MSc in Management - Grande Ecole

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een compleet assortiment kernmanagement- en specialisatiecursussen, gegeven vanuit een internationaal perspectief.

 • Voor studenten met een niet-Frans bachelorniveau
 • Master diploma
 • 2 of 3 jaar
 • Wordt in het Frans gedoceerd
 • Geleverd in Lyon-Ecully

Het juiste programma om uw carrièreplannen op maat te maken

 • Vroege maker: op de emlyon business school we over het vormgeven van vaardigheden en talenten. Het is onze taak om u te helpen vragen om te zetten in uitdagingen, uitdagingen om te zetten in kansen en kansen in oplossingen. We zullen je leren hoe je moet leren, afleren en opnieuw leren.
 • Bouw de reis van je held op: je smeed je eigen pad en bouw een persoonlijk programma en carrièreplan op basis van je wensen, interesses en prioriteiten met een essentiële educatieve postulaat: stap uit je comfortzone om jezelf te openbaren.
 • Creatief leren: creatief leren door emlyon business school biedt u de kans om te analyseren, testen, uitvinden en handelen door middel van experimenten. Je ontwikkelt een mentaliteit en een manier van denken die je succes en bloei moet overstijgen: de vroege maker-weg.

Structuur

Word een vroege maker

Ondernemers, bedrijfsleiders en deskundigen moeten zich voorbereiden op grote verstoringen in onze wereld die te maken hebben met demografie en verstedelijking, wetenschappelijke uitdagingen met betrekking tot kunstmatige intelligentie, biotechnologie of genetica, met nieuwe technologieën en kennis

Hoger onderwijs en management zijn de sleutel tot het bedenken en implementeren van nieuwe ideeën en oplossingen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Je kunt er deel van uitmaken, in plaats van bang te zijn voor deze grote verschuivingen. Als u hun belang tracht te begrijpen en te accepteren, kunnen wij u toekomstvisies bieden en u trainen om klaar te zijn om ze te vatten.

Op de emlyon business school hebben we een jarenlange reputatie opgebouwd als een van Europa's toonaangevende instellingen op het gebied van onderzoek, nauw samenwerkend met het bedrijfsleven en inzicht in de fijne kneepjes van het ondernemersproces.

Creatief leren door emlyon business school biedt u de kans om door experimenten te analyseren, testen, uitvinden en handelen. Innovatie is de toekomst, omdat historische oplossingen niet langer aansluiten bij nieuwe problemen.

Aangezien wij een internationale bedrijfsschool zijn die u potentieel tot een grote diversiteit aan banen en activiteitensectoren leidt, zoals consulting, marketing, financiën of bedrijfsontwikkeling, zal de MSc in Management Grande Ecole u opleiden en voorbereiden om klaar te zijn voor operaties, expertise en knowhow voor een kwalitatieve inzetbaarheid maar ook en vooral een manier van denken en denken die je succes en bloei zou moeten overstijgen: de vroege maker-weg.

Van kennis tot vaardigheden, talenten

Tijdens je twee of drie jaar Master in Management - Grande Ecole-programma kun je academische semesters op de emlyon business school van emlyon business school , in-company stages of multi-campus ervaring en tijd besteed aan activiteiten van studentenverenigingen in je eigen tempo afwisselen.

Met deze flexibiliteit om cursussen en ervaringen te kiezen en te combineren waar u het meest in bent geïnteresseerd en deze te plannen op momenten die voor u het meest logisch zijn, haalt u het meeste uit uw ervaring. Voor degenen die nog niet hebben besloten in welke richting hun carrière hen zal leiden, helpt de grote keuze aan cursussen en de flexibele programmastructuur hen om een carrièrepad te bepalen en te testen. Als u daarentegen een duidelijk doelwit hebt, kunt u zich richten op de expertise en ervaringen die u verkiest.


kernelementen

 • een master degree erkend door de Franse regering, het hogere niveau beschikbaar in Frankrijk en wereldwijd bekend
 • een gepersonaliseerd programma met een groot aantal mogelijke combinaties en meer dan 100 keuzevakken
 • een aanpak met meerdere locaties met een minimum van 6 maanden buiten Frankrijk
 • schaalbare loopbaanondersteuning op maat, inclusief individuele coaching met minimaal 12 maanden professionele ervaring
 • een omgeving die geschikt is voor digitale en kennisverstoringen (creativiteit
 • de makers projectfabriek om je te trainen door te doen en te ervaren
 • collaboratieve benaderingen om jezelf te ontwikkelen (geslaagd lab met interculturele ervaring
 • dubbele graden in Frankrijk en in het buitenland
 • 3 campussen buiten Frankrijk in Casablanca (Marokko), Bhubaneswar (India), Shanghai (China)
 • de mogelijkheid om talen te leren (Frans, Engels, Duits, Spaans, Chinees, Arabisch, Japans, Italiaans, Russisch, Portugees) op voorwaarde dat je al wat achtergrondinformatie hebt
 • krachtige netwerken met 30 000 alumni , 25 businessclubs, 45 studentenverenigingen en 100 correspondenten wereldwijd
 • emlyon business school gerangschikt # 2 in Frankrijk en # 34 wereldwijd onder business schools

Op maat gemaakte specialisatie

Je eigen specialisatie - je eigen doelen

Om ervoor te zorgen dat aan uw specifieke behoeften wordt voldaan, kunt u plannen om de academische en ervaringsvereisten af te wisselen volgens uw plannen.

De MSc in Management - Grande Ecole draait helemaal om een goede voorbereiding op je toekomstige carrière, en afhankelijk van welk doel je voor jezelf hebt gesteld, kunnen je leerbehoeften verschillen van die van je klasgenoten. Daarom biedt de opzet van de MSc in Management - Grande Ecole maximale flexibiliteit bij het opbouwen van uw cursusstructuur.

