MSc in Marketing

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

MSc in Marketing

Door een combinatie van analytics en creativiteit helpt de MSc in Marketing je marketingbeslissingen op een toegepaste en managementrelevante manier te verbeteren, waardoor je jezelf kunt positioneren als een sterk menselijk merk in de markt voor marketingprofessionals, voor de dingen die we hebben om te leren voordat we ze kunnen doen, leren we door ze te doen (Aristoteles, Nichomachiaanse ethiek, boek II).

De duur van het MSc in Marketing-programma is 12 maanden en cursussen worden op weekdagen gehouden, tijdens avonden.

115518_44750656_10156955165013092_973527966262755328_n.jpg

Hoogtepunten van het programma

Een focus op toegepast leren: het programma is bewust ontworpen om studenten voortdurend kansen te bieden om de praktische relevantie van de onderwezen marketingonderwerpen te testen. Via projectwerk, case study-analyse en softwaretoepassingen worden studenten gestimuleerd om theorie toe te passen op feitelijke bedrijfsgegevens.

Innovatief Curriculum: Het programma biedt drie unieke integratieve cursussen die het onderscheiden van elke andere MSc in Marketing graad in de markt:

1) De cursus Marketing Engineering omvat computerondersteunde marketinganalyse en planning. Studenten werken met marketinggegevens en -informatie om de efficiëntie en effectiviteit van marketingbeslissingen te verbeteren.

2) De cursus Marketing Metrics introduceert studenten in het belang van marketingverantwoordelijkheid, beschrijft in detail de betekenis en de analytische werking van de belangrijkste marketingprestatiemaatstaf en presenteert studenten een routekaart voor het selecteren van de juiste marketingmaatregelen gegeven specifieke marketinggerelateerde beslissingen.

3) Het Consultancy Project betrekt studenten bij een daadwerkelijk marketingconsultingproject bij een klantorganisatie waarbij studenten niet alleen worden geconfronteerd met concrete marketinguitdagingen, maar ook worden ondergedompeld in de werkcontext in de echte wereld.

Na het voltooien van het programma moeten deelnemers in staat zijn om:

 • Demonstreer kennis over de rol van marketing in toonaangevende en leidende organisaties
 • Zet praktische vaardigheden en marketingtools zomaar over naar professionele marketingfuncties.
 • Relevante instanties van marketingkennis toepassen op eenvoudige en complexe marketingproblemen.
 • Pas de wetenschappelijke methode toe op het omgaan met marketingverschijnselen.
 • Combineer op meningen gebaseerde besluitvorming met op gegevens gebaseerde besluitvorming.
 • Strategisch nadenken over markten, producten en diensten
 • Analyseer klanten, concurrenten en de interne bedrijfsomgeving op een creatieve en afgemeten manier.
 • Ontwerp, implementeer en tastbaar marketingprogramma's evalueren.

115519_10636304_10152739716568092_7330692673167211540_n.jpg

Admissions Process

Twee opties om toe te passen:

1. Application Online (vul het aanvraagformulier in, scan en verzend uw documenten en stuur de originele exemplaren naar ALBA) ALBA's aanvraagformulier, inclusief twee recente foto's

2. Het aanvraagformulier op papier (beschikbaar om te downloaden via het online applicatie-systeem) wordt samen met de originele exemplaren naar het kantoor gestuurd

Kandidaten die in aanmerking komen voor het MSc in Marketing Program moeten de volgende documenten indienen:

 • ALBA-aanvraagformulier, inclusief recente foto in jpeg-indeling (of twee foto's in druk)
 • Twee aanbevelingsbrieven die online kunnen worden ingediend of die de afgedrukte formulieren kunnen gebruiken (in het Grieks) - (in het Engels)
 • Officiële transcripten evenals gewaarmerkte kopieën van diploma's van elke behaalde undergraduate, graduate of professionele graad. Aanvragers, die niet binnen een redelijke termijn een officieel transcript kunnen verkrijgen, kunnen een fotokopie van niet-officiële transcripties als een tijdelijk vervangingsmiddel sturen om het evaluatieproces te versnellen
 • Bewijs van bekwaamheid in de Engelse taal. Kandidaten moeten de bekwaamheid bezitten of de TOEFL (100 minimumscore-ALBA-code 0942) of de IELTS (minimumscore van 7.0) nemen, tenzij hun bachelordiploma is toegekend door een Engelstalige academische instelling
 • Drie Essays
 • Ontvangst van de niet-restitueerbare aanbetaling van [€ 60] (rekeningnummer Alpha-rekeningnummer 101-00-2320-011893, IBAN: GR21 0140 1010 1010 0232 0011 893, SWIFT (BIC) CODE: CRBAGRAAXXX) of afschrijving van creditcard (VISA of MASTERCARD)

Aanvragen met een of meer ontbrekende documenten worden niet verwerkt totdat deze documenten zijn ontvangen. Toelating tot het programma wordt besloten door de toelatingscommissie op basis van de kwalificaties en de persoonlijkheid en betrokkenheid van de aanvrager.

Collegegeld voor het lopende boekingsjaar: € 12.500 in termijnen. Speciale beurzen tot 40% op collegegeld en een vast tarief van 400 € / maand (in een gemeubileerd appartement - alle rekeningen inbegrepen) voor accommodatie voor internationale studenten.

Deadline voor de volgende toelatingsronde:
eind mei


Uiteindelijke deadline voor toelating voor internationale studenten die een visum VISA nodig hebben: eind mei

ALBA accepteert het hele jaar door aanvragen

Beurzen

Beurzen zijn beschikbaar voor internationale studenten. Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vul dan deze formulierwebsite in.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organiza ... Lees meer

ALBA Graduate Business School at The American College of Greece was founded in 1992 and operates under the auspices of the business community, an association of corporations and institutional organizations, currently numbering more than 90 members. Lees Minder