MSc in Management - Grande Ecole

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een compleet aanbod van kernmanagement- en specialisatiecursussen, gegeven vanuit een internationale blik.

 • Voor studenten met een niet-Frans bachelordiploma.
 • Master diploma.
 • 2 of 3 jaar.
 • Onderwezen in het Frans en Engels.
 • Geleverd in Lyon-Ecully & ervaringen in het buitenland.

Het juiste managementprogramma om uw carrièreplannen op maat te maken

vroege maker

Bij emlyon business school we over het delen van vaardigheden en talenten. Het is onze taak om u te helpen vragen om te zetten in uitdagingen, uitdagingen in kansen en kansen in oplossingen. Tijdens het Master of Science in Management-programma leren we u leren, afleren en opnieuw leren.

Bouw de reis van je held

Je baant je eigen weg en bouwt een persoonlijk internationaal managementprogramma en loopbaanplan op volgens je wensen, interesses en prioriteiten met een essentieel onderwijspostulaat: stap uit je comfortzone om jezelf te onthullen.

Creatief leren

Creatief leren door emlyon business school geeft je de kans om te analyseren, testen, uitvinden en handelen door middel van experimenten. Dankzij de MSc in Management ontwikkel je een mindset en manier van denken die je succes en bloei moeten overstijgen: de early maker way.

Structuur

Word een vroege maker

Ondernemers, bedrijfsleiders en experts moeten zich voorbereiden op grote verstoringen in onze wereld die te maken hebben met demografie en verstedelijking, wetenschappelijke uitdagingen met betrekking tot kunstmatige intelligentie, biotech of genetica, met nieuwe technologieën en kennis- en mediaboom die creatieve oplossingen vereisen. De impact is overal, van ons dagelijks leven tot een professionele omgeving, ze veranderen de manier waarop we werken en leven.

Hoger onderwijs en management zijn de sleutel tot het bedenken en implementeren van nieuwe ideeën en oplossingen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Je kunt er deel van uitmaken, in plaats van bang te zijn voor deze grote verschuivingen. Als u hun belang tracht te begrijpen en te accepteren, kunnen wij u toekomstvisies bieden en u trainen om klaar te zijn om ze te vatten.

Op de emlyon business school hebben we een jarenlange reputatie opgebouwd als een van Europa's toonaangevende instellingen op het gebied van onderzoek, nauw samenwerkend met het bedrijfsleven en inzicht in de fijne kneepjes van het ondernemersproces.

Creatief leren door emlyon business school biedt u de kans om door experimenten te analyseren, testen, uitvinden en handelen. Innovatie is de toekomst, omdat historische oplossingen niet langer aansluiten bij nieuwe problemen.

Omdat wij een wereldwijde business school zijn die u mogelijk leidt naar een grote diversiteit aan banen en activiteitensectoren, zoals consulting, marketing, financiën of bedrijfsontwikkeling, zal de MSc in Management - Grande Ecole u opleiden en voorbereiden om klaar te zijn voor operaties , expertise en knowhow voor kwalitatieve inzetbaarheid, maar ook en vooral een mindset en manier van denken die uw succes en bloei moeten overstijgen: de early maker way.

Kernelementen

 • een masterdiploma erkend door de Franse regering, het hogere niveau beschikbaar in Frankrijk en wereldwijd bekend.
 • een gepersonaliseerd internationaal managementprogramma met een groot aantal mogelijke combinaties en meer dan 150 keuzevakken.
 • schaalbare loopbaanondersteuning op maat inclusief individuele coaching met minimaal 12 maanden professionele ervaring.
 • een omgeving die geschikt is voor digitale en kennisverstoringen (creativiteit & leercentrum & makerslab, enz.).
 • the makers project factory om je te trainen door te doen en te ervaren.
 • samenwerkingsbenaderingen om jezelf te ontwikkelen (geslaagd voor lab met interculturele ervaring & SPARK 360 ° voor voordelen van peer-to-peer en mentoring).
 • dubbele diploma's in Frankrijk en in het buitenland.
 • 3 campussen buiten Frankrijk in Casablanca (Marokko), Bhubaneswar (India), Shanghai (China).
 • de mogelijkheid om talen te leren (Frans, Engels, Duits, Spaans, Chinees, Arabisch, Japans, Italiaans, Russisch, Portugees), op voorwaarde dat je al wat achtergrondinformatie hebt.
 • krachtige netwerken met 32.000 alumni, 25 businessclubs, 45 studentenverenigingen en 100 correspondenten wereldwijd.
 • emlyon business school op nummer 2 in Frankrijk en op nummer 39 wereldwijd bij business schools en technische scholen die de voorkeur hebben van recruiters, Times Higher Education-enquête, november 2019.

Kom je in aanmerking voor het Grande Ecole-programma - MSc in Management?

Internationale directe sollicitaties staan open voor buitenlandse kandidaten, en voor Franse kandidaten met, of binnenkort, een buitenlands diploma gelijk aan tenminste een bachelordiploma. Kandidaten moeten aantonen dat ze minimaal twee jaar buiten Frankrijk hebben gestudeerd.

Careers-services bijhouden

Als student van de MSc in Management - Grande Ecole, profiteer je van een toegewijd carrièrepad met workshops, expertpanels, beurzen, evenementen, bedrijfsbezoeken, enz. De afdeling Careers Services biedt alle studenten voortdurende ondersteuning bij het identificeren van een carrière doelen en het ontwikkelen van actieplannen. Programmaspecifieke carrièreservices omvatten:

 • Workshops: Carrière-workshops helpen je bij de voorbereiding op je zoektocht naar een stageplaats en toekomstige carrière. Zelfevaluatietools en individuele coaching bieden u de mogelijkheid om uw volgende stap voor te bereiden.
 • Tools: ons brede scala aan carrièremogelijkheden helpt je meer informatie te vinden over partnerbedrijven en sectorspecifieke bronnen, inclusief databases met stage- en vacatures.
 • Evenementen: elk jaar bezoeken emlyon business school dan 200 bedrijven de campussen van emlyon business school en bieden studenten continu toegang tot het bedrijfsleven.

Collegegeld

€ 17.500 per jaar

De prijzen zijn voor de intake van 2019. Alle aangegeven prijzen zijn inclusief collegegeld, inschrijfgeld en levenslang lidmaatschap van het voor altijd alumni-netwerk van emlyon business school .

Voor verlenging van studies buiten de officiële duur van de MSc in Management wordt € 500 administratiekosten per jaar betaald.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Lees meer

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Lees Minder
Lyon , Sjanghai , Parijs , Lancashire , München , Saint-Étienne , Casablanca + 6 Meer Minder