MSc in Materials Science and Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding


Materiaalwetenschappers onderzoeken hoe de geschiedenis van een materiaal de structuur en eigenschappen beïnvloedt, waardoor het inzicht in onderzoeksgebieden die metallurgie, solid-state fysica en biomaterialen omvatten, wordt bevorderd.

Tufts-faculteit heeft sterke punten in zachte, structurele, elektronische, computationele en nanomaterialen. Van medicijnafgifte tot halfgeleiders tot nanogestuurde membranen voor waterbehandeling, materiaalkunde en engineering bij Tufts bieden afgestudeerde studenten een breed scala aan mogelijkheden om materialen te bestuderen en ontwikkelen die de wereld zullen veranderen.

Materials Science and Engineering MS-programma

De mastergraad in Materials Science and Engineering is een interdisciplinair programma, waarbij studenten klassen volgen over meerdere afdelingen om meesterschap in het veld te bereiken.

Tufts Interdisciplinair Geavanceerde Materialen (TIAMAT) Centrum

The Tufts Interdisciplinair Geavanceerde Materialen (TIAMAT) Center verenigt meer dan vier dozijn Tufts faculteitsleden wiens technische interesses materialenwetenschap omvatten. Ze zijn afkomstig van negen afdelingen van de opleidingen voor techniek en kunst

De missie van het centrum is het verenigen van de materialenfaculteit in Tufts in een gemeenschappelijk doel: 1) Internationale erkenning geven aan Tufts voor uitmuntendheid in materiaalonderzoek en onderwijs; 2) Leid de volgende generatie materialenonderzoekers op in een programma dat excellentie cultiveert; en 3) Creëer nieuw en zeer innovatief onderzoek dat basis- en toegepaste kennis in materialen bevordert.

Materiaalwetenschap is van nature een interdisciplinair veld dat zijn oorsprong terug dankt aan het tijdperk van verlichting toen wetenschappers de instrumenten van analytisch denken uit de scheikunde, natuurkunde en techniek in hun studie van metallurgie en mineralogie begonnen te gebruiken. In de moderne tijd zijn de belangrijkste onderzoeksonderwerpen voor materiaalwetenschappers en ingenieurs van nature uitgebreid met de materialen van onze huidige technologische basis, dat wil zeggen, halfgeleiders, nanotechnologie en biomaterialen, en ook naar de materialen van de toekomst.

In de afgelopen jaren is er sprake van aanzienlijke groei en opwinding op verschillende gebieden van de materiaalkunde, die nu al worden gerepresenteerd door onderzoek hier bij Tufts. Deze gebieden omvatten:

 • Nanomaterialen: de studie van materiaal waarin de gebruikelijke beschrijvende eenheid van grootte 1-100 nm is. Materialen met nanometerschaalkenmerken hebben over het algemeen unieke mechanische, katalytische en elektro-optische eigenschappen. Een breed scala aan aspecten van dit onderwerp zijn van belang voor de onderzoekers in het centrum. Toepassingen variëren van nanogestuurde membranen voor waterbehandeling tot nanogestructureerde apparaten voor nieuwe elektronische apparaten.
 • Zachte materialen en biomaterialen: dit gebied omvat elk bulkmateriaal, elk construct of elk oppervlak dat een wisselwerking heeft met of bestaat uit een biologisch systeem. Hoewel dit veld jong is, is het explosief gegroeid en omvat het overlapping met medicijnen, weefseltechnologie, biologie en chemie. Biomaterialen worden tegenwoordig gebruikt voor medicijnafgifte, chirurgie en tandheelkundige toepassingen.
 • Fotonische en elektromagnetische materialen: een archetypisch voorbeeld van deze categorieën zou halfgeleiders zijn, die ten grondslag liggen aan al onze moderne geautomatiseerde en lichtabsorberende / emitterende apparaten. Dit veld heeft een sterke overlap met fysica en elektrotechniek en omvat onderwerpen zoals supergeleiders, spintronica, metamaterialen en topologische isolatoren. Er is een verdere overgang naar het gebied van geavanceerde fluorescente materialen voor labeling en detectie, in het bijzonder in biomedische toepassingen.
 • Computationele materiaalwetenschap: met de enorme verbeteringen in rekenkracht in de afgelopen decennia is het simuleren van complexe materiaalsystemen mogelijk geworden. Dit maakt het modelleren van materialen op alle lengteschalen mogelijk met behulp van methoden zoals kinetisch Monte Carlo, functionele dichtheidsfunctionaliteit en moleculaire dynamica.

