MSc in Petroleum Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma zal u trainen in het begrijpen en effectief gebruiken van de workflowconcepten die nu in de olie-industrie heersen en u voorbereiden op het werken in multidisciplinaire teams.

Deze MSc is een eenjarige, voltijdse cursus die professionals in de petroleumtechniek traint om de workflowconcepten die nu in de olie-industrie heersen te begrijpen en effectief te gebruiken en ze volledig voor te bereiden op werk in multidisciplinaire teams.

Het programma biedt een conversie van 12 maanden van andere technische en op wetenschap gebaseerde stichtingen in de specialiteiten van petroleumtechnologie en is ontworpen voor zowel degenen met industriële ervaring als pas afgestudeerden.

De cursus begint begin oktober. Formele lezingen, probleemklassen, laboratoria en computeroefeningen vinden full-time gestructureerd plaats van oktober tot maart, tijdens de academische termijnen, en duren in totaal 390 uur.

Het curriculum van de cursus is georganiseerd rond vijf lesmodules. Alle modules zijn voorzien van laboratoria voor petroleumtechniek, een excursie, seminars met branche- en communicatievaardighedenklassen.

Professionele accreditatie

Deze cursus is professioneel erkend door het Institute of Materials, Minerals and Mining.

Het behalen van een professioneel geaccrediteerd diploma bewijst aan werkgevers dat u een door de branche erkende competentienorm hebt bereikt. Het geeft ook internationale erkenning van je kwalificatie, wat vooral handig is voor studenten die zich voorbereiden op een carrière in het buitenland.

Onze accreditatieovereenkomst met het Institute of Materials, Minerals and Mining wordt om de 5 jaar vernieuwd en de huidige overeenkomst loopt van 2018 tot 2022.

Structuur

De weergegeven modules zijn voor het lopende academiejaar en kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van het jaar van binnenkomst.

Houd er rekening mee dat het curriculum van deze cursus momenteel wordt herzien als onderdeel van een universiteitsbreed proces om een gestandaardiseerde modulaire structuur te introduceren. Als gevolg hiervan kunnen de inhoud en de beoordelingsstructuren van deze cursus veranderen voor uw jaar van binnenkomst. We raden je daarom aan om deze cursuspagina te bekijken voordat je je aanvraag voltooit en nadat je deze hebt ingediend, want we zullen proberen deze pagina bij te werken zodra eventuele wijzigingen door het College zijn geratificeerd.

Lees meer over de beperkte omstandigheden waarin we mogelijk wijzigingen in of in verband met onze cursussen moeten aanbrengen, het soort wijzigingen dat we kunnen aanbrengen en hoe we u zullen vertellen over de wijzigingen die we hebben aangebracht.

Cursusmodules

Je neemt alle onderstaande kerncursusmodules.

 • Karakterisering van reservoirs / reservoirtechniek en prestaties / veldontwikkeling: groepsveldproject
 • Karakterisatie van het reservoir: Productielogging
 • Karakterisatie van het reservoir: Well Test Analysis
 • Reservoir Engineering and Performance: Numerical Reservoir Simulators
 • Reservoir Engineering and Performance: Reservoir Performance Predictors
 • Reservoir Engineering and Performance: Upscaling

Examenmodules

Je doet alle onderstaande kern examenmodules.

 • Veldontwikkeling: EOR
 • Veldontwikkeling: procestechnologie en oppervlaktefaciliteiten
 • Fundamentals: Flow in Porous Media
 • Fundamentals: Reservoir Fluids
 • Karakterisering van het reservoir: petrofysica
 • Karakterisatie van het reservoir: Well Test Analysis
 • Reservoir Engineering / Performance: Reservoir Performance Prediction
 • Puttechniek / prestaties: putconstructie (boren en voltooien)

Onafhankelijk project

Het onafhankelijke project biedt de mogelijkheid om een bepaald aspect van petroleumtechnologie diepgaand te bestuderen, waardoor de kennis die is opgedaan in de aangeleerde modules wordt uitgebreid. In veel gevallen wordt het project uitgevoerd in samenwerking met de industrie en krijgt u de keuze uit industriële stages in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.

129012_52e6dd4b4d50a914f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722772d59344cc5f_1280.jpgwasi1370 / Pixabay

Lesgeven en beoordelen

Onderwijs

 • Veldwerk
 • Groepsprojecten
 • Onafhankelijk project (vaak via plaatsingen in de industrie)
 • lezingen
 • Online lesmateriaal
 • Praktische lessen
 • workshops

Beoordeling

 • Veldwerkoefeningen
 • Mondelinge en posterpresentaties
 • rapporten
 • Schriftelijk examen

Toelatingseisen

We verwelkomen studenten van over de hele wereld en houden rekening met alle kandidaten op individuele basis.

Minimale academische vereiste

Onze minimale vereiste is een eersteklas graad in wetenschap of techniek.

Kandidaten met andere kwalificaties en minimaal drie jaar industriële ervaring kunnen in aanmerking worden genomen.

Internationale kwalificaties

We accepteren ook een breed scala aan internationale kwalificaties.

De academische vereiste hierboven is voor kandidaten die houder zijn van of werken aan een Britse kwalificatie.

Raadpleeg onze landenindex voor richtlijnen, maar houd er rekening mee dat de hier vermelde normen het minimum zijn voor toegang tot de Colleg e, en niet specifiek voor deze afdeling.

Als je vragen hebt over toelatingen en de vereiste norm voor de kwalificatie die je bezit of die je momenteel aan het studeren bent, neem dan contact op met het betreffende toelatings-team.

Engelse taalvereiste (alle aanvragers)

Alle kandidaten moeten een minimumniveau van Engelse taal aantonen voor toelating tot het College.

Voor toelating tot deze cursus moet u voldoen aan de standaard College-eis in de juiste Engelse taalkwalificatie. Raadpleeg de Engelse taalvereisten voor postdoctorale aanvragers voor meer informatie over de minimale cijfers die vereist zijn om aan deze eis te voldoen.

Collegegeld en financiering

Het collegegeldniveau dat u betaalt, is gebaseerd op uw tariefstatus, die we beoordelen op basis van de Britse overheidswetgeving.

Collegegeld (thuis- en EU-studenten)

2020 inzending

£ 17,750 per jaar

De kosten worden berekend per jaar van binnenkomst in het College en niet het jaar van studie.

Tenzij anders aangegeven, stijgen de tarieven voor studenten van cursussen die langer dan een jaar duren jaarlijks met een bedrag dat verband houdt met inflatie, inclusief voor deeltijdstudenten op modulaire programma's. De gebruikte inflatiemaatstaf is de Retail Price Index (RPI) -waarde in april van het kalenderjaar waarin de academische sessie begint, bijv. De RPI-waarde in april 2020 is van toepassing op vergoedingen voor het academische jaar 2020-2021.

Collegegeld (studenten overzee en eilanden)

2020 inzending

£ 37,250 per jaar

De kosten worden berekend per jaar van binnenkomst in het College en niet het jaar van studie.

Tenzij anders aangegeven, stijgen de tarieven voor studenten van cursussen die langer dan een jaar duren jaarlijks met een bedrag dat verband houdt met inflatie, inclusief voor deeltijdstudenten op modulaire programma's. De gebruikte inflatiemaatstaf is de Retail Price Index (RPI) -waarde in april van het kalenderjaar waarin de academische sessie begint, bijv. De RPI-waarde in april 2020 is van toepassing op vergoedingen voor het academische jaar 2020-2021.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Lees meer

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Lees Minder