MSc in Machine Learning in Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Krijg geavanceerde training in de grondbeginselen van moderne machine learning en kunstmatige intelligentie met een bijzondere focus op hun toepassing op problemen in de wetenschappen.

 • Jaar van binnenkomst: 2020
 • Duur: 1 jaar voltijds
 • Wijze van studeren: voltijds
 • Toelatingseisen: 2.1 (of internationaal equivalent) op een van de volgende gebieden: natuurkunde, wiskunde, informatica, scheikunde, engineering. Een 2.2 (of internationaal equivalent) kan worden overwogen als de aanvrager relevante werkervaring of een andere ondersteunende factor heeft.
 • IELTS: 6.5 met ten minste 6.0 in elk element
 • VK / EU kosten: £ 8010
 • Internationale kosten: £ 24390
 • Startdatum: september
 • Cursuslocatie: Universiteitspark
 • School / Afdeling: Wetenschap, natuurkunde en astronomie

Overzicht

In de afgelopen jaren hebben de ontwikkeling en het gebruik van machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) een revolutie teweeggebracht in gebieden zoals computer vision, spraakherkenning en natuurlijke taalverwerking, waardoor ze van bijna onhandelbare problemen zijn omgezet in nuttige aspecten van ons dagelijks leven.

AI wordt ook snel essentieel in de wetenschap voor het analyseren en classificeren van grote hoeveelheden gegevens afkomstig van steeds meer observaties en complexe experimenten. Tegelijkertijd heeft de groeiende belangstelling voor het gebruik van methoden voor machinaal leren geleid tot nieuwe benaderingen van AI door de ideeën en technieken van de natuurwetenschappen toe te passen die verschillende en complementaire perspectieven bieden op die van computerwetenschap en software-engineering.

De wisselwerking tussen AI en wetenschappelijk denken staat centraal in de geest van deze cursus. Het biedt u hoogwaardige training, die de basistheorie van machine learning behandelt, met bijzondere nadruk op de toepassing op echte wetenschapsproblemen in de vorm van onderzoeksprojecten.

De training in de toepassing van machine learning en AI-technieken op problemen van wetenschappelijke relevantie helpt bij het opbouwen van de vaardigheden die worden gezocht in onderzoek en in de industrie, waardoor uw inzetbaarheid in een snelgroeiend gebied wordt verbeterd.

Deze MSc is bedoeld voor studenten met een undergraduate-diploma in een van de volgende vakken: natuurkunde, scheikunde, wiskunde, informatica of engineering.

Cursus structuur

Kern

 • Machine Learning in Science - Eerste deel
 • Machine learning in science - deel twee
 • Machine Learning in Science - Project

facultatief

 • Intelligente agents ontwerpen
 • Computer visie
 • Beroepsethiek in computergebruik
 • Inleiding tot Quantum Informatiekunde
 • De fysica van diep leren
 • Neurale berekening

Daarnaast biedt deze cursus drie alternatieve strengen / Pathways waarmee u verschillende combinaties van kern- en optionele modules kunt selecteren om aan uw interesses te voldoen.

Streng één kernmodules:

 • Machine Learning
 • Statistische machine learning, 20 studiepunten

Bundel twee kernmodules:

 • Statistische stichtingen
 • Fundamentals of Statistics

Categorie drie kernmodules:

 • Programming
 • Wetenschappelijke programmering in Python

Het bovenstaande is een voorbeeld van de typische modules die we aanbieden, maar is niet bedoeld om te worden opgevat en / of gebruikt als een definitieve lijst van de modules die in een bepaald jaar beschikbaar zullen zijn. Deze cursuspagina kan gedurende de cursus worden bijgewerkt, omdat modules kunnen veranderen als gevolg van ontwikkelingen in het curriculum of vanwege de onderzoeksbelangen van het personeel.

Lesmethoden en evaluatie

Deze eenjarige cursus bestaat uit 180 studiepunten, gesplitst in 120 studiepunten gedoceerde modules in de herfst- en voorjaarssemesters en een 60-koppig onderzoeksproject dat in de zomerperiode is voltooid.

Modules worden geleverd via colleges en probleemlessen. Er is een breed scala aan verplichte kernmodules en optionele modules, evenals drie alternatieve strengen waarmee u kern- en optionele modules in verschillende combinaties kunt selecteren. Hiermee kunt u modules kiezen die passen bij uw niet-gegradueerde achtergrond en persoonlijke interesses.