TIAMAT zoekt slimme jonge geesten om met ons mee te doen in onze MS en Joint-Ph.D. programma's en om ons te helpen het voortouw te nemen bij het opstellen van het volgende hoofdstuk in materiaalonderzoek.

Toepassing

Van aanvragers van het graduate programma wordt verwacht dat zij een diploma hebben op het niveau van bachelor of master in technische of basis / toegepaste / gezondheidswetenschappen. Studenten die niet aan alle eisen voldoen, kunnen worden toegelaten tot het programma in afwachting van de succesvolle afronding van cursussen gericht op het voldoen aan de eisen.

Zes afdelingen zijn verbonden aan de joint materials science and engineering Ph.D. programma: Biomedische Technologie, Chemische en Biologische Techniek, Civiele en Milieutechniek, Computerwetenschappen, Elektrische en Computer Engineering, en Werktuigbouwkunde. Studenten zijn van toepassing op en schrijven zich in voor de joint materials science and engineering Ph.D. programma via een van deze afdelingen, hetzij als een toekomstige afgestudeerde student of als een huidige afgestudeerde student nadat ze zijn aanvaard door een van de afdelingen (bijvoorbeeld nadat ze al zijn begonnen met hun doctoraat).

Er is geen apart opnameproces voor de Ph.D. Materials Science and Engineering. programma. Selecteer de thuisafdeling met de opleiding tot materiaalkundig ingenieur en ingenieur (ie Biomedical Engineering: Materials Science and Engineering (Ph.D.)). De programmadirecteur werkt samen met de faculteit verantwoordelijk voor toelating op de thuisafdeling om te bepalen of de kandidaat in aanmerking komt. De directeur stelt kandidaten voor aan de stuurgroep, die zal stemmen over de toelating. Merk op dat dit proces niet in strijd is met het toelatingsproces (of de criteria) in de thuisafdeling van de student; alleen studenten die voldoen aan de opnamecriteria van de thuisafdeling kunnen in aanmerking worden genomen voor toelating tot de materiaalwetenschappen en engineering Ph.D. programma.

Huidige Tufts-doctoraatsstudenten in een van de aangesloten afdelingen kunnen de programmadirecteur een informele petitie sturen om te worden toegelaten tot de Ph.D. Materials Science and Engineering. programma. Net als bij toekomstige afgestudeerde studenten stelt de directeur in aanmerking komende kandidaten voor die voldoen aan de voorwaarden voor het materiaalwetenschappelijk en ingenieursprogramma aan de stuurgroep, die vervolgens de toelating goedkeurt.

Applicatievereisten

 • Aanvraagkosten
 • CV / CV
 • Persoonlijke verklaring
 • Officiële GRE-scores
  • GRE niet vereist voor huidige Bosjes van niet-gegradueerden die van toepassing zijn op de MS-opleiding
  • Er kan worden afgezien van GRE-scores voor deeltijdstudenten met vijf jaar ervaring in de industrie, die Amerikaanse staatsburgers of vaste inwoners zijn.
 • Officiële TOEFL of IELTS, indien van toepassing
 • Afschriften
 • Drie aanbevelingsbrieven
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university ... Lees meer

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university with the strengths of a top-ranked liberal arts college. Lees Minder