MSc in Management en Human Resource Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De Management and Human Resource Management MSc zal u voorzien van de kennis en praktische vaardigheden om u voor te bereiden op managementfuncties, met een specifieke focus op de Human Resource Management (HRM) -functie. Hiermee kun je na je afstuderen een HRM-rol krijgen.

De Management and Human Resource Management MSc deelt cursusinhoud, inclusief modules en andere cursusactiviteiten, met onze top-gerangschikte Management MSc-cursus, die op de derde plaats staat in het Verenigd Koninkrijk en 30e in de wereld in The Economist Welke MBA? Masters in Management (MiM) 2019 ranglijst.

Voor wie is het?

 • Afgestudeerden met een verlangen om hun kennis en vaardigheden in human resource management te ontwikkelen voordat ze hun eerste professionele rol zoeken.
 • Vroege carrièreprofessionals die een rol willen spelen in human resource management.
 • Professionals met werkervaring in human resource management die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen.

Waarom deze cursus?

De Management and Human Resource Management MSc bereidt je voor op een HRM-rol, door een combinatie van theorie en leren door praktisch werk. Je leert over het management van organisaties, met name gericht op het beheer van human resources, en de veranderende externe omgeving waarin ze opereren.

Je ontwikkelt je kennis en vaardigheden in HRM, ontwikkelt je zelfbewustzijn en ondergaat persoonlijke ontwikkeling. Je zult ook de mogelijkheid ontwikkelen om concepten en theorieën toe te passen op complexe managementsituaties, zowel systematisch als creatief, waardoor je waarde kunt toevoegen aan elke toekomstige werkgever.

Ten slotte zul je je levenslang leren verbeteren door de ontwikkeling van overdraagbare intellectuele en studievaardigheden.

Geïnformeerd door de industrie

Een extern adviespanel informeert het ontwerp en de ontwikkeling van de cursus en bestaat uit senior management beoefenaars, waardoor de relevantie ervan voor de moderne zakelijke wereld wordt versterkt. Veel van onze faculteit hebben hogere functies bekleed in de industrie en blijven contact houden met de industrie via consultancy en onderwijs. Ze worden ook ondersteund door een team van sprekende internationale sprekers en professoren die het laatste denken en de beste werkwijzen in de klas brengen.

Cursuslevering

Gedoceerde modules 60%, MSc thesis project 40%

Cursus modules

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Marketing Management
 • Toepassing van organisatorisch gedrag
 • Boekhouding en financiën
 • People Management en leiderschap
 • Economie voor managers
 • Operaties beheren
 • Strategisch management
 • Management consulting
 • Toonaangevende bedrijfsduurzaamheid
 • Prestatiebeheer en beloningen
 • Talent sourcing en carrièrebeheer
 • Werkgeversrelaties en betrokkenheid
 • Evidence-based management

Je carriere

95% van de studenten van de School of Management werd binnen 3 maanden na afstuderen * aangenomen.

De Career Development Service van Cranfield biedt een uitgebreide service die u helpt een reeks vaardigheden voor loopbaanbeheer te ontwikkelen die u gedurende uw loopbaan bijblijft.

Tijdens je cursus ontvang je ondersteuning en begeleiding om je te helpen bij het plannen van een effectieve strategie voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, of je nu je eerste managementrol wilt veiligstellen of je carrière naar een hoger plan wilt tillen.

Afgestudeerden van Cranfield worden zeer gewaardeerd op de arbeidsmarkt en streven naar een loopbaan als consultant, projectmanagement en bedrijfsvoering. Onze management MSc-afgestudeerden hebben een baan gevonden bij verschillende bedrijven, waaronder Virgin Active Group, Whirlpool, BNP Paribas, IKEA, Skanska, Withers Worldwide, Grant Thornton, Vodaphone en Ericsson. Hun rollen omvatten projectmanager, Senior Business Analyst, Consultancy Analyst en Sales Trader.

* gebaseerd op gegevens die we hebben van onze nieuwste enquête naar de inzetbaarheid van de School of Management.

Toelatingseisen

We verwelkomen aanvragen van getalenteerde kandidaten van alle achtergronden en elke aanvraag wordt beoordeeld op zijn individuele verdiensten. Gewoonlijk moeten kandidaten ofwel een:

 • Eerste of tweede klasse VK honours degree in een relevante discipline, of
 • Internationale graad - het equivalent van Britse kwalificaties.

Kandidaten die niet aan deze criteria voldoen, kunnen in aanmerking worden genomen als zij een beroepskwalificatie hebben samen met relevante werkervaring van 5 jaar na de kwalificatie. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practi ... Lees meer

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practice of management. Lees Minder