MSc in Offshore Engineering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Offshore engineering is een snel ontwikkelende discipline. Naast zijn traditionele relevantie voor de olie

Cursus structuur

Het onderwezen programma voor de Offshore Engineering meesters wordt over het algemeen afgeleverd van oktober tot februari en bestaat uit acht modules. Studenten van het deeltijdprogramma voltooien alle modules op basis van een flexibel schema dat wordt afgesproken met de cursusdirecteur

Individueel project

Het individuele project is de kans voor studenten om zich te concentreren op een gebied dat van bijzonder belang is voor hen en hun toekomstige carrière. Studenten selecteren het individuele project in overleg met de scriptiecoördinator en hun cursusdirecteur. Deze projecten bieden studenten de mogelijkheid om aan te tonen dat ze in staat zijn om onafhankelijk onderzoek uit te voeren; denk en werk op een originele manier; bijdragen aan kennis en echte problemen in de offshore-industrie overwinnen. Veel van de projecten worden ondersteund door externe organisaties.

Groepsproject

Het groepsproject is een toegepaste, multidisciplinaire, teamgebaseerde activiteit. Vaak worden praktische, op de industrie gebaseerde problemen opgelost en krijgen studenten de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor een project van het consultancytype terwijl ze onder academisch toezicht werken. Succes is afhankelijk van de integratie van verschillende activiteiten en werken binnen afgesproken doelstellingen, deadlines en budgetten. Overdraagbare vaardigheden zoals teamwork, zelfreflectie en duidelijke communicatie worden ook ontwikkeld.

Toekomstige carriëre

Succesvolle studenten kunnen diverse en lonende carrières ontwikkelen in het buitengewoon opwindende en uitdagende gebied van offshore olie- en gasexploratie, onderwatertechniek, pijplijnengineering, risicobeheer in offshore en maritieme activiteiten en de opkomende offshore duurzame energie-industrie. Het internationale karakter van dergelijke activiteiten betekent dat carrièrekansen niet beperkt zijn tot de thuismarkt; Afgestudeerden van Cranfield ontwikkelen carrières over de hele wereld.

Toelatingseisen

Een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevant onderwerp of een gelijkwaardige internationale kwalificatie of relevante werkervaring. Je kunt ook in aanmerking komen voor ons Pre-Master Engineering-programma.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder