MSc in Operations Excellence

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over

Een wereldwijd toonaangevend programma ontwikkeld door Cranfield via een unieke samenwerking met Rolls-Royce en het Institute for Manufacturing van de Universiteit van Cambridge. Ontworpen voor professionals uit de industrie die zich aanpassen aan veeleisende carrières, de cursus is ontwikkeld om de vaardigheden te ontwikkelen om verandering in het bedrijf te leiden.

Voor wie is het?

Voor degenen die het potentieel voor een lange en succesvolle carrière in de productie erkennen, biedt Cranfield de ideale balans tussen academische studie en praktische werkervaring. Deze cursus behandelt de behoefte aan hoog opgeleide operationele professionals die nodig zijn om de activiteiten om te zetten in een bedrijf van wereldklasse in alle sectoren van de productie. De Operations Excellence-cursus is zodanig gestructureerd dat maximaal voordeel wordt behaald uit het leren met minimale tijd weg van de werkomgeving.

Waarom deze cursus?

Bedrijven zoeken gestroomlijnde processen om hen in staat te stellen efficiënter te zijn, de kwaliteit te verbeteren en kosteneffectiever te zijn. De Operations Excellence-cursus brengt expertise samen in verschillende disciplines om de industrie te informeren en bedrijven te helpen hun concurrenten voor te blijven.

Studenten leren van andere cohortleden, van vakmensen uit de industrie en van het ontwikkelen van oplossingen tot individuele problemen door middel van groeps- en individuele projecten. Deze experts uit de sector doceren naast academici uit Cranfield en Cambridge die een schat aan ervaring hebben op het gebied van uitstekende operaties.

We hebben uitzonderlijke faciliteiten waarvan er vele uniek zijn in de universitaire sector. Studenten van de Operations Excellence-cursus profiteren van deze infrastructuur die ook ons werk met industriële partners ondersteunt. Studenten hebben toegang tot computerfaciliteiten en laboratoria die geschikt zijn voor algemene doeleinden en technische toepassingen. Er is een breed scala aan gespecialiseerde softwaretoepassingen beschikbaar, waaronder Witness, SAP, NVIDO en CAD IDEAS.

Cursus details

Omvat een tweedaagse inductie, acht onderwezen modules, een groepsproject en een individueel afstudeerproject. De modules bevatten lezingen en tutorials en worden beoordeeld door schriftelijke examens en opdrachten. Deze bieden essentiële informatie voor het latere projectwerk. Het Institute for Manufacturing (IfM) van de University of Cambridge levert een van de modules.

Industrieel ondersteund en relevant projectwerk neemt 60% van de totale studietijd in beslag. Het stelt afgevaardigden in staat om de kennis en vaardigheden die ze hebben opgedaan uit het onderwezen element van de cursus toe te passen en in praktijk te brengen. Projecten worden gekozen om ervoor te zorgen dat deelnemers de inhoud rechtstreeks kunnen relateren aan de prestaties van het bedrijf en aan het toekomstige succes ervan. Het individuele proefschriftwerk is vooral gericht op het bedrijf van de afgevaardigde met kritisch denken aangemoedigd en ondersteund door thought leaders van de universiteit.

Studenten die uitblinken in de cursus, worden erkend door middel van cursusprijzen, gesponsord door Rolls-Royce en Arthur Corfe. Deze worden aan de winnaars gepresenteerd als ze afstuderen.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

  • Bedrijfs- en fabricagestrategie
  • Effectieve fabrieken
  • Technologie Management
  • Toonaangevende verandering in bewerkingen
  • Evaluatie en verbetering van activiteiten
  • Innovatie Management
  • Voorraadketenbeheer
  • Teamleiding

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevante wetenschap, engineering of aanverwante discipline, of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Individuen die zijn geselecteerd om aan dit programma deel te nemen, kunnen onmiddellijk belangrijke zakelijke voordelen aan hun werkgever / sponsorbedrijf leveren. Bovendien zal de grotere diepte en breedte van de opgedane vaardigheden ervoor zorgen dat afgestudeerden in de toekomst kunnen doorstromen naar meer senior rollen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder