MSc in Maintenance Engineering en Asset Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Er is een groeiende behoefte aan onderhoudstechnici en vermogensbeheerders die de zorg kunnen plannen voor langlevende, hoogwaardige activa voor beschikbaarheid en prestaties. Deze cursus ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om strategische onderhoudsplannen te plannen, implementeren en kritisch te beoordelen door middel van een unieke combinatie van aangeleerde inhoud en praktische implementatieoefeningen. Het vermogen om kosteneffectieve onderhoudsstrategieën aan te drijven in een reeks van sectoren van open carrièremogelijkheden voor onze afgestudeerden wereldwijd.

Voor wie is het?

Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden met ingenieurswetenschappen, wiskunde, wetenschappen of aanverwante opleidingen die graag carrière willen maken in industrieel onderhoud, planning, besturing en beheer. Het is ook zeer relevant voor afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn in de industrie die hun kwalificaties en kennis op dit gebied willen uitbreiden met personen met andere kwalificaties die over een aanzienlijke relevante sectorervaring beschikken.

Waarom deze cursus?

Deze cursus is specifiek gericht op het ontwikkelen van uw leren in de nieuwste technologieën en beheerstrategieën van onderhoud en activa, met de directe toepassing op de werkplek.

Het hoofddoel van de cursus is het leveren van fundamentele kennis en een uitgebreide reeks vaardigheden om experts te produceren die in staat zijn om de onderhoudscultuur en -strategie van een organisatie te transformeren.

Het is gericht op de grote behoefte aan leiders op het gebied van activabeheer en onderhoud, die de zorg kunnen plannen voor langlevende, hoogwaardige activa voor beschikbaarheid en prestaties.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om:

 • Beoordeel de reguliere en plotselinge storingen in machines en structuren en bepaal de oorzaak
 • Evalueer de geschiktheid van inspectietechnieken in het kader van echte bedrijfsstoringen
 • Werk aan de potentiële risico's in weloverwogen onderhoudsroutines en adviseer verzachtende activiteiten
 • Beoordeel de impact van technisch en financieel beheer op de beschikbaarheid van activa
 • Los de technische complexiteit op bij het implementeren van nieuwe technologieën om een effectieve onderhoudsplanning te maken
 • Evalueer de juridische implicaties van een aanbevolen onderhoudsroutine en analyseer kritisch de impact ervan op gezondheid, veiligheid en milieu
 • Bouw hands on expertise om de tools en de technieken te gebruiken bij het uitvoeren van asset inspectie en planning
 • Bewijs het vertrouwen in het voorstellen van onderhoudsprogramma's op maat in vergelijking met de door de OEM voorgestelde routines
 • Ontwikkel een op strategieën gebaseerd onderhoudsraamwerk dat geschikt is voor elk gegeven industrieel scenario.

Geïnformeerd door de industrie

Onze cursussen zijn ontworpen om te voldoen aan de opleidingsbehoeften van de industrie en hebben een sterke inbreng van experts in hun sector. Met name de richtsnoeren van de TES Council (inclusief organisaties zoals Rolls-Royce, MoD, BAE Systems, Babcock International en Leonardo) hebben een cruciale rol gespeeld bij het vooropstellen van de cursus.

Studenten die uitblinken in hun uitvoeringen worden erkend door middel van cursusprijzen die worden uitgereikt op Graduation Day door spraakmakende organisaties en individuen en vaak worden gesponsord door onze industriële partners.

accreditatie

We zullen accreditatie vragen aan het Institute of Asset Management (IAM), het British Institute of Non-Destructive Testing (BINDT) en het Institute of Mechanical Engineers (IMechE).

Cursus details

De cursus omvat acht verplichte modules, die meestal van oktober tot maart worden gegeven. Geplande moduletitels omvatten:

 • Grondbeginselen van onderhoud
 • Systeembeschikbaarheid en onderhoudbaarheid
 • Mislukken van materialen en structuren
 • Conditie-gebaseerd onderhoud
 • Onderhoudsplanning en -controle
 • Vermogensbeheer
 • Diagnostiek en prognostiek
 • Waarschijnlijkheid en statistiek in Risk and Reliability Engineering

De cursus bestaat uit acht beoordeelde modules, een groepsproject en een individueel onderzoeksproject.

De modules bevatten lezingen, tutorials en op het lab gebaseerde activiteiten. Deze activiteiten zijn ontworpen om u hands-on kennis en theorie te geven, zodat u niet op technici hoeft te vertrouwen voor technische problemen van machines en worden beoordeeld door praktisch werk, schriftelijke examens, casestudy's, essays, presentaties en tests. Deze bieden de 'tools' die vereist zijn voor de groep en individuele projecten.

