MSc in Media en Communicatie Management (Vietnam)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het MSc Media en Communicatie Management wordt in het Engels verzorgd door academici van de University of Stirling , met onderwijs van internationaal erkende lokale mediaspecialisten en toonaangevende Vietnamese mediapraktijken. Dit omvat zowel face-to-face onderwijs, als online instructie.

Tijdens de cursus krijgt u een diepgaand inzicht in de bouwstenen van communicatiebeheer, waaronder:

  • afzet
  • branding
  • interne en crisisbeheersing
  • media economie
  • financiën
  • bedrijfsmanagement strategie
  • beheer van community's voor sociale media

Je hebt ook de mogelijkheid om je managementvaardigheden te verbeteren, evenals je analytische perspectief op de communicatie- en media-industrie. Je wordt opgeleid in geschikte onderzoeksmethoden, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Je ontvangt dezelfde hoogwaardige lessen die onze studenten volgen op de University of Stirling de University of Stirling in het Verenigd Koninkrijk

# 2 De University of Stirling staat op de 1e plaats in Schotland en de top 10 in het VK voor media- en filmstudies (The Guardian University Guide 2018)

# 3 98% van onze postdoctorale studenten gaan binnen zes maanden na hun afstuderen werken of studeren (DLHE 2015/16)

Cursus details

De masteropleiding Media en Communicatie Management omvat zes face-to-face modules, twee online modules en een proefschrift van 12.000 woorden aan het einde van de cursusperiode. Toegewijde UK-gebaseerde academici zullen Vietnam op gezette tijden bezoeken om studenten te doceren, en internationaal erkende lokale academici zullen zelfstudies en matige gastcolleges en seminars geven.

Onderwijs

Je krijgt les van lezingen, seminars en gastcolleges. U zult ook cursussen moeten voltooien, zoals essays en rapporten.

Beoordeling

Modules worden beoordeeld door een combinatie van cursussen en onderzoek.

Course director

Dr. Eddy Borges Rey

eddy.borges-rey@stir.ac.uk

44 (0) 1786 7970

Vergoedingen en kosten

Neem voor collegegeld en betalingsinformatie contact op met onze partnerinstelling in Ho Chi Minh-stad via cie@hcmussh.edu.vn of bezoek hun website op cie-ussh.hcmussh.edu.vn . Voor collegegeld en betalingsinformatie bij onze partnerinstelling in Hanoi, bezoek hun website op fjc.edu.vn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder