MSc in Physics

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Onderzoeksspecialisten die toonaangevend zijn op het gebied van vaste stof, kwantumoptica, nanowetenschap en statistische fysica

Bar-Ilan University natuurkunde-afdeling van de Bar-Ilan University werd in 1955 ingehuldigd door een student van Albert Einstein. Het heeft de afgelopen jaren grote inspanningen geleverd om jonge, levendige onderzoekers op te nemen die zich inzetten voor innovatieve projecten. Specialisaties zijn onder meer nanotechnologie, kwantumfysica, spintronica, biofysica, kwantumoptica, statistische mechanica en meer. Daarnaast is de afdeling van plan in de nabije toekomst een astrofysica-specialiteit te openen. Studenten worden via warme en persoonlijke begeleiding niet alleen opgeleid voor academische carrières, maar ook voor plaatsing in hightechfuncties; theoretische studies gaan hand in hand met R & D-training op de natuurkunde-afdeling van Bar-Ilan.

De Master's Degree Study Program omvat het uitvoeren van onderzoek en het indienen van een schriftelijke scriptie. Studieduur: 2 jaar. Cursussen van onderzoek. Fysica.

De masteropleiding omvat het uitvoeren van onderzoek en het indienen van een geschreven proefschrift.

Duur van de studies: 2 jaar.

Tel AvivAdam Jang / Unsplash

Cursussen van onderzoek

 • Fysica
 • Biofysica

De onderzoeksgebieden worden op individuele basis bepaald door de supervisor van de student.

Voorwaarde Vereisten

 • Voor de natuurkunde-opleiding: bachelor in de natuurkunde met een cijfer van minstens 80%.
 • Voor de biofysische opleiding: bachelor in de biofysica met een gemiddeld cijfer van ten minste 80%. Houders van een bachelordiploma in natuurkunde, scheikunde of biowetenschappen kunnen worden aanvaard met aanvullende studies die worden gedefinieerd op basis van het onderzoeksspecialisatiespoor.

Alle kandidaten in alle sporen zijn verplicht om een ​​supervisor te vinden onder de facultaire leden van de faculteit en om hem / haar zijn / haar naam te laten ondertekenen op een supervisieformulier voordat ze worden aanvaard voor studies.

Acceptatie voor de afdeling is afhankelijk van de presentatie van een medisch certificaat dat de geschiktheid voor studie op de afdeling bevestigt, inclusief deelname aan laboratoria. Het certificaat moet uiterlijk op de registratiedag van de opleiding worden aangeboden. Bar-Ilan-studenten die zich na het afronden van het bachelordiploma direct aanmelden voor een masterdiploma, zijn zonder onderbreking vrijgesteld van het overleggen van een dergelijk certificaat.

Uren en seminars Quota

13 jaarlijkse uren, inclusief deelname aan verplichte cursussen (afhankelijk van de opleiding) en een geavanceerd seminarie.

Deelname aan het departementale colloquium in alle jaren van studie is verplicht.

Kennis van talen

Engels voor een masterdiploma.

(Voor details over screeningsexamens, het niveau van de te bepalen cursussen en de vrijstellingscriteria voor de rechthebbenden - zie het hoofdstuk Inleiding).

Instructies voor het schrijven van de scriptie

Zie het reglement van de Mastergroep in het hoofdstuk Inleiding.

Eindexamen

Het eindexamen wordt gebaseerd op het proefschrift en op de bibliografie die als basis voor het onderzoek diende.

Joodse studies

Gebaseerd op de algemene vereisten voor de masteropleiding (zie het hoofdstuk Inleiding).

Het onderzoeksvoorstel moet aan het einde van het eerste studiejaar worden ingediend

Neem voor meer informatie contact op met:

Internationale divisie
Bar-Ilan University
Ramat-Gan, Israël 5200002

Hayarkon Street @ Yom KippurYoav Aziz / Unsplash

Hoe toe te passen

1. Dien de aanvraag in

Log in op de BIUInternational Online Applicant Portal en vul uw aanmeldingsformulier in.

U moet een niet-restitueerbare aanvraag van ₪ 400 betalen, elke keer dat u zich aanmeldt.

2. Stuur transcripties en diploma's

Aanvragers moeten officiële kopieën van hun transcripties en hun middelbare schooldiploma / toelatingsexamen opsturen. Studenten in hun laatste studiejaar kunnen een gedeeltelijk transcript insturen en worden geaccepteerd in afwachting van hun definitieve cijferlijst en diploma.

Hoewel het besluitvormingsproces versneld kan worden door het uploaden van digitale kopieën van de vereiste documenten in de aanvraagportal, moeten originele exemplaren rechtstreeks naar ons kantoor worden gestuurd.

3. Stuur testscores

Scores van SAT, ACT of Psychometrisch zijn vereist voor toelating en moeten rechtstreeks van het testbureau worden verzonden. Studenten die meerdere keren hetzelfde examen hebben afgelegd, krijgen alleen hun beste scores in overweging.

4. Upload ID & pasfoto

Aanvragers moeten een fotokopie van de eerste pagina van hun paspoort of Teudat Zehut uploaden en e-mailen, en een recente, 2 "x2", foto van het paspoortformaat van zichzelf.

Aanvullende documentatie

Afhankelijk van uw academische geschiedenis en status, moet u mogelijk de volgende aanvullende informatie opgeven.

 • TOEFL-scores
  Studenten die in een niet-Engelstalige middelbare school hebben gestudeerd, moeten een 134 scoren op het Engelse gedeelte van de psychometrische of de equivalente TOEFL-score indienen.
 • College transcripties
  Kandidaten die hebben deelgenomen aan een academisch programma na de middelbare school (Yeshiva, Seminary, Gap Year, Mechina, College), moeten een kopie van deze transcripties verzenden.
 • Inschrijving middelbare school
  Kandidaten die nog steeds zijn ingeschreven op de middelbare school / middelbare school, moeten hun school een brief laten indienen waarin dit feit wordt bevestigd.

116345_109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and ... Lees meer

Bar-Ilan University, founded in 1955, was one of the first comprehensive research universities to be established in Israel. From 70 students to 17,000, its milestone achievements in the sciences and humanities have made an indelible imprint on the landscape of the nation. The university has 8 faculties: Jewish Studies, Medicine, Engineering, Law, Life Science, Exact Sciences, Social Sciences, and Humanities. These faculties are active partners in national science and technology initiatives. Lees Minder