Groepsproject

De groepsprojectervaring wordt zeer gewaardeerd door zowel studenten als potentiële werkgevers waar teams van studenten werken om een industrieel probleem op te lossen. Het project past technische kennis toe en biedt training in teamwerk en de mogelijkheid om niet-technische aspecten van het onderwezen programma te ontwikkelen. Deeltijdstudenten kunnen een dissertatie voorbereiden op een overeengekomen onderwerp in plaats van het groepsproject.

Industrieel georiënteerd, onze teamprojecten hebben ondersteuning van externe organisaties. Als gevolg van externe betrokkenheid genieten Cranfield-studenten meer succes bij het veiligstellen van hun baan. Toekomstige werkgevers waarderen de ervaring van de student wanneer het team werkt aan het vinden van oplossingen voor industrieel gebaseerde problemen.

Individueel project

Studenten selecteren het individuele project in overleg met de cursusdirecteur. Het individuele project biedt u de mogelijkheid om aan te tonen dat zij in staat zijn om op een originele manier onafhankelijk onderzoek, denken en werken uit te voeren, bij te dragen aan kennis en echte problemen te overwinnen.

Beoordeling

Onderwezen modules 40%, Groepsproject (of proefschrift) 20%, Individueel project 40%

modules

Het up-to-date en actueel houden van onze cursussen vereist constante innovatie en verandering. De modules die wij aanbieden weerspiegelen de behoeften van het bedrijfsleven en de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen als gevolg daarvan veranderen of worden ingetrokken als gevolg van onderzoeksontwikkelingen, wetgevingswisselingen of om een ​​aantal andere redenen. Wijzigingen kunnen ook worden ontworpen om de leerervaring van studenten te verbeteren of om te reageren op feedback van studenten, externe examinatoren, accreditatie-instanties en industriële adviespanels.

Om u een voorproefje te geven, hebben we een opsomming gegeven van de verplichte modules en (indien van toepassing) een aantal keuzemodules die bij dit programma horen en dat liep in het academische jaar 2018-2019. Er is geen garantie dat deze modules in 2019 zullen worden ingevoerd. Alle modules kunnen worden gewijzigd afhankelijk van het jaar waarin u bent ingeschreven.

Honoraria en financiering

Home-EU-kosten

 • MSc Voltijd: £ 11.250
 • MSc Part-time: £ 11.250 *

Overzeese kosten

 • MSc Voltijd: £ 23.000
 • MSc Part-time: £ 23.000 *

* Kosten kunnen vooraf volledig worden betaald, of in gelijke jaarlijkse termijnen. Studenten die hun cursus afronden vóór de oorspronkelijke einddatum, worden het openstaande saldo gefactureerd en dienen volledig te betalen voorafgaand aan het afstuderen.

Kosten notities:

 • De vermelde vergoedingen zijn van toepassing op alle studenten waarvan de begindatum van registratie valt tussen 1 augustus 2019 en 31 juli 2020.
 • Alle studenten betalen het collegegeld dat door de universiteit is vastgesteld voor de volledige duur van hun registratieperiode die bij hun eerste registratie is overeengekomen.
 • Een niet-restitueerbare aanbetaling is verschuldigd over geaccepteerde aanbiedingen en wordt van uw totale collegegeld afgetrokken. Home / EU-studenten betalen een aanbetaling van £ 500. Buitenlandse studenten betalen een aanbetaling van £ 1.000.
 • Bijkomende kosten voor verlengingen van de overeengekomen registratieperiode kunnen in rekening worden gebracht.
 • De vergoedbaarheid voor het thuis- / EU-tarief wordt bepaald aan de hand van de voorschriften van de Britse overheid. Als leidend beginsel betalen EU-onderdanen (inclusief het VK) die hun gewone verblijfplaats in de EU hebben, Home / EU-collegegeld, alle andere studenten (inclusief die van de Kanaaleilanden en het eiland Man) betalen overzeese vergoedingen.

Financieringsmogelijkheden

Om studenten te helpen geschikte financiering te vinden en te beveiligen, hebben we een financieringsvinder gecreëerd waar u naar geschikte financieringsbronnen kunt zoeken door de resultaten te filteren om aan uw behoeften te voldoen.

