MSc in Machine Learning in Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De ontwikkeling en het gebruik van machine learning (ML) en kunstmatige intelligentie (AI) hebben een revolutie teweeggebracht in gebieden zoals computervisie, spraakherkenning en taalverwerking.

Tijdens deze cursus leer je hoe je ML- en AI-technieken kunt toepassen op echte wetenschappelijke problemen. Dit zal u helpen vitale vaardigheden op te bouwen en uw inzetbaarheid in een snel groeiend gebied te vergroten.

Afgestudeerden van deze cursus zullen leren hoe ze:

 • Identificeer en gebruik relevante rekenhulpmiddelen en programmeertechnieken.
 • Pas statistische en fysische principes toe om algoritmen op te splitsen en leg uit hoe ze werken.
 • Ontwerp strategieën om machine learning toe te passen op de analyse van wetenschappelijke datasets.

Daarnaast ontwikkel je een breed scala aan overdraagbare vaardigheden, waaronder communicatie, kritisch denken en probleemoplossing.

Je krijgt de kans om je eigen onderzoeksproject te ontwikkelen over een onderwerp naar keuze. Eerdere projecten hebben gekeken naar:

 • Galaxy Cluster-emulatie
 • Montage van grootschalige structuur in het heelal
 • Toepassing van ML op Fintech

Waarom kiezen voor deze cursus?

 • Gezamenlijk 3e in het VK voor onderzoekskwaliteit (Research Excellence Framework 2014).
 • Onderzoeksproject onder begeleiding van een of meer WP-leden.
 • Leer vaardigheden voor het toepassen van machine learning en AI-technieken op echte wetenschappelijke problemen.

Cursusinhoud

Deze cursus bestaat uit 180 studiepunten, opgesplitst in 120 studiepunten van onderwezen modules tijdens de herfst- en lentesemesters, en een onderzoeksproject van 60 studiepunten dat in de zomerperiode wordt afgerond.

modules

Kernmodules

 • Machine Learning in Science - Eerste deel
 • Machine learning in science - deel twee
 • Machine Learning in Science - Project

Optionele modules

 • Big Data en cloud computing
 • Intelligente agents ontwerpen
 • Computer visie
 • Beroepsethiek in computergebruik
 • Inleiding tot Quantum Informatiekunde
 • De fysica van diep leren
 • Neurale berekening

Pathways

Bovendien biedt deze cursus alternatieve onderdelen / Pathways waarmee u verschillende combinaties van kern- en optionele modules kunt selecteren om aan uw interesses en achtergrond te voldoen. U kiest een van elk van de volgende paren kernmodules.

Een keuze tussen computerwetenschappen of wiskunde gerichte ML-module:

 • Machine Learning
 • Statistisch machine-leren

Een keuze tussen korte of lange statistieken en kansmodule:

 • Statistische stichtingen
 • Fundamentals of Statistics

Een keuze tussen lange of korte rekenmodule:

 • Programming
 • Wetenschappelijke programmering in Python

Leren en beoordelen

Hoe je zult leren

 • lezingen
 • Probleemklassen
 • workshops

Er is een reeks kernmodules en optionele modules, evenals alternatieve onderdelen, waarmee u kernmodules en optionele modules in verschillende combinaties kunt selecteren. Hierdoor kun je modules kiezen die passen bij je niet-gegradueerde achtergrond en persoonlijke interesses.

De klassen zijn doorgaans rond de 20-40 studenten.

De cursus wordt gegeven door ervaren academici met een trackrecord van toepassing van machine learning op wetenschappelijk onderzoek.

Hoe je beoordeeld wordt

 • Praktische examens
 • cursussen
 • Onderzoeksproject
 • Project Werk

Modules worden beoordeeld met behulp van verschillende individuele beoordelingstypen die worden gewogen om uw eindcijfer voor elke module te berekenen. Er zal een onderzoeksproject worden beoordeeld aan de hand van een rapport van 8000 woorden.

Je hebt een gemiddeld cijfer van 50% nodig om de MSc overall te halen - je krijgt geen kwalificatie als je dit niet haalt. Je krijgt een kopie van onze beoordelingscriteria wanneer je met de cursus begint en je krijgt regelmatig feedback van je docenten.

Onderzoeksproject

Tijdens de zomerperiode concentreer je je op een onafhankelijk onderzoeksproject dat zich richt op de toepassing van machinale leermethoden, op originele wetenschappelijke problemen van onderzoeksgroepen uit de hele faculteit van de wetenschap. Het project omvat het schrijven van een proefschrift en wordt begeleid door een lid van het academisch personeel.

Contacttijd en studie-uren

Op een doorsnee week tijdens het semester werk je ongeveer 30 uur: 10 contacturen en 20 uur zelfstudie.

Toelatingseisen

Alle kandidaten worden op individuele basis in overweging genomen en we accepteren een breed scala aan kwalificaties. Onderstaande toelatingseisen gelden voor toelating tot 2021.

Home / Britse studenten

Undergraduate-diploma 2.1 (of internationaal equivalent) op een van de volgende gebieden: natuurkunde, wiskunde, informatica, scheikunde, techniek. Een 2.2 (of internationaal equivalent) kan worden overwogen als de aanvrager relevante werkervaring of een andere ondersteunende factor heeft.