Pas het programma aan uw planning aan

Gedurende de twee tot drie jaar van het MSc in Management - Grande Ecole-programma, zul je in staat zijn om academische semesters af te emlyon business school van emlyon business school , in-company stages, uitwisselingsprogramma's bij internationale partnerinstellingen en tijd besteed aan activiteiten van studentenverenigingen. tempo.

Met deze flexibiliteit om cursussen en ervaringen te kiezen en te combineren waar je het meest in geïnteresseerd bent en deze te plannen op momenten die het meest logisch zijn in je hele leerervaring, vermijd je de beperkingen die je waarschijnlijk zou zijn tegengekomen als je in plaats daarvan een gespecialiseerde track had gekozen.

Voor degenen die nog niet hebben besloten in welke richting hun carrière hen zal leiden, helpt de grote keuze aan cursussen en de flexibele programmastructuur hen om een carrièrepad te bepalen en te testen.

Carrière kompas om uw keuzes te helpen

Gedurende het hele programma moet je keuzes maken. Welke tijd geeft u aan uw curriculum? Van welke van de bijna 200 keuzevakken moet je je inschrijven? Welk aspect zou leidend moeten zijn bij het maken van uw keuzes?

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden bij het zien van de vele mogelijkheden die de MSc in Management - Grande Ecole te bieden heeft, is je carrièredoel. Het Career Compass-systeem is speciaal hiervoor ontworpen.

Omdat elk beroep een eigen academische en praktische voorbereiding vereist, biedt het Career Compass-systeem aanbevelingen om beschikbare lessen aan te laten sluiten bij het gewenste beroep van de student. Meer dan veertig beroepen zijn opgenomen, en Career Compass adviseert studenten over welke klassen essentieel zijn voor toekomstig succes en welke worden aanbevolen.

Admissions

verkiesbaarheid

De selectieprocedure Join to School in Frankrijk staat open voor kandidaten met een diploma van een universiteit buiten Frankrijk (bachelordiploma, licentie, master ...) die is behaald na het behalen van ten minste drie jaar universitair onderwijs buiten Frankrijk; het diploma wordt uitgereikt door een nationaal erkende instelling voor hoger onderwijs.

Kandidaten moeten minder dan 30 jaar oud zijn bij het afleggen van de selectietesten van Join a School in Frankrijk. Kandidaten kunnen hetzelfde jaar gelden als waarin het diploma is behaald.

Deadlines voor toepassing / procedure

Internationale aanvragers kunnen ALLEEN aanvragen via de website Join a School in France: joinaschoolinfrance.com

Sluit je aan bij een school in Frankrijk bij de Kamer van Koophandel en Industrie van Parijs-Ile de France (CCIP) organiseert de werving van niet-Franse studenten voor toelating tot de Master in Management - Grande Ecole-programma's aangeboden door 5 Franse managementscholen: Audencia Nantes, SKEMA Business School, emlyon business school , ESCP Europe en HEC Paris.

Kandidaten voor de Join a School in Frankrijk competitieve selectie kan kiezen uit 4 sessies:

 • Sessie 1: Sluitingsdatum - 7 oktober 2019
 • Sessie 2: Sluitingsdatum - 7 januari 2020
 • Sessie 3: Sluitingsdatum - 3 maart 2020
 • Sessie 4: Sluitingsdatum - 20 april 2020

Selectie

Het Admissions Office fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle aanvragers zodra zij hun online aanvraag hebben ingediend. Als u de contactgegevens van de juiste persoon wilt hebben om u te helpen met vragen over het programma of de selectieprocedure, kunt u uw persoonlijke ruimte creëren en volledige contactgegevens krijgen op uw emlyon business school dashboard.

Eenmaal ingeschreven, zullen internationale studenten zich voegen bij de studenten geselecteerd via een Frans undergraduate-diploma en de bachelorstudenten geselecteerd via het Franse systeem van "classes préparatoires" en die al een jaar gestudeerd hebben op de emlyon business school . Deze drie selectieprocessen zijn zeer selectief en slechts een gemiddelde van de zeven kandidaten heeft de mogelijkheid om aan het programma deel te nemen.

Careers

Careers-services bijhouden

Als student van de masteropleiding Management - Grande Ecole profiteer je van een toegewijde loopbaan die workshops, expertpanels, beurzen, evenementen, bedrijfsbezoeken, enz. Omvat. De afdeling Careers Services biedt alle studenten continue ondersteuning in carrièredoelen identificeren en actieplannen ontwikkelen. Programma-specifieke loopbaanservices omvatten:

 • Workshops: Carrière-workshops helpen je je voor te bereiden op je stage en toekomstige carrière. Zelfbeoordelingstools en individuele coaching bieden u de mogelijkheid om uw volgende stap voor te bereiden.
 • Hulpmiddelen: ons brede scala aan loopbaanhulpmiddelen helpt u meer informatie te vinden over partnerbedrijven en sectorspecifieke bronnen, waaronder databases met stages en vacatures.
 • Evenementen: elk jaar bezoeken emlyon business school dan 200 bedrijven emlyon business school campussen en bieden studenten continue toegang tot het bedrijfsleven.

financiering

Collegegeld

€ 17.500 per jaar

De prijzen zijn voor de intake van 2019. Alle aangegeven prijzen zijn inclusief collegegeld, inschrijfgeld en levenslang lidmaatschap van het voor altijd alumni-netwerk van emlyon business school .

Verlenging van studies na de officiële duur van het programma is onderworpen aan betaling van € 500 administratiekosten per jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Lees meer

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Lees Minder
Lyon , Sjanghai , Parijs , Lancashire , München + 4 Meer Minder