Postgraduate Lening van Student Finance England

 • Een postgraduate lening is nu beschikbaar voor Britse en EU-aanvragers om u te helpen betalen voor uw masteropleiding. U kunt een lening aanvragen bij GOV.UK

Santander MSc Scholarship

 • De Santander-beurs aan de Cranfield University is £ 5.000, - aan collegegeld voor full-time mastercursussen. Kijk op de beurspagina om te zien of je uit een in aanmerking komend Santander Universities-programmaland komt.

Chevening Scholarships

 • Chevening Scholarships worden toegekend aan vooraanstaande opkomende leiders om een eenjarige masteropleiding aan de Cranfield University . De beurs omvat collegegeld, reizen en een maandelijkse toelage voor een masteropleiding.

Cranfield Postgraduate Loan Scheme (CPLS)

 • De Cranfield Postgraduate Loan Scheme (CPLS) is een financieringsprogramma dat betaalbare collegegeld- en onderhoudskredieten verstrekt aan voltijdse VK / EU-studenten die op technologie gebaseerde MSc-cursussen volgen.

Commonwealth-beurzen voor ontwikkelingslanden

 • Studenten uit ontwikkelingslanden die anders niet in het VK zouden kunnen studeren, kunnen een Commonwealth Scholarship aanvragen, dat collegegeld, reizen en een maandelijkse toelage voor een masteropleiding omvat.

Future Finance Student Loans

 • Future Finance biedt studieleningen aan van maximaal £ 40.000 die de kosten voor levensonderhoud en collegegeld voor alle studenten van Cranfield University kunnen dekken.

Je carriere

Deze kwalificatie neemt u mee naar een breed scala van loopbanen met betrekking tot onderhoudstechniek en activabeheer, met verantwoordelijkheden in onder andere industrieën

 • Olie en gas,
 • Aerospace,
 • Verdediging,
 • Stroomopwekking en distributie,
 • Nuclear,
 • Automotive,
 • Chemisch en proces,
 • Textielproductie,
 • Civiele infrastructuur,
 • Logistiek
 • Gezondheid.

Het unieke aan deze cursus is de toegepaste en praktische aard, gericht op de beschikbaarheid van strategische assets. Deze cursus zal u kwalificeren om de huidige industriële cultuur van op OEM-gebaseerde onderhoudsroutines om te zetten in op strategie gebaseerd onderhoud.

Toelatingseisen

Van kandidaten wordt verwacht dat ze minimaal twee jaar relevante ervaring hebben in de branche, samen met een eerste of tweede klasse UK Honours diploma in een relevante technische of op technologie gebaseerde discipline, of het internationale equivalent van deze Britse kwalificaties. Alternatieve kwalificaties samen met aanvullende industriële ervaring zijn ook overwogen.

De Engelse taal

Als je een internationale student bent, moet je bewijzen dat je een bevredigend testresultaat hebt behaald in een Engelse kwalificatie. Onze minimumvereisten zijn als volgt:

 • IELTS Academic - 6,5 overall
 • TOEFL - 92
 • Pearson PTE Academic - 65
 • Cambridge English Scale - 180
 • Cambridge English: Advanced - C
 • Cambridge Engels: Proficiency - C

Naast deze minimumscores wordt van u verwacht dat u een evenwichtige score behaalt voor alle elementen van de test. We behouden ons het recht voor om een ​​testscore te weigeren als een van de elementen van de testscore te laag is.

We accepteren alleen tests die binnen twee jaar na uw registratiedatum zijn genomen (met uitzondering van Cambridge Engelse tests zonder einddatum).

Studenten die een Tier 4 (General) visum nodig hebben, moeten ervoor zorgen dat ze aan de Engelse taalvereisten van UK Visas and Immigration (UKVI) kunnen voldoen en we raden aan een IELTS voor UKVI-test te boeken.

Kandidaten die nog niet voldoen aan de toelatingseis in het Engels voor de door hen gekozen Cranfield-cursus, kunnen een aanvraag indienen om deel te nemen aan een van onze cursussen Engels voor academische doeleinden (EAP). We bieden elk jaar Winter / Lente- en Zomerprogramma's aan om houders aan te bieden.

Hoe te solliciteren

Online aanvraagformulier. Van Britse studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze een interview bijwonen en financiële ondersteuning kan het best op dit moment worden besproken. Overzeese en EU-studenten kunnen telefonisch worden geïnterviewd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world.

Cranfield's distinctive expertise is in our deep understanding of technology and management and how these work together to benefit the world. Lees Minder
Cranfield , Swindon + 1 Meer Minder