Onderzoeksproject

Tijdens de zomerperiode concentreer je je op een onafhankelijk onderzoeksproject dat zich richt op de toepassing van machinale leermethoden, op originele wetenschappelijke problemen van onderzoeksgroepen uit de hele faculteit van de wetenschap. Het project omvat het schrijven van een proefschrift en wordt begeleid door een lid van het academisch personeel.

Carrière en professionele ontwikkeling

Careers

Machine learning en kunstmatige intelligentie zijn centraal geworden in de economie en de maatschappij. Afgestudeerden met expertise op dit gebied zijn zeer gewild in alle sectoren die gegevensintensief zijn, waaronder IT, financiën, consultancy, productie en grote gebieden van academisch en industrieel onderzoek en ontwikkeling.

Gemiddeld beginsalaris en loopbaanontwikkeling

87,5% van de postgraduaten van de School of Physics and Astronomy verzekerde werk of verdere studie binnen zes maanden na afstuderen. Het gemiddelde startsalaris was £ 30.000, met het hoogste £ 31.000. *

* Bekende bestemmingen van voltijdse postdoctorale studenten die beschikbaar waren voor werk, 2016/17. Lonen worden berekend op basis van de mediaan van degenen met een voltijdbetaalde baan in het VK.

Careers ondersteuning en advies

We bieden individuele loopbaanondersteuning voor alle postdoctorale studenten, ongeacht je opleiding, studierichting of toekomstige loopbaanplannen.

Je hebt tijdens je studie en na je afstuderen toegang tot onze Carrière- en inzetbaarheidsservice. Deskundig personeel helpt u bij het onderzoeken van carrièremogelijkheden en vacatures, het opbouwen van uw CV of CV, het ontwikkelen van uw interviewvaardigheden en het ontmoeten van werkgevers.

Meer dan 1500 werkgevers adverteren afgestudeerde banen en stages via onze online vacatureservice. We organiseren regelmatig carrièrebeurzen, waaronder gespecialiseerde beurzen voor verschillende sectoren.

Honoraria en financiering

Bijkomende kosten

Als student van deze cursus verwachten we geen extra hoge kosten, naast je collegegeld en kosten voor levensonderhoud. Je zou toegang moeten hebben tot de meeste boeken die je nodig hebt via onze bibliotheken, hoewel je misschien je eigen kopieën wilt kopen die je in je budget zou moeten opnemen.

Beurzen en beurzen

Overheidsleningen voor mastercursussen

Leningen voor masterstudenten tot £ 10.906 zijn beschikbaar voor cursussen voor onderwezen en onderzoeksmasters. Aanvragers moeten gewoonlijk in het VK of de EU wonen.

Internationale en EU-studenten

Masters-beurzen zijn beschikbaar voor internationale en EU-studenten uit een breed scala van landen en studiegebieden. Je moet al een aanbod hebben om in Nottingham te studeren. Let op de sluitingsdata om ervoor te zorgen dat je je voldoende tijd aanmeldt voor je cursus.

ontkenning

Dit online prospectus is opgesteld vóór het academisch jaar waarop het van toepassing is. Alles is in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat is op het moment van publiceren, maar wijzigingen (bijvoorbeeld naar cursusinhoud) zullen waarschijnlijk plaatsvinden gezien het interval tussen het publiceren en het begin van de cursus. Het is daarom erg belangrijk om deze website te controleren op eventuele updates voordat u zich aanmeldt voor de cursus waar er een interval is tussen het lezen van deze website en het solliciteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Science undertakes world-class research spanning wide-ranging topics including quantum physics, plant genomics, human imaging, sustainable chemistry, neuroscience, mathematical modellin ... Lees meer

The Faculty of Science undertakes world-class research spanning wide-ranging topics including quantum physics, plant genomics, human imaging, sustainable chemistry, neuroscience, mathematical modelling and beyond. We work closely with industry on the training of the next generation of scientists and collaborate worldwide to ensure our research has a major societal impact. The Faculty of Science comprises seven schools and has strong links with the School of Life Sciences and School of Veterinary Medicine and Science. Schools from within the faculty also collaborate with those from the University's other faculties to form various research centres and research institutes. Lees Minder
Nottingham , Sutton Bonington , Nottingham + 2 Meer Minder