MSc in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

MS in Marketing Program, een door STEM aangewezen programma

Effectieve marketing in de huidige dynamische en complexe markt vereist een uitgekiend strategisch denken dat op creatieve wijze past bij de unieke mogelijkheden van een bedrijf met winstgevende marktkansen op basis van een solide analyse van marktgegevens en een gecoördineerde implementatie van beleid voor producten, prijzen, distributie en promotie.

De Master of Science in Marketing-opleiding richt zich op de strikte ontwikkeling van deze competenties om huidige en aspirant-marketingprofessionals voor te bereiden op leidende rollen op het gebied van marketing. Het programma bestaat uit business foundation-cursussen (negen studiepunten), vereiste marketing-kerncursussen (zes studiepunten), selectieve cursussen (zes studiepunten) en keuzevakken (negen studiepunten), voor een totaal van 30 studiepunten.

leerplan

Als u de cursusbeschrijvingen voor elk van de MS in marketingcursussen hieronder wilt bekijken, bezoekt u de online cursuscatalogus voor meer informatie over elke cursus.

Totaal 30 kredieten in de volgende gebieden:

Business Foundation Courses (9 Credits)

  • Economische grondslagen van het bedrijfsleven (1,5 credits)
  • Financiële overzichten begrijpen (1,5 credits)
  • Boekhouding voor managementbeslissingen (1,5 credits)
  • Fundamentals of Financial Management (1,5 credits)
  • Gegevensanalyse

Marketing Core Courses (6 Credits)

Klantwaarde creëren (1,5 credits)
De marketingmix beheren (1,5 credits)
Seminar in Marketing Research (3 studiepunten)

Marketing Core Selective Courses (6 Credits - Selecteer 2 van 3)

Strategisch merkenbeheer (3 credits)
Marketingcommunicatiestrategie (3)
Managing Innovative Products and New Ventures (3 credits)

Marketing keuzevakken (9 Credits - Selecteer 3)

Marketing en internet (3 credits)
Marktmeting en analyse (3 credits)
Speciale onderwerpen

Programmakosten

De geschatte totale kosten voor het bijwonen van ons MS in Marketing STEM aangewezen programma voor het academiejaar 2018-2019 zijn gedetailleerd in de grafiek hieronder. Deze grafiek is gebaseerd op een studiepakket van 18 studiepunten in het eerste jaar en 12 studiepunten in het tweede jaar. Uw werkelijke kosten zullen variëren op basis van het aantal studiepunten dat u per semester hebt behaald en het aantal semesters dat u volgt om het programma te voltooien. Je moet ten minste 9 studiepunten behalen voor elk van je eerste drie semesters om een ​​full-time status als afgestudeerde student te behouden.

Het bedrag van uw collegegeld per semester zal variëren afhankelijk van het aantal kredieturen waarvoor u zich inschrijft. Het basiscijfer voor het collegegeld voor het academiejaar 2018-2019 is US $ 1.559 per kredietuur.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible ... Lees meer

Syracuse University’s Martin J. Whitman School of Management combines the resources of a large university with small class sizes and highly individualized attention to offer students the best possible learning experience. Students study under the leadership of exceptional faculty members, highly esteemed as world-class scholars and researchers. Lees Minder