MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Snelle feiten

 • Verkrijgen van drie masteropleidingen : de masteropleiding Master Management van em lyon business schools , de master of Science van LMU München en de masteropleiding Management van LUMS
 • Een 2-jarige master voor studenten met een bachelordiploma
 • Bestudeer internationaal management in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk
 • Gespecialiseerd in financiën of marketing of organisatie, verandering en strategie of bedrijfsontwikkeling
 • Afwisselende academische periodes met in-company stages
 • Meer dan 30 nationaliteiten brengen grote diversiteit in de klas
 • Toegang tot wereldwijde netwerken
 • Volledig onderwezen in het Engels

De MSc in Management - European Triple Degree , gezamenlijk uitgevoerd door em lyon business school (Frankrijk), Ludwig Maximilian Universität (Duitsland) en Lancaster University Management School (Verenigd Koninkrijk), is een 2-jarige algemeen managementmaster waarmee je internationale studies kunt doen zaken vanuit een Europees en wereldwijd perspectief. Het is een drievoudige masteropleiding in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Met een mix van academische periodes op verschillende campussen , in-company stages en unieke multiculturele Europese ervaring met een grote diversiteit in de studentenpopulatie, mate de doelstellingen van deze master om volledig te bereiden je voor op een breed scala aan carrièremogelijkheden allemaal gericht op de wereldwijde business. Terwijl het eerste jaar de basisprincipes van het management behandelt , is het tweede jaar gewijd aan een specialisatie , die u kwalificeert voor een toekomstige positie in een van de volgende bedrijfsgebieden: Corporate Finance of Marketing of Strategy & Change of Corporate Development.

Het gezamenlijk ontwikkelde curriculum wordt verzorgd door faculteitsleden van de drie scholen , wat de complexiteit van het wereldwijde bedrijfsleven van vandaag weerspiegelt. Dit driedubbele perspectief op internationaal management, situaties en processen biedt u de tools om u aan te passen in meerdere landen en aan de verschillende professionele uitdagingen van uw toekomstige carrière.

U zult profiteren van een echt unieke benadering van leren.

Wat ze over ons zeggen

"De MSc in Management - European Triple Degree is verreweg een van de beste ervaringen in mijn leven.Ik ben omringd door getalenteerde en gemotiveerde mensen.Ik word gedacht door de beste professoren in hun respectievelijke vakgebieden.Ik ben ondergedompeld in een Europese wereldwijde visie Als student voel ik me echt gesteund door het MSc in Management - European Triple Degree administratief team - ze faciliteren alles.Ten slotte leer ik op de em lyon business school de vroege makerscultuur: ik leer, leer ik af, opnieuw leren."

Hadrien Béchara

Huidige student van de MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole

Start een wereldwijde carrière. Maak je klaar om wereldwijd te werken!

Studenten van de MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole delen een sterk verlangen om te leren en werken in een internationale omgeving van hoge kwaliteit. De afdeling Careers Services biedt continue ondersteuning bij het identificeren van carrièredoelstellingen en het ontwikkelen van actieplannen om deze te bereiken. Het brede aanbod van Careers Services omvat:

 • Carrière Management Workshops
 • Carrière Management Tools
 • Career Management Events

Lancaster University Management School (LUMS) heeft ook een eigen bekroond Careers-team dat een carrière- en employability-programma leidt dat studenten de ondersteuning biedt die ze nodig hebben om hun loopbaan te ontwikkelen en lid te worden van de gemeenschap van succesvolle LUMS-alumni die over de hele wereld werken. LUMS trekt vele internationale topbedrijven naar de campus en organiseert elk jaar meer dan 100 carrière-evenementen.

Ambitieuze en gemotiveerde afgestudeerden van over de hele wereld

Het selecteren van de juiste student gaat over meer dan alleen testscores. Bij em lyon business school houden we rekening met het volledige potentieel van een kandidaat. Elementen zoals motivatie om de MSc in Management te volgen - European Triple Degree - Grande Ecole , uw achtergrond en loopbaanambities wegen net zo zwaar in onze selectieprocedure.

Als u de contactgegevens van de juiste persoon wilt hebben om u te helpen met vragen over de master of de selectieprocedure, kunt u uw persoonlijke ruimte creëren en volledige contactgegevens op uw dashboard verkrijgen.

 • Selectiesessies lopen van november tot augustus.
 • Universitair diploma (minimum bachelordiploma of gelijkwaardig) Toelatingseisen:

GMAT-, GRE-, TAGE MAGE- of CAT-score
Engelse taalvaardigheidsscore: TOEFL, IELTS, TOEIC, Cambridge CPE / PTE / CAE

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Lees meer

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Lees Minder
Lyon , Sjanghai , Parijs , Lancashire , München + 4 Meer Minder