MSc in Metal Additive Manufacturing

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze cursus biedt studenten de nieuwste kennis en vaardigheden voor metaal Additive Manufacturing (AM) en vormt een geweldige basis voor een toekomstige carrière. Dit omvat AM-processen en hun mogelijkheden, ontwerpen van AM-systemen, kwalificatie, modellering en materialen. Praktische ervaring zal worden opgedaan door opdrachten en groeps- en individuele projecten in nauwe samenwerking met toonaangevende industriële eindgebruikers.

Voor wie is het?

Cranfield University biedt de MSc-opleiding aan om afgestudeerden die een aanzienlijke technische verantwoordelijkheid kunnen bekleden, af te leveren in het brede scala van organisaties die Metal Additive Manufacturing Technologies gebruiken. Deze cursus biedt studenten de nieuwste kennis en vaardigheden voor metaal Additive Manufacturing (AM) en vormt een geweldige basis voor een toekomstige carrière. Dit omvat AM-processen en hun mogelijkheden, ontwerpen van AM-systemen, kwalificatie, modellering en materialen. Praktische ervaring zal worden opgedaan door opdrachten en groeps- en individuele projecten in nauwe samenwerking met toonaangevende industriële eindgebruikers. De afgestudeerde voldoet aan een groot deel van de vereisten voor lidmaatschap van de juiste professionele organisaties en heeft ervaring en vaardigheden in het beheer van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten.

Waarom deze cursus?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitvoeren van een postgraduaat studieprogramma aan de Cranfield University , waaronder:

 • Studeer in een postgraduate-only omgeving waar afgestudeerden van Masters posities in een voltijdbaan in hun gekozen vakgebied kunnen verwerven, of academisch onderzoek kunnen verrichten.
 • Lesgeven door vooraanstaande academici en industriële beoefenaars.
 • Samenwerken met een sterk onderzoeksteam.
 • Toegewijde ondersteuning inclusief uitgebreide informatiebronnen beheerd door de bibliotheek van Cranfield University .
 • Advies aan bedrijven die hun werknemers ondersteunen bij parttime programma's in verband met individuele projecten.

Cursus details

De cursus omvat acht verplichte modules, die meestal van oktober tot maart worden gegeven. Voorbeeldmodules zijn:

 • Additive Manufacturing Metallurgy
 • toepassingen
 • Ontwerp en simulatie
 • Economie van Additive Manufacturing
 • Beheer van additieve productiekwaliteit
 • Metaaladditieve productieprocessen
 • Net-shape productie
 • Nabewerking

De modules bevatten lezingen en tutorials en worden beoordeeld aan de hand van praktisch werk, schriftelijke examens, case studies, essays, presentaties en tests. Deze bieden de 'tools' die vereist zijn voor de groep en individuele projecten.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een eerste of tweede klasse Britse honours diploma of gelijkwaardig in relevante wetenschaps-, ingenieurs- of aanverwante disciplines, of worden geacht deze te behalen. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Kandidaten die niet voldoen aan de standaard toelatingseisen kunnen een aanvraag indienen voor het Pre-Masters-programma, waarvan een succesvolle afronding hen kwalificeert voor deelname aan deze cursus voor het tweede studiejaar.

Je carriere

Deze kwalificatie neemt u mee naar een breed scala aan loopbanen met materialen, met verantwoordelijkheden op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, engineering, consultancy en management in industrieën zoals lucht- en ruimtevaart, automotive, medische, sport-, voedsel- en drankverwerking, chemische verwerking en energieopwekking.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder