MSc in Marketing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Transparante, wereldwijde en technologiegedreven marketing staat op de checklist van elke organisatie voor succes en topmarketingmensen hebben nieuwe vaardigheden nodig om te kunnen blijven leveren in steeds competitievere omgevingen.

Wij geloven in het belang van verantwoordelijke besluitvormers in het bedrijfsleven. Op de Glasgow Caledonian University ontwikkel je je kennis en ervaring over de concepten van duurzaamheid, ethisch leiderschap en sociale verantwoordelijkheid die positieve verandering in de mondiale wereld van marketing kunnen bewerkstelligen.

Word lid van GCU's bekroonde Glasgow School for Business and Society en verdiep je in de nieuwste digitale en internationale marketingtrends en word de positieve invloed die werkgevers van de afgestudeerden van GCU mogen verwachten. Je zult baat hebben bij het leren van studenten uit verschillende delen van de wereld met verschillende achtergronden en ervaringen. Deze kans geeft u inzicht in de cultuur en contexten van marketing in verschillende landen.

Je carriere

Afgestudeerden van het Masters-programma zullen hun profiel verbeteren door de nieuwste marketingkennis en -vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om hun carrière voort te zetten binnen organisaties die actief zijn in zakelijke, consumenten- en derde-sectormarkten.

Afgestudeerden van de GCU-marketing zijn over de hele wereld in verschillende functies werkzaam geweest, met werkgevers zoals: PepsiCo, Hewlett Packard, Visit Scotland, Virgin Media, Duracell en Three.

Wat ga je studeren

Digitale technologieën, en de rol die zij spelen in marketing, zijn de laatste jaren aanzienlijk gegroeid. Naarmate deze ontwikkelingen in momentum toenemen, is de uitdaging voor werkgevers om nieuwe digitale technologieën te omarmen die zakelijke en professionele kansen vergroten. Daarom is de noodzaak om te concurreren op een technologisch en internationaal niveau een vereiste voor elke afgestudeerde bedrijf en marketing.

Als student ontvangt u een aangesloten lidmaatschap van het Chartered Institute of Marketing (CIM), dat u toegang geeft tot een breed scala aan professionele marketinginformatie, mogelijkheden om te netwerken met andere CIM-marketingmedewerkers en de extra optie om een ​​professionele kwalificatie te behalen en volledig te profiteren CIM-lidmaatschap.

Leer van meer dan 30 jaar marketingervaring en toegang tot de meest relevante, branchegerelateerde marketingtechnieken die potentiële werkgevers het meest waarderen. Ontwikkel nieuwe ideeën en daag uw branche uit om een ​​verschil te maken, op lokaal, nationaal of wereldwijd niveau. Je zal:

  • Evalueer en beoordeel de moderne marketingtheorie en -praktijk kritisch
  • Onderzoek de rol van branding, communicatie, technologie en het opbouwen van relaties in de marketingstrategie
  • Analyseer en waardeer zowel zakelijke als digitale omgevingen binnen de context van marketingbeheer
  • Bestudeer realistische marketingsituaties en problemen
  • Marketingkennis en -begrip toepassen op strategische, innovatieve en creatieve besluitvorming en implementatie

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Typische toelatingseisen

UK Honours degree 2: 2 of gelijkwaardig

de Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Het Chartered Institute of Marketing (CIM) is het toonaangevende professionele orgaan voor marketeers wereldwijd en bestaat om het marketingberoep te ontwikkelen, professionele standaarden te handhaven en de vaardigheden van marketingbeoefenaars te verbeteren.

GCU heeft de krachten gebundeld met CIM om studenten de mogelijkheid te bieden professionele kwalificaties te behalen via CIM Graduate Gateway. CIM-kwalificaties zijn zeer gewild bij werkgevers en brengen naast onze eigen graden in kaart, waardoor we de studenten de beste kansen bieden voor een succesvolle marketingcarrière.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder