MSc in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een goede marketingstrategie is van vitaal belang voor zakelijk succes in een wereldwijde digitale economie. Ontwikkel de vaardigheden om je te onderscheiden en bereid je voor op een spannende en gevarieerde carrière.

Overzicht

Marketing is veranderd met de komst van het digitale tijdperk. Tegenwoordig kan elk bedrijf via verschillende online kanalen op internationale schaal opereren. Met zoveel concurrentie is contact maken met klanten nog nooit zo belangrijk geweest.

Deze door de industrie erkende master biedt u de kans om de nieuwste denkwijzen en technieken op dit snel veranderende gebied te verkennen.

Je kijkt naar zowel traditionele als digitale marketingprincipes en -strategieën, terwijl je een diepgaand inzicht ontwikkelt in de marketingrol in organisaties van alle soorten en maten.

Je onderzoekt ook de problemen en kansen in marketing, strategie en consumentengedrag.

Theorie in de praktijk

Onze medewerkers zijn een mix van praktiserende en onderzoeksactieve professionals. Dus brengen ze de echte wereld van marketing naar het klaslokaal, zodat uw leren altijd relevant is voor de branche. Je bouwt ook professionele werkplekvaardigheden op via live-projecten met lokale bedrijven.

Door te werken aan live client-opdrachten en de mogelijkheid om deel te nemen aan stages, kun je de theorie in de praktijk brengen. Tijdens je studie bouw je een portfolio op, klaar om te solliciteren zodra je afstudeert.

Marketing in context

Je bespreekt marketing in de context van hedendaagse zakelijke kwesties terwijl je je kennis van internationale branding en digitale media ontwikkelt.

Of u nu al in marketing werkt of naar de sector wilt verhuizen, het is een kans om de expertise te ontwikkelen die u nodig hebt om te slagen.

* Vanaf september 2020 biedt deze cursus een stage route.

Lengte

 • 1 jaar
 • * 2 jaar bij stage lopen (beschikbaar vanaf september 2020)

Kenmerken en voordelen

 • Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM) - Deze cursus is CIM-geaccrediteerd en stelt u in staat te werken aan een CIM-kwalificatie.
 • Creatieve en digitale hub - Manchester heeft een van de grootste creatieve en digitale sectoren in het VK. Je vindt overal inspiratie, evenals tal van werkgevers als je afstudeert.
 • Voorbij het klaslokaal - Gebruik uw kennis en vaardigheden bij live klantprojecten. Ontmoet in Manchester gevestigde bedrijven en maak indruk op uw werk.
 • Leer van experts - Onze docenten hebben jarenlange ervaring in de branche. Hun kennis wordt ondersteund door gastcolleges van enkele toonaangevende figuren in de branche.
 • Vergroot uw netwerk - Gebruik onze uitgebreide branchelinks om uw eigen professionele netwerk te ontwikkelen. Stages, live klantprojecten en gastcolleges bieden allemaal netwerkmogelijkheden.
 • Digitale focus - Deze cursus biedt een inleiding tot digitale marketing om u voor te bereiden op de hedendaagse marketingindustrie.

Accreditaties, Awards en aanbevelingen

 • De Business School is geaccrediteerd door de Association of MBA's. AMBA-accreditatie vertegenwoordigt het hoogste prestatieniveau in het postdoctorale bedrijfsonderwijs.
 • Het Chartered Institute of Marketing (CIM) is de toonaangevende vereniging voor professionals die werkzaam zijn in marketing en de creatieve industrie. Al onze bachelor- en postdoctorale marketingprogramma's zijn volledig geaccrediteerd door het CIM.
 • De Business School is geaccrediteerd door de Association om Collegiate Schools of Business te bevorderen. Dit betekent dat we internationaal worden erkend voor het voldoen aan wereldwijde normen van uitmuntendheid in bedrijfs- en managementopleidingen.

Carriere vooruitzichten

Met de vaardigheden die u zult ontwikkelen, opent u een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. U bent klaar om marketing- of marketingrollen op te nemen, met vaardigheden die geschikt zijn voor account- of communicatie-manager of -manager.

