MSc in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MSc Marketing-programma biedt studenten met een niet-zakelijk management een universitair diploma om een goed begrip van marketing te krijgen. Marketing is een centrale functie voor alle organisaties en omvat een afstemming tussen de activiteiten van een organisatie en haar stakeholders zoals klanten, werknemers, leveranciers, lokale gemeenschappen, overheid en regelgevende instanties.

Het programma biedt een systematische analyse van het marketingveld en de toepassing ervan in meerdere contexten. Van goederengecentreerde activiteiten tot serviceomgevingen, u zult eerst de organisatiecontext analyseren en manieren identificeren waarop een organisatie waarde levert via marketing- en onderzoeksactiviteiten. Je zult dan twee optionele modules bestuderen die aansluiten op je interesses en ambities. Met de module 'Marketing in context' kunt u vervolgens de toepassing van marketing in hedendaagse gebieden verkennen. Het programma wordt afgesloten met een marketingproject dat de toepassing van kernconcepten voor marketingcursussen integreert in de context van een specifieke organisatie.

Het programma is ontworpen om u te helpen bij het ontwikkelen van vertrouwen in het begrijpen en toepassen van kernmarketingconcepten en -vaardigheden. Je leert in een ondersteunende en creatieve omgeving die de internationale ervaringen van je collega's en de multinationale medewerkers in een onderzoeksrijke Business School omarmt.

Onderscheidende kenmerken

 • Cardiff Bootcamp: een uitgebreide introductie speciaal ontworpen om u te integreren in het programma en de Cardiff-leergemeenschap.
 • De Career Enhancer Service: ondersteuning van professionele adviseurs om uw toegang tot de werkplek te verbeteren en uw carrièreambities te vervullen, inclusief workshops over het zoeken naar werk, CV schrijven, beoordelingscentra en interviewtechnieken en toegang tot beurzen voor banen, vacatures en bedrijfsnetwerken.
 • Programma van spraakmakende zakelijke sprekers en bedrijfsbezoeken.
 • Toegang tot ons wereldwijde alumninetwerk.
 • Realistische marketinguitdagingen begrijpen in verschillende contrasterende contexten.
 • Marketing in context - een integrale sluitsteenmodule waarin de overkoepelende theorieën die eerder in het programma werden geleverd, worden uitgedaagd tegen contextspecifieke achtergronden.
 • Een laatste live project waarmee u in teamverband een marketingprojectrapport voor een organisatie kunt opstellen op basis van een gedefinieerde opdracht.
 • Kansen om een verschil te maken voor de maatschappij en de economie door studie en buitenschoolse activiteiten in lijn met Public Value.

Toelatingscriteria

Kandidaten zijn normaal gesproken afgestudeerd aan een erkende instelling met een minimum van 2: 1 (GPA 3.0 / 4.0) van een erkende instelling.

Niet-afgestudeerden met goedgekeurde beroepskwalificaties of aanzienlijke werkervaring kunnen ook worden overwogen.

Kandidaten die eerder 3 of meer marketinggerelateerde modules hebben bestudeerd, willen misschien de MSc Strategic Marketing-cursus overwegen.

Aanvragers wier eerste taal niet Engels is, moeten een IELTS-score van minimaal 6,5 behalen met een minimum van 6,0 in elke subscore (of een vergelijkbare Engelse taalkwalificatie).

Structuur

Het programma bestaat uit blokken van zes modules, plus een marketingadviesproject. De eerste en laatste moduleblokken staan op zichzelf gepland als inleidende en sluitende leerervaringen. De vier andere modules zijn in paren gepland. De blokbenadering biedt een verrijkende mogelijkheid voor uitgebreide leeractiviteiten, klasseninteractie en evaluatie van leren om het begrip te vergroten. Het stelt ons ook in staat om individuele studenten extra ondersteuning te bieden om hun zelfvertrouwen op te bouwen.

De inleidende module zet de toon voor de rest van het programma door de fundamenten van marketing te verkennen. Het dompelt je onder in de studieomgeving en leergroep.

Je bestudeert twee kernmodules in marketingonderzoek en servicemarketing voordat je twee van de vier optionele modules kiest die binnen het programma worden aangeboden. Binnen alle modules wordt u blootgesteld aan de nieuwste onderzoeken en praktijken in marketing.

