MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een drievoudige graad van 2 jaar die een integraal onderdeel is van de MSc in Management van emlyon business school - Grande Ecole die gezamenlijk wordt beheerd door emlyon business school , LMU en LUMS.

  • Voor studenten met een bachelordiploma op elk gebied.
  • Master diploma.
  • 2 jaar inclusief 12 maanden stage.
  • In het Engels gegeven.
  • Studeer in Frankrijk, Duitsland en het VK.

Een drievoudig voordeel om je internationale carrière te starten

Verwerf de nodige managementkennis en kies uw vakgebied

Met een mix van academische periodes op verschillende campussen, in-company stages en unieke multiculturele Europese ervaring, wil de MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole je uitgebreid voorbereiden op een breed scala aan carrièremogelijkheden.

Begrijp de complexiteit van werken op internationale markten

De geglobaliseerde economie van vandaag vereist leiders die bereid zijn om sociale en culturele grenzen te doorbreken. Het gezamenlijk ontwikkelde curriculum wordt gegeven door docenten van de drie scholen en weerspiegelt de complexiteit van het huidige wereldwijde zakenleven.

Profiteer van een driehoek van uitmuntendheid

De diversiteit die Europa vertegenwoordigt in termen van sociaal-culturele omgevingen en wettelijke kaders, maken het ideaal om te leren navigeren door verschillende zakelijke omgevingen. Dit is de reden waarom 3 vooraanstaande Europese instellingen in managementonderwijs hun krachten hebben gebundeld om de MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole te leveren.

Programma

De geglobaliseerde economie van vandaag vereist leiders die de complexiteit van het werken in internationale zakelijke omgevingen begrijpen en die bereid zijn om sociale en culturele grenzen te verleggen om innovatieve oplossingen te brengen voor de huidige politieke, ethische en economische agenda's. Dit is de reden waarom emlyon business school , Munich School of Management en Lancaster University Management School, toonaangevende Europese instellingen in managementonderwijs, hun krachten bundelden en de MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole creëerden, een drievoudige masteropleiding van twee jaar.

Een woord van de decanen

We waarderen de kans om studenten van over de hele wereld samen te brengen om gezamenlijk de uitdagingen van modern management in multinationale groepen aan te gaan, en zo te profiteren van het Europese perspectief dat we kunnen bieden.

Manfred Schwaiger, opleidingsdecaan Munich School of Management

Onze instellingen worden gedreven door verandering en innovatie met betrekking tot hun lokale context, wat een grote kracht is van dit partnerschap.

Gudrun Kiefer, hoofd MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole, emlyon business school

Ons unieke netwerk maakt de ontwikkeling mogelijk van het wereldwijde perspectief van management als een cruciale vaardigheid voor succesvolle toekomstige leiders. Mogelijkheden voor jou om op meerdere locaties te studeren worden gecombineerd met sterke samenwerkingsverbanden tussen de partners gedurende het programma.

Radka Newton, MSc in Management Program Director, Lancaster University Management School

Careers

Careers-services bijhouden

Als student van de MSc in management - European Triple Degree - Grande Ecole, profiteer je van een toegewijd carrièrepad met workshops, expertpanels, beurzen, evenementen, bedrijfsbezoeken, enz ...

De afdeling Careers Services biedt alle studenten continue ondersteuning bij het identificeren van carrièredoelen en het ontwikkelen van actieplannen. Programmaspecifieke carrièreservices omvatten:

  • Workshops: loopbaanworkshops helpen je bij de voorbereiding op je zoektocht naar een stage en toekomstige carrière. Zelfevaluatietools en individuele coaching bieden u de mogelijkheid om uw volgende stap voor te bereiden.
  • Tools: ons brede scala aan carrièremogelijkheden helpt je meer informatie te vinden over partnerbedrijven en sectorspecifieke bronnen, waaronder databases met stage- en vacatures.
  • Evenementen: elk jaar bezoeken meer dan 200 bedrijven de campussen van emlyon business school en bieden studenten continu toegang tot het bedrijfsleven.

Lancaster University Management School (LUMS)

Lancaster University Management School heeft ook zijn eigen bekroonde Carrière-team dat een Carrière- en Employability-programma leidt dat studenten de ondersteuning biedt die ze nodig hebben om hun carrière te ontwikkelen en lid te worden van de gemeenschap van succesvolle LUMS-alumni die over de hele wereld werken. LUMS trekt veel internationale topbedrijven naar de campus en organiseert elk jaar meer dan 100 carrière-evenementen.

Admissions

Tijdelijke wijzigingen in het toelatingsproces

Om de MSc in Management - European Triple Degree - Grande Ecole aan te vragen, moeten studenten normaal gesproken een managementtestscore (TAGE-MAGE, GMAT, GRE) opnemen in hun aanvraagdossier. Vanwege de huidige omstandigheden heeft de FNEGE de beslissing genomen om de online eGScore 2, de online versie van de TAGE-MAGE (uit het persbericht van 29 april 2020), op te schorten en te annuleren.

Aangezien een aanzienlijk aantal aanvragers in veel landen niet de kans heeft gekregen om een managementtest af te leggen vóór het begin van de lockdown, zijn de emlyon business school , Lancaster University en Ludwig-Maximilians-University München duidelijk: we zijn vastbesloten om een aanvraag te doen proces dat eerlijk is en aanvragers gelijk beschouwt.

In het licht van deze situatie, en volgens het Franse ministerie van Hoger Onderwijs, Onderzoek en Innovatie, heeft emlyon business school haar toepassingsvoorwaarden aangepast:

  • Managementbekwaamheidstestscores zijn vanaf nu en tot augustus 2020 een optioneel document voor uw aanvraag. U kunt uw aanvraag indienen zonder enige score voor managementgeschiktheid.
  • Als je tot de opleiding wordt toegelaten zonder score voor een managementtest, ontvang je een VOORWAARDELIJKE AANBIEDING. Je moet dan voor het einde van je eerste academiejaar een managementtestscore voorleggen. Als je niet voor het einde van je eerste academische jaar een van de managementtestscore-opties verstrekt, wordt je mogelijk uitgesloten van het programma en kun je niet afstuderen aan emlyon business school , LMU München en LUMS.

Dit is natuurlijk een uitzonderlijke beslissing op basis van uitzonderlijke omstandigheden en zal de komende jaren niet herhaald worden.

We zijn ons terdege bewust van de inzet en toewijding van veel sollicitanten tijdens deze sanitaire situatie en we doen ons best om onze toelatingsvoorwaarden zo goed en snel mogelijk aan te passen.

Collegegeld

€ 20.000 per jaar

Prijzen zijn voor de 2020-intake. Alle aangegeven tarieven zijn inclusief collegegeld, inschrijvingsgeld en levenslang lidmaatschap van emlyon business school altijd alumninetwerk.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and internati ... Lees meer

Created in 1872 and based in Lyon, France, with multiple international campuses, emlyon business school is a top European business school devoted to lifelong learning for entrepreneurial and international management. Lees Minder
Lyon , Sjanghai , Parijs , Lancashire , München , Saint-Étienne , Casablanca + 6 Meer Minder