MSc in Molecular Biology, Molecular Genetics and Biotechnology

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma verbindt fundamenteel onderzoek met zijn toepassingen en integreert genetica, gentechnologie, celbiologie, moleculaire biologie, biotechnologie en bio-informatica. Al deze disciplines hebben een gemeenschappelijke basis in de moleculaire genetica, wat de discipline is die verklaart hoe de informatie in de genen tot expressie wordt gebracht en hoe deze aanleiding kan geven tot verschillende eigenschappen van een organisme. De nadruk wordt ook gelegd op onderwerpen, waaronder genetische mechanismen die ten grondslag liggen aan ziekte, in kaart brengen en diagnostische methoden.

Speciale functies van het programma

  • Cursussen in genetica, celbiologie, moleculaire biologie, biotechnologie en medische genetica
  • Cursussen bevatten praktische training in moleculaire biologietechnieken
  • Omvat training in het innovatieproces, ondernemerschap en de commercialisering van biotechnologie

Carriere vooruitzichten

De kennis en vaardigheden die u tijdens dit programma opdoet, openen deuren naar werkgelegenheid in veel sectoren in de industrie, de academische wereld en de samenleving, bijvoorbeeld in de biotechnologie of farmaceutische industrie of binnen instanties die zich bezighouden met octrooi- en juridische kwesties, onderwijs of onderzoeksfinanciering. Het programma biedt u een solide basis voor promotieonderzoek.

Meer informatie is te vinden op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-NAMOB-MGBI

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school