Een sluitstuk 'Marketing in context' onderzoekt hedendaagse problemen in marketing, met overkoepelende theorie eerder in het programma uitgedaagd tegen context-specifieke achtergronden. Dit is ontworpen om uw inzicht en behendigheid in het onderwerp te ontwikkelen.

Het programma wordt afgesloten met een Marketing Consultancy Project, waarin u als groep een brief met een organisatie gaat ontwikkelen en vervolgens een marketingonderzoek uitvoert.

Belangrijke academische en professionele vaardigheden zijn geïntegreerd in alle modules, waardoor u uw zelfvertrouwen en vaardigheden kunt opbouwen die nodig zijn om zowel binnen het programma als in uw toekomstige carrière te slagen.

De getoonde modules zijn een voorbeeld van het typische curriculum en zullen voorafgaand aan het academiejaar 2020/21 worden herzien. De laatste modules zullen tegen september 2020 worden gepubliceerd.

Kernmodules

Module titel Module kern credits
Marketingbeginselen BST350 20 studiepunten
Diensten Marketing BST351 20 studiepunten
Marktonderzoek BST352 20 studiepunten
Marketing in context BST353 20 studiepunten
Marketing project BST360 60 studiepunten

Optionele modules

Module titel Module code credits
Merkmanagement BST354 20 studiepunten
Marketing Analytics BST355 20 studiepunten
Digitale marketing BST356 20 studiepunten
Internationale marketing BST357 20 studiepunten

128700_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Leren en beoordelen

Hoe krijg ik les?

Een actieve leerbenadering is ingebed in de MSc Marketing. Wij geloven dat effectief leren op twee dingen is gebaseerd: je betrokkenheid bij verschillende ervaringen en de manier waarop je die ervaringen begrijpt, zowel individueel als met anderen.

Bijgevolg bevat elk leerblok een verscheidenheid aan activiteiten, zoals casestudy's, video's, mini-teamuitdagingen, rollenspellen, bedrijfsbezoeken en sprekers in de branche, allemaal ontworpen om nieuwe ideeën te introduceren en uw begrip te ontwikkelen.

We zullen je helpen om de reflectievaardigheden van hogere orde die je tijdens je eerste graad hebt leren kennen, inclusief observatie, analyse en synthese, te verbeteren om ervoor te zorgen dat je een volledig inzicht en duidelijke conclusies over deze ervaringen kunt ontwikkelen.

We zullen je ook ondersteunen om samen met andere studenten te reflecteren op je bestaande kennis en vaardigheden. Het delen van uw inzicht met anderen is ook belangrijk en door samen te leren kunt u nieuwe inzichten opbouwen in de aard van marketing in verschillende contexten. U wordt aangemoedigd om in verschillende teams samen te werken om een reeks alternatieve inzichten en werkwijzen te overwegen.

Nieuw leren uitproberen is ook belangrijk. Je zult nieuwe inzichten, samen met nieuwe marketingvaardigheden, integreren en toepassen in praktische taken die in elk leerblok zijn ingebed, en in formele cursusactiviteiten.

Naast beoordeelde modules vindt er een reeks activiteiten op programmaniveau plaats ter ondersteuning van de ontwikkeling van vaardigheden en een verdere interpretatie van de hedendaagse realiteit van marketing.

Hoe zal ik worden ondersteund?

De universiteit biedt een schat aan ondersteuning voor postdoctorale studenten. Waaronder:

Careers

Onze toegewijde plaatsingsmanager biedt advies over beschikbare stages, stages, werkervaring en mogelijkheden om je CV te verbeteren en je horizon te verbreden. Ondersteuning voor sollicitaties en interviewtechnieken is ook verkrijgbaar bij de interne Careers Consultant van de Business School.

Centraal leren

Learning Central is de virtuele leeromgeving van de universiteit. Alle programma- en module-materialen worden hier geplaatst voor studenten die toegang hebben voor, tijdens en na de colleges.

bibliotheken

Een verscheidenheid aan harde en elektronische kopieën van boeken, tijdschriften en databases zijn beschikbaar voor deelnemers aan het programma. De bibliotheek van Aberconway bevindt zich op de hoofdsite van de Business School en extra bronnen zijn beschikbaar in andere bibliotheken op de campus. Veel tijdschriften en boeken zijn ook elektronisch beschikbaar.

