MSc in Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MSc in Management aangeboden door Trinity College Dublin is bedoeld voor niet-zakelijke afgestudeerden. Het zal uw bachelordiploma aanvullen en u voorzien van de managementvaardigheden die nodig zijn om te slagen in de geglobaliseerde zakelijke omgeving van vandaag.131233_TBSPiccollage.jpg

Programma-informatie

Ons academisch team heeft een schat aan kennis en ervaring in verschillende sectoren en biedt een echt mondiaal perspectief. Door middel van praktisch leren, simulaties, debatten, case-study's en gastsprekers leren studenten echte zakelijke problemen te analyseren. Het programma richt zich ook op onderhandelingen en leiderschap om studenten te helpen conflicten te beheersen en hun leiderschapsstijl te ontwikkelen. Je kunt je diploma ook verder verfijnen met keuzevakken. Deze opties worden elk jaar herzien op basis van feedback van werkgevers en marktvragen.

Admissions

Aanvragen voor de volgende intake in september 2020 worden geopend in oktober 2019. Aanvragen worden doorlopend beoordeeld, dus we raden aan om dit populaire programma zo vroeg mogelijk aan te vragen om teleurstelling te voorkomen.

Naar wie zoeken wij?

Trinity Business School-studenten komen uit een breed scala aan niet-gegradueerde disciplines en komen van locaties over de hele wereld. Onze ambitieuze studenten staan ​​klaar om te beginnen aan een succesvolle en bevredigende loopbaan in het bedrijfsleven door nieuwe vaardigheden te leren en bestaande vaardigheden te verbeteren. Ze nemen een besef weg van winst en nemen de impact van het bedrijfsleven op de economie en de samenleving in ruimere zin op. We verwachten van onze afgestudeerden dat ze 'gedurende hun hele loopbaan meer dan alleen de economie en de samenleving in zich opnemen'.

Toelatingseisen

  • Een tweede graad honours graad of hoger OF internationaal equivalent. Als je je diploma nog niet hebt afgerond, dien je je meest recente transcripties in. Als uw transcript niet in het Engels is, geef dan ook een beëdigde vertaling op.
  • Twee academische scheidsrechters
  • Werkervaring (optioneel)
  • Een IELTS- of TOEFL-score: niet-moedertaalsprekers hebben een IELTS-score van meer dan 6,5 nodig, zonder band onder de 6; of een TOEFL-score van meer dan IBT 90. Als uw primaire opleiding in het Engels was, kunt u deze vereiste negeren.
  • In bepaalde gevallen kan een GMAT-score worden gevraagd

MSc Management Career Opportunities

Onze MSc Management-studenten zijn na het afstuderen erg gewild. Vanwege de diverse achtergronden van de klas vinden onze afgestudeerden werk in een aantal sectoren, waaronder sociale media, consulting, financiële diensten, operaties, geneesmiddelen, transport, reizen, onderwijs en overheid, verkoop en marketing en sociale ondernemingen. Naast de grote multinationale bedrijven vinden veel van onze afgestudeerden hun plek in kleinere organisaties, startups en sociale ondernemingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global busines ... Lees meer

Trinity Business School is located in the historic and beautiful campus of Trinity, a world renowned university located at the core of Dublin, an international capital city and hub for global business Lees Minder