MSc in Operations en Supply Chain Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Operaties en supply chain management zijn belangrijke gebieden voor bedrijven om te begrijpen om hun producten en diensten zo effectief en efficiënt mogelijk te leveren.

Dit programma biedt studenten de tools en expertise om supply chain-processen en de daarmee verbonden activiteiten te beheren in een wereldwijde en steeds meer gedigitaliseerde markt. Risico's bewaken, gebruikmaken van innovatie en samenwerking beheren zijn enkele van de kernthema's die in dit programma zijn ingebed.

Programma-informatie

MSc in Operations en Supply Chain Management richt zich op het geven van een rigoureuze en uitgebreide introductie tot de kerntools, -technieken en -kaders die kunnen worden gebruikt om resource- en flowefficiëntie te gebruiken in bewerkingen en supply chain-processen, zowel in productie- als door service gedomineerde omgevingen.

Leveringsketens bestaan ​​voor elk product en elke dienst die we consumeren, direct of indirect. Naast de solide theoretische kennis die is opgedaan in het klaslokaal, kunnen studenten uit de eerste hand ervaring opdoen door direct samen te werken met de grote digitale en financiële bedrijven ter plaatse.

Naar wie zoeken wij?

Trinity Business School-studenten komen uit een breed scala aan niet-gegradueerde disciplines en komen van locaties over de hele wereld. Onze ambitieuze studenten staan ​​klaar om te beginnen aan een succesvolle en bevredigende loopbaan in het bedrijfsleven door nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden te verbeteren. Ze nemen een besef weg van winst en nemen de impact van het bedrijfsleven op de economie en de samenleving in ruimere zin op. We verwachten van onze afgestudeerden dat ze 'gedurende hun hele loopbaan meer dan alleen de economie en de samenleving in zich opnemen'.

Toelatingseisen

  • Een eerste of tweede graad tweede graad, of een equivalent daarvan. Als je je diploma nog niet hebt voltooid, dien je je meest recente transcripties in. Als uw transcript niet in het Engels is, kunt u ook een beëdigde vertaling opgeven.
  • Twee academische scheidsrechters
  • Werkervaring (optioneel)
  • Een IELTS- of TOEFL-score: voor niet-moedertaalsprekers is een IELTS-score van 6.5 of hoger vereist; of een TOEFL-score van IBT 90 of hoger. Als je primaire opleiding in het Engels was, kun je deze vereiste negeren.
  • In bepaalde gevallen kan een GMAT-score worden gevraagd.

MSc Operations en Supply Chain Management Carrièremogelijkheden

De supply chain-industrie blijft groeien en er is veel vraag naar afgestudeerden met gevraagde vaardigheden. De e-commerce boom en de technologische revolutie die overal in de industrie wereldwijd heeft plaatsgevonden, hebben de behoefte aan magazijnen aangewakkerd om logistieke operaties te versnellen en supply chain managementprocessen te stroomlijnen.

Een recent rapport * voorspelt dat de wereldwijde logistiek tegen 2023 US $ 15,5 triljoen aan inkomsten zal bereiken. Naarmate de vraag en de uitgaven voor logistiek toenemen, is de impact van de supply chain op de winstgevendheid van bedrijven nog groter geworden. Om bij te blijven, is er behoefte aan bedrijven om ambitieuzere en slimmere strategische plannen te maken. Supply chain-professionals worden steeds vaker gezien als een integraal onderdeel van het verbeteren van bedrijfsprestaties en het verminderen van werkkapitaal.

* Uitgegeven door Transparency Market Research.

92% arbeidsdeelname na het afstuderen. *

* Respondenten van de enquête die momenteel op zoek zijn naar werk of werk hebben op 6 maanden na voltooiing van het programma. Klasse van 2016/17.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Lees meer

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Lees Minder