Persoonlijk tutorsysteem

Elke student krijgt een persoonlijke tutor toegewezen. Dit lid van de academische staf houdt een overzicht bij van uw leer- en educatieve ervaringen. Als u problemen ondervindt, is uw persoonlijke tutor er om te luisteren en waar mogelijk professionele begeleiding te bieden of u naar de juiste bron van ondersteuning te leiden.

De studentenadviesdienst

Een gratis, onpartijdige, niet-oordelende en vertrouwelijke service wordt aangeboden aan studenten over een breed scala van persoonlijke, financiële en academische zaken.

Onbekwaamheid

Vertrouwelijk advies en ondersteuning wordt geboden aan studenten met een handicap of met een specifieke leerprobleem (bijvoorbeeld dyslexie) of een langdurige medische aandoening.

Begeleidingsdienst

De Cardiff University Counseling Service biedt leden van de universitaire gemeenschap de mogelijkheid om kwesties te onderzoeken die hen beletten hun volledige potentieel te maximaliseren en opties voor verandering te verkennen. De adviesdienst is vertrouwelijk en gratis. Het heeft internationale erkenning gekregen als een Centre for Excellence voor individuele en groepsbegeleiding.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

De blokprogrammastructuur biedt voldoende mogelijkheden om informeel te reflecteren op je leer- en ontwikkelingsniveau. Korte kennis / vaardigheid review-activiteiten zijn ingebouwd in elke module om u te helpen uw voortgang te controleren en uw benadering van leren te verbeteren. Dit zal uw zelfvertrouwen vergroten en uw benadering van formele beoordelingstaken verbeteren.

Een verscheidenheid aan formele beoordelingstaken biedt de mogelijkheid om concepten en modellen op een creatieve en praktische manier te verkennen. Deze omvatten presentaties, case studies, rapporten en examens. Je werkt individueel en als onderdeel van een team, net zoals op de werkplek.

Alle formele beoordelingen worden binnen elke module voltooid. Dit maakt diepgaandere consolidatie en toepassing mogelijk voor succesvolle prestaties bij beoordelingstaken op basis van het complexe werk op functioneel niveau dat door professionals wordt uitgevoerd. Het geeft ook realistische tijdschema's weer voor het voltooien van taken.

Welke vaardigheden zal ik oefenen en ontwikkelen?

De leerresultaten voor dit programma beschrijven wat je kunt doen als resultaat van je studie aan Cardiff University . Ze zullen je helpen te begrijpen wat er van je wordt verwacht.

De leerresultaten voor dit programma zijn hieronder te vinden:

Kennis

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Toon een diepgaand begrip van de belangrijkste marketingconcepten.
 • Evalueer de principes, theorie en toepassingen van marketing.
 • Analyseer hedendaagse problemen in marketing en hun maatschappelijke impact.
 • Evalueer belangrijke aspecten van marketingcontexten.

Intellectuele vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Pas de principes van marketing toe op de praktijk.
 • Analyseer marketingscenario's en formuleer wetenschappelijk onderbouwde aanbevelingen.
 • Pas kennis op een originele manier toe.

Professionele praktische vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je:

 • Evalueer de toepassingen van theorie om te oefenen, werkbare oplossingen genereren.
 • Problemen oplossen in toegepaste marketingscenario's.
 • Op een systematische en creatieve manier omgaan met complexe problemen.
 • Analyseer complexe problemen op basis van rigoureuze gegevens en communiceer duidelijk met een gespecialiseerd of niet-gespecialiseerd publiek.

Overdraagbare / belangrijkste vaardigheden:

Na succesvolle afronding van het programma kun je aantonen:

 • Ideeën, principes en theorieën effectief communiceren via mondelinge, schriftelijke en praktische middelen.
 • Werk effectief in een team en als individu.
 • Gebruik digitale technologie in een toegepaste leeromgeving.
 • Werk volgens verschillende tijdschalen om te voldoen aan de vereisten van programmataken en -outputs.

Carriere vooruitzichten

Het programma biedt nieuwe kansen voor een carrière in marketing, als aanvulling op de vaardigheden en kennis die je in je eerste graad hebt opgedaan. De MSc in Marketing biedt een vooruitgang in de eigen discipline van de student door aanvullende expertise en differentiatie van andere kandidaten in het veld.

Collegegeld

 • Britse en EU-studenten: £ 9,950
 • Studenten van buiten de EU: £ 21,950
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Lees meer

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Lees Minder