Onze voormalige afgestudeerden zijn werkzaam in vele sectoren, van reclamebureaus tot farmaceutische bedrijven, en financiële en juridische diensten tot FMCG (fast-moving consumer goods), in functies zoals:

 • Consultant van de CEO, Athens Urban Transport Organisation
 • Directeur, Run Creative Ltd
 • Directeur Client Services, Building Blocks (UK) Ltd
 • Assistent mediaplanner, BBC Radio 1 / 1Xtra, Radio 4 en Aziatisch netwerk
 • Wereldwijde Digital Marketing Specialist, BP
 • Media Executive, MediaCom

Grijp de kans om te netwerken met werkgevers. Manchester heeft een levendige creatieve en digitale sector. Maak indruk tijdens een stage of op de live client brief unit en je zou kunnen worden beloond met een vacature.

Toelatingseisen

Normaal gesproken een goede UK-graad (minimaal 2: 2), of internationaal equivalent, voor elk onderwerp. We zullen uw aanvraag ook in overweging nemen als u over belangrijke, relevante ervaring of diploma-equivalente beroepskwalificaties beschikt.

Voor internationale aanvragers is IELTS vereist met een overall score van 6,5 met niet minder dan 5,5 in elke categorie, of een equivalent geaccepteerde Engelse kwalificatie.

Let op: om je aan te melden voor deze cursus, hoef je maar één referentie op te geven.

Ontmoet de experts

cursus details

Marketing is van vitaal belang voor bedrijven om in contact te komen met hun klanten in een markt die steeds competitiever en sneller evolueert. Onze MSc Marketing geeft je de expertise die nodig is om te gedijen in dit dynamische landschap.

Studeer bij ons en u ontwikkelt uw kritisch denken op belangrijke gebieden van marketing, zowel traditioneel als digitaal. Er is ook een praktische focus, waardoor je aan een live zakelijk klantproject werkt.

Je krijgt les van experts met uitgebreide links naar de industrie - mensen die begrijpen wat nodig is om op dit gebied te slagen. En u laat ons met de theoretische kennis en werkplekrelevante vaardigheden om te slagen in deze opwindende sector.

Jaar 1

Je bestudeert negen kerneenheden en een optie-eenheid. Als onderdeel van uw kerneenheden voert u een Live Client Brief uit, waarin u wordt gekoppeld aan een bedrijfsorganisatie die oplossingen zoekt voor een probleem dat verband houdt met uw vakgebied.

De onderstaande eenheden geven de cursusinhoud aan voor deelname in september 2020.

Core Units

Marketing Masters Level Learning

Leer de kritische denk- en geavanceerde studievaardigheden die je nodig hebt om op Masters-niveau te werken. We helpen u bij het ontwikkelen van uw analyse-, schrijf- en verwijzingsvaardigheden - essentieel voor uw onderzoeksprojecten en essays.

Live Client Brief

Pas je creativiteit en theoretische kennis toe op een echte zakelijke uitdaging en leervaardigheden die essentieel zijn in de professionele wereld. Stel doelen, voltooi onderzoek, beheer het project en presenteer uw aanbevelingen.

Marketingpsychologie

Een ervaren marketeer begrijpt hoe emoties en gedragingen de acties van mensen beïnvloeden. Je studeert psychologie en hoe deze zich verhoudt tot consumenten, belanghebbenden en organisaties, zowel in de digitale als in de analoge wereld.

Toegepast onderzoeksvoorstel

U maakt een geavanceerd voorstel voor een onderzoeksproject. In deze substantiële korte beschrijving identificeert en structureert u het complexe probleem dat u in uw toegepast onderzoeksproject zult onderzoeken.

Toegepast onderzoeksproject

Nu je je voorstel hebt voltooid, is het tijd om je onderzoeksproject te schrijven. Je onderzoekt het probleem dat je eerder hebt geïdentificeerd en presenteert je conclusies en reflecties.

Marketingcommunicatie

Deze unit laat studenten kennis maken met het belangrijke gebied van marketingcommunicatie. De focus omvat analyse van de marktsector, planningsproces voor marketingcommunicatie, creativiteit binnen traditionele en digitale communicatie en geïntegreerde campagnes.

Strategie voor digitaal

Digitale marketing blijft nooit stilstaan. Meer informatie over nieuwe technieken en best practices in de branche. Je ontwikkelt de vaardigheden om een winnende strategie voor digitale communicatie te creëren, je succes te meten en een naadloze ervaring voor klanten te creëren.

Marketing in de praktijk

Ga verder dan de theorie en kijk naar marketing in de praktische context. We zullen de verschillende principes en modellen van strategische marketing onderzoeken en onderzoeken hoe ze werken in een concurrerend bedrijf.

Business to Business Marketing

Deze unit laat studenten kennis maken met de belangrijke rol die relaties spelen in business-to-business marketing. De focus zal hierbij liggen op drie verschillende aspecten: relatiemarketing, relatiemanagement en de rol die digitaal beheerde relaties spelen.

Beoordeling wegingen en contacturen

10 studiepunten staan gelijk aan 100 uren studie, wat een combinatie is van lezingen, seminars en praktische sessies, en onafhankelijke studie. Een Masters-kwalificatie bestaat meestal uit 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. De exacte samenstelling van je studietijd en beoordelingen voor de cursus is afhankelijk van je optiekeuzes en leerstijl, maar dit kan zijn:

Studie

 • Voltijds: 50% lezingen, seminars of iets dergelijks; 0% plaatsing; 50% onafhankelijk onderzoek

Beoordeling

 • Voltijds: 78% cursussen; 0% praktisch; 22% onderzoek
Plaatsingsopties

Je kunt nuttige werkervaring opdoen via het Postgraduate Stageprogramma van de Business School. Met een stage voor de korte termijn laat je niet alleen potentiële werkgevers zien dat je klaar bent om aan het werk te gaan, maar krijg je ook wat essentiële ervaring en een aantal waardevolle verbindingen voor je professionele netwerk.

Terwijl een stage minstens 100 uur werk inhoudt - beginnend tussen november en begin augustus - is de manier waarop je die uren uitvoert flexibel. Je zou fulltime kunnen werken tijdens een pauze in je studie, of je kunt een dag of twee per week doen gedurende de hele periode, passend bij je studie.

Optioneel stagejaar (vanaf september 2020)

Wanneer je je onderwezen eenheden met succes hebt afgerond, heb je de mogelijkheid om een stage van 36-48 weken te volgen. U wordt ondersteund door ons stagebureau, dat uitgebreide contacten heeft met de branche en meer dan 25 jaar ervaring heeft in het helpen van studenten bij het vinden van stages.

Het stagebureau adverteert met verschillende mogelijkheden, ondersteunt en adviseert over het sollicitatie- en wervingsproces en blijft u ondersteunen terwijl u weg bent van de universiteit.

Voor deze stage geldt een toeslag.

Afdeling Marketing, Retail en Toerisme

Onze afdeling Marketing, Retail en Toerisme is een van de grootste aanbieders van onderwijs in marketing, digitale marketing, reclame en branding, public relations, retailmanagement, plaatsbeheer en toerismebeheer in het VK. De missie van de afdeling is om haar studenten te ontwikkelen tot zeer inzetbare, sociaal en ecologisch verantwoorde professionals, het leveren van onderwijs- en onderzoeksexcellentie, door cursussen die zijn geaccrediteerd door belangrijke brancheorganisaties.

vergoedingen

Britse en EU-studenten
 • Britse en EU-studenten: voltijdtarief: £ 9.250 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhalingsjaren of pauzes in studie).
Niet-EU- en Channel Island-studenten
 • Niet-EU internationale studenten en studenten op Channel Island: Voltijdtarief: £ 16.500 per jaar. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van je cursus, mits je het in de normale tijd afwerkt (geen herhalingsjaren of pauzes in studie).
Extra informatie

Een Masters-kwalificatie omvat typisch 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van de studie, mits de cursus wordt voltooid in de normale tijd (geen herhaling jaar of pauzes in studie).

Deeltijdstudenten mogen elk academiejaar maximaal 90 studiepunten nemen.

Bijkomende kosten

Specialistische kosten

Alle boeken die nodig zijn voor de cursus zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek. De universiteit heeft ook pc-laboratoria en een leenservice voor laptops. Veel studenten kiezen er echter voor om enkele van de kernboeken voor de cursus en / of een laptop te kopen. Studenten moeten mogelijk ook hun opdrachten en andere documenten afdrukken. De afdrukkosten op de campus beginnen vanaf 5 cent per pagina. De geschatte kosten zijn £ 300 voor een laptop, tot £ 100 per jaar voor boeken en afdrukken.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Lees meer

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited