MSc in Management en Corporate Sustainability

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, of Corporate Sustainability zoals toonaangevende bedrijven het steeds meer hernoemen, is nog nooit zo relevant geweest voor onze organisaties. Door het maximaliseren van positieve sociale en milieugerelateerde bedrijfseffecten en economische, creëert deze strategische benadering zakelijke kansen, laat het bedrijf op lange termijn bloeien en zorgt het ervoor dat organisaties een positieve impact hebben in de wereld. Met de Cranfield Management en Corporate Sustainability MSc leert u hoe praktisch het is bedrijven succesvol te integreren in hun kerndoel en -strategie.

Het programma biedt ook een praktische training van wereldklasse in de managementdisciplines die vereist zijn voor alle senior leiderschapsposities. Het deelt daarom een ​​aantal modules en andere programma-activiteiten met ons Management MSc-programma, dat op de 1e plaats staat in Groot-Brittannië en zevende in de wereld in The Economist Welke MBA? Masters in Management (MiM) 2017 ranglijst.

Voor wie is het?

 • Afgestudeerden met een sterke interesse in de sociale, ecologische en economische impact die organisaties op de wereld hebben en die streven naar verankering van duurzaamheid in hun toekomstige managementcarrière in een gevarieerd aanbod van private, publieke en not-for-profit organisaties, sectoren en rollen .
 • Professionals in de vroege loopbaan die willen overstappen naar een op duurzaamheid gerichte rol.

Waarom deze cursus?

Méér dan alleen een academische instelling, het uitmuntende onderzoek, advies en onderwijs van Cranfield School of Management resulteren in praktische managementoplossingen die de bedrijfswereld van vandaag veranderen. Al 50 jaar werken we samen met toonaangevende bedrijven over de hele wereld en streven we onze missie na om de managementpraktijk te verbeteren.

Lesgeven op Cranfield is uitsluitend gericht op postdoctorale en uitvoerende niveaus en is ontworpen om je praktische zakelijke vaardigheden en zelfvertrouwen te koesteren en legt een grote nadruk op echte uitdagingen. Je leert om te handelen naar bewijs om betere managementbeslissingen te nemen. Deze leiderschapsontwikkelingsreis onderzoekt je persoonlijkheid om je te helpen je sterke en zwakke punten te begrijpen.

De Cranfield Management en Corporate Sustainability MSc is een zeer praktische cursus met een onderscheidende combinatie van theorie en toepassing. Je zult de kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn voor een carrière gericht op zakelijke duurzaamheid, en in samenwerking met enkele van onze partnerorganisaties zul je dit leren in daden omzetten door te werken aan duurzaamheidsprojecten, en echte zakelijke oplossingen te vinden voor complexe duurzaamheidsvraagstukken. Lees onze testimonials van onze studenten om te ontdekken hoe ze hun kennis uit de cursus in de praktijk brengen.

Cursus details

De cursus bestaat uit twaalf modules, waarvan er zeven algemene managementvaardigheden omvatten en vijf die gespecialiseerd zijn in duurzaam ondernemen. De module 'Duurzaamheid in de praktijk' biedt de mogelijkheid om een praktisch duurzaam bedrijfsadviesproject op te zetten. De scriptie is ook een praktische oefening, zij het geïnformeerd door de up-to-date theorie. Eerdere scriptieprojecten hadden betrekking op het werken met bedrijfssponsors zoals Heineken, Unilever en EasyJet. De modules 'Leading Corporate Sustainability' en 'Creating Sustainable Organizations' bieden praktische leiderschapscompetenties voor het stimuleren van duurzaam ondernemen, van strategische kwesties zoals de circulaire economie tot onderwerpen als duurzame innovatie, rapportage en medewerkersbetrokkenheid. De module 'Toegepaste wetenschappen en technologie voor milieuduurzaamheid' wordt gegeven door milieudeskundigen van de school voor water, energie en milieu van Cranfield en biedt de specialistische vaardigheden die nodig zijn om de milieueffecten van activiteiten in de toeleveringsketen te beoordelen en beheren.

Verplichte modules

Alle modules in de volgende lijst moeten worden opgenomen als onderdeel van deze cursus

 • Economie voor managers
 • Toonaangevende bedrijfsduurzaamheid
 • Operaties beheren
 • Organisatiegedrag: toepassing
 • Marketing Management
 • Evidence-based management
 • Strategisch management
 • Boekhouding en financiën
 • Het creëren van duurzame organisaties
 • Applied Science and Technology for Environmental Sustainability
 • Duurzaamheid in de praktijk
 • Sociaal ondernemerschap

Toelatingseisen

We verwelkomen aanvragen van getalenteerde kandidaten van alle achtergronden en elke aanvraag wordt beoordeeld op zijn individuele verdiensten. Gewoonlijk moeten kandidaten ofwel een:

 • eerste of tweede klasse, het VK eert de graad in een relevante discipline, of
 • internationale graad - equivalent van Britse kwalificaties.

Kandidaten die niet aan deze criteria voldoen, kunnen worden beschouwd als ze een beroepskwalificatie hebben (bijv. CIMA, ACA, ACCA) samen met 5 jaar relevante werkervaring na de kwalificatie. Andere relevante kwalificaties, samen met aanzienlijke ervaring, kunnen worden overwogen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practi ... Lees meer

A world-leader in management education, research and consultancy for over 50 years, Cranfield School of Management is an exclusively postgraduate business school whose mission is to improve the practice of management. Lees Minder