EU / internationale studenten

Undergraduate-diploma 2.1 (of internationaal equivalent) op een van de volgende gebieden: natuurkunde, wiskunde, informatica, scheikunde, techniek. Een 2.2 (of internationaal equivalent) kan worden overwogen als de aanvrager relevante werkervaring of een andere ondersteunende factor heeft.
Internationale en EU-equivalenten We accepteren een breed scala aan kwalificaties van over de hele wereld.
IELTS 6,5 (6,0 in elk element)
Engelse taalvereisten Naast IELTS (hierboven vermeld) accepteren we ook andere Engelse taalkwalificaties. Dit omvat TOEFL iBT, Pearson PTE, GCSE, IB en O-niveau Engels.

Engelstalige ondersteuning

Als je ondersteuning nodig hebt om aan het vereiste niveau te voldoen, kun je misschien een presessiecursus volgen. Ons Centre for English Language Education is geaccrediteerd door de British Council voor het onderwijzen van Engels in het VK.

Voor presessionele cursussen Engels moet u IELTS voor UKVI volgen om aan de visumvoorschriften te voldoen.

Als je je presessiecursus met succes hebt afgerond tot het vereiste niveau, kun je doorstromen naar je studie. Dit betekent dat u IELTS of gelijkwaardig niet opnieuw hoeft af te leggen.

Alternatieve kwalificaties

We erkennen dat aanvragers een verscheidenheid aan ervaringen hebben en verschillende Pathways naar postdoctorale studie volgen.

We behandelen alle kandidaten met alternatieve kwalificaties op individuele basis. We kunnen ook relevante werkervaring overwegen.

Als u niet zeker weet of uw kwalificaties of werkervaring relevant zijn, neem dan contact met ons op.

142721_mars-mars-rover-space-travel-robot-73910.jpeg

Waar je leert

University Park Campus

University Park Campus beslaat 300 hectare, met groene ruimtes, dieren in het wild, historische gebouwen en moderne faciliteiten. Het is een van de mooiste en meest duurzame campussen van het VK en wint sinds 2003 elk jaar een nationale Green Flag-prijs.

De meeste scholen en afdelingen zijn hier gevestigd. Je hebt toegang tot bibliotheken, winkels, cafés, de studentenbond, sportdorp en een gezondheidscentrum.

Je kunt over de campus wandelen of fietsen. Gratis hopperbussen verbinden u met onze andere campussen. Het stadscentrum van Nottingham ligt op 15 minuten rijden met de openbare bus of tram.

Jubileum Campus

Jubilee Campus heeft milieuvriendelijke en duurzame gebouwen, naast groene ruimtes, dieren in het wild en een meer. Het heeft sinds 2013 elk jaar een nationale Green Flag-prijs gewonnen.

Op deze campus zijn onze scholen voor bedrijven, onderwijs en informatica gevestigd. Naast een sportcentrum en studentenhuisvesting hebben we nieuwe faciliteiten ontwikkeld, zoals het Advanced Manufacturing Building.

U kunt in ongeveer 20 minuten lopen naar University Park Campus of een gratis hopperbus nemen. Met de openbare bus bent u in 20 minuten in het stadscentrum van Nottingham.

Careers

Carriere advies

We bieden individuele loopbaanondersteuning voor alle postdoctorale studenten.

Deskundig personeel kan u helpen bij het onderzoeken van carrièremogelijkheden en vacatures, het opbouwen van uw cv of cv, het ontwikkelen van uw interviewvaardigheden en het ontmoeten van werkgevers.

Meer dan 1500 werkgevers adverteren afgestudeerde banen en stages via onze online vacatureservice. We organiseren regelmatig carrièrebeurzen, waaronder gespecialiseerde beurzen voor verschillende sectoren.

Vooruitzichten op de arbeidsmarkt

Graduate bestemmingen

Machine learning en kunstmatige intelligentie zijn centraal komen te staan in de economie en de samenleving. Afgestudeerden zijn zeer gewild in data-intensieve sectoren, waaronder IT, financiën, consultancy, productie, evenals academisch en industrieel onderzoek en ontwikkeling.

Loopbaanontwikkeling

95,5% van de studenten van de School of Physics and Astronomy verzekerde zich van een baan op graduate-niveau of verdere studie binnen 15 maanden na afstuderen. Het gemiddelde jaarsalaris voor deze afgestudeerden was £ 34.063. *

* HESA Graduate Outcomes in 2020. Het Graduate Outcomes% is afgeleid met behulp van de Guardian University Guide-methodologie. Het gemiddelde jaarsalaris is gebaseerd op afgestudeerden die voltijds in het VK werken.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The Faculty of Science undertakes world-class research spanning wide-ranging topics including quantum physics, plant genomics, human imaging, sustainable chemistry, neuroscience, mathematical modellin ... Lees meer

The Faculty of Science undertakes world-class research spanning wide-ranging topics including quantum physics, plant genomics, human imaging, sustainable chemistry, neuroscience, mathematical modelling and beyond. We work closely with industry on the training of the next generation of scientists and collaborate worldwide to ensure our research has a major societal impact. The Faculty of Science comprises seven schools and has strong links with the School of Life Sciences and School of Veterinary Medicine and Science. Schools from within the faculty also collaborate with those from the University's other faculties to form various research centres and research institutes. Lees Minder
Nottingham , Sutton Bonington , Nottingham + 2 Meer Minder