engels en studievaardigheden voor succesvol universitair onderzoek op universitair niveau
 • Pre-sessioneel Engels: een korte intensieve academische cursus Engels voor studenten die een opleiding volgen aan Queen's University Belfast en die hun Engels moeten verbeteren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is ho ... Lees meer

The Faculty of Engineering and Physical Sciences spans disciplines that impact lives today and will shape our future. Our international mix of staff and students make up a vibrant community that is home to some of the most innovative and globally significant research and teaching. It works where industry and research meet, providing the platform to spin out research into commercial opportunities and engage with industry on cutting-edge research with real-world projects such as the work with Wrightbus to produce the cleanest hybrid bus technology that powers the London Routemaster, or the pioneering work in The Institute of Electronics, Communications and Information Technology, securing our digital future through their Centre for Secure Information Technologies. Lees Minder