MSc in Materials Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Major in lichtgewicht structuren

De studies breiden de kennis uit op het gebied van lichtgewicht polymere bouwcomposieten, waaronder biocomposieten, veelzijdige toepassingen in de luchtvaart, scheepsbouw, in een verscheidenheid aan mobiele systemen zoals motorvoertuigen, bussen, spoorvoertuigen, rotoren van windparken met toenemende afmetingen, sport en recreatieve uitrusting en vele andere gebieden van het leven, waar een hoge stijfheid, slagvastheid en lichtheid vereist zijn.

Studenten verwerven de kennis op het gebied van verwerkingstechnieken, productontwerpvaardigheden, gespecialiseerde mechanische en niet-destructieve tests, beoordeling van operationele duurzaamheid en recyclingmogelijkheden van lichtgewicht constructies.

Major in verwerking van polymere materialen

De studies bereiden studenten voor op het ontwerpen en bouwen van technologische apparatuur voor de verwerking van polymere materialen, om strategieën in de selectie te kiezen

van materialen voor specifieke producten, rekening houdend met de omstandigheden van hun werking. De studenten verwerven kennis van moderne methoden voor het testen van materialen en methoden voor het verkrijgen van speciale bouwmaterialen op basis van polymeren en polymeercomposieten.

Inschrijvingsprincipes

De inschrijving voor de studies aan de West Pomeranian University of Technology , Szczecin wordt tweemaal per jaar gehouden:

 • Zomerinschrijving (mei - juli) - voor studies, beginnend in het wintersemester.
 • Winterinschrijving (januari - februari) - voor studies vanaf het zomersemester (alleen van toepassing op tweedegraads studies).

Kandidaten voor de tweedegraads studies worden gekwalificeerd op basis van de graad van universitair onderwijs.

Inschrijving in studies bestaat uit verschillende fasen:

 1. Registratie in het online registratieplatform.
 2. Eerste verificatie van bewijsstukken ter bevestiging van vooropleiding.
 3. Indiening van een set vereiste documenten.
 4. Bevestiging van de resultaten van de kwalificatie.

Online registratie

Het online registratieplatform (ISR) is het eerste en noodzakelijke element van inschrijving voor studies in het hoger onderwijs. Elke kandidaat moet zich registreren bij de ISR volgens het voor een bepaalde inschrijving gepubliceerde schema.

In de ISR vullen kandidaten de informatie in over:

 • Persoonlijke gegevens.
 • Schooldocumenten (einddiploma middelbare school, diploma's, enz.) Samen met de cijfers die worden aangevuld.

Taalvereisten

 • Voor de programma's die in het Engels worden gegeven, moet de kandidaat een document overleggen waarin zijn kennis van het Engels wordt bevestigd op een minimumniveau van B2.
 • Buitenlandse documenten over onderwijs.
 • Buitenlandse schoolverlaters / diploma's worden naar behoren gelegaliseerd of voorzien van een apostille.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its education ... Lees meer

The West Pomeranian University of Technology, Szczecin is a university linking the long-term tradition of the University of Agriculture in Szczecin and Szczecin University of Technology. Its educational offer and location make it an attractive place of study for ambitious young people ready to invest in their career and willing to build an innovative, knowledge-based society in the future. Lees Minder