MSc in Internet of Things (IoT)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het is de bedoeling dat tegen 2020 meer dan 50 miljard apparaten of dingen over de hele wereld met internet worden verbonden - waardoor het Internet of Things (IoT) een mainstream-technologie wordt.

Smart Cities, Industrial Internet of Things (IIoT), zelfrijdende auto's, Smart Grids, Smart Homes en gebouwen, Smart Infrastructure, Smart Agriculture, Smart Health, Smart Mobility zijn enkele van de toepassingsgebieden die de fenomenale groei van IoT ondersteunen.

Bedrijven zijn al aan het onderzoeken hoe IoT kan worden gebruikt voor hun activiteiten, maar zij hebben onvoldoende IoT-vaardigheden en kennis bij medewerkers en management.

Deze unieke full-time masteropleiding is ontworpen door experts in het veld met een schat aan onderzoek en ontwikkeling ervaring in IoT om dit tekort aan professioneel gekwalificeerde specialisten aan te pakken.

Deze MSc biedt een uniek voordeel voor haar afgestudeerden in een steeds competitievere arbeidsmarkt met zeer gewilde expertise.

Het onderwijs op de cursus is door onderzoek aangestuurd en je krijgt de kans om te leren van de real-world, cutting-edge live-projecten.

U krijgt de gelegenheid om een proefschriftproject uit te voeren met echte klanten, in ons nieuwe Internet of Things Innovation Lab en ons Computing Enterprise Center.

Toelatingseisen

 • 2: 2 of hoger in de informatica, computertechniek, informatica of andere computergerelateerde onderwerpen (waaronder managementdisciplines zoals financiën, economie, bedrijfskunde enz.) Van een erkende graadverlenende instantie.
 • Kandidaten die niet voldoen aan de normale toelatingseisen maar over een uitgebreide industriële ervaring in een gerelateerd gebied beschikken, worden op individuele basis behandeld.

Engelse taalvereisten

 • Minimaal IELTS 6.0 of gelijkwaardig

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Houd er rekening mee dat voor het invoeren van 2020 de module-informatie kan worden gewijzigd.

modules

Kern

 • Internet of Things (IoT) (COS7039-B)
 • Cyberbeveiliging (COS6008-B)
 • Geavanceerd IoT (Data Science for IoT) (COS7043-B)
 • Cloud Computing (COS7044-B)
 • Dissertatie (COS7004-E)

Keuze

 • Softwareontwikkeling (COS7009-B)
 • Big Data Systems en Analytics (COS7006-B)
 • Mobiele applicatie-ontwikkeling (COS7025-B)
 • Datamining (COS7028-B)
 • Statistische gegevensanalyse (COS7005-B)
 • Geavanceerde programmering voor mobiele apparaten (COS7033-B)

Leren en beoordelen

Het programma maakt gebruik van een reeks leermethoden om een persoonlijke, door onderzoek geleide en digitaal geroerde leerervaring te bieden met een holistische, internationale focus.

Centraal in deze strategie staat de focus op probleemoplossing door het gebruik van creatief, analytisch, logisch en innovatief denken, en door netwerken en effectief communiceren met leeftijdsgenoten.

Het leveringsteam van onderwijs omvat internationaal gerenommeerde onderzoekers en praktijkmensen uit alle relevante IoT-gebieden, waaronder sensoren, communicatie, data-engineering, data-opslag, big data-analyse, cybersecurity en visualisatie. We hebben multi-miljoen pond financiering binnen IoT-gerelateerde projecten binnengehaald, zodat u wordt blootgesteld aan geavanceerde kennis en case studies. Ons onderwijs is gebaseerd op onderzoek en u krijgt de kans om te leren van deze real-world, geavanceerde live-projecten.

Formele lezingen zullen het verwerven van kennis en inzicht, disciplinespecifieke vaardigheden en het toepassen van dit leren op industriële praktijken vergemakkelijken. Laboratoriumsessies, waarbij gebruik wordt gemaakt van drie state-of-the-art, speciaal gebouwde laboratoria die worden uitgevoerd in combinatie met de theoretische componenten, bieden u de mogelijkheid om uw kennis van bepaalde onderwerpen te vergroten. Deze zullen ook helpen om discipline-specifieke vaardigheden en persoonlijke overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen.

De unieke onderwijsinhoud en -levering op de cursus wordt uiterst goed ondersteund met ultramoderne, speciale laboratoria, waaronder IoT Innovation Lab, Ethical Hacking Lab en Computer Enterprise Center.

Bovendien zorgen het onderzoek en de ontwikkeling in deze laboratoria en de case-study's van de publiek gefinancierde high profile-projecten ervoor dat de inhoud fris en vernieuwend is. Dit zorgt ervoor dat u wordt blootgesteld aan de nieuwste en toekomstige ontwikkelingen.

Naast de standaard met technologie versterkte leerbenaderingen, integreren we technologieën om sleutelbegrippen te leveren in een interactieve omgeving die uw ervaring met het ontwikkelen van IoT-producten verbetert. Bijvoorbeeld; uitgebreid gebruik van simulatie voor productontwerp en het gebruik van testbeds in de cloud en big data om hands-on leren te ondersteunen.

uitrusting

Studenten hebben toegang tot ultramoderne, speciale laboratoria, waaronder IoT Innovation Lab, Ethical Hacking Lab, Cyber Security Interdisciplinair Centrum en Computer Enterprise Center.

We bieden ook een scala aan online faciliteiten om onafhankelijk leren te ondersteunen, inclusief onze virtuele leeromgeving die je 24/7 toegang geeft tot leermateriaal en hulpmiddelen voor samenwerking, waar ook ter wereld.

We bieden ook virtuele servertechnologie met interne hardware om studenten in staat te stellen onze besturingssystemen op afstand te gebruiken.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Home / EU: £ 8570 per jaar
 • Internationaal: £ 19,890 per jaar

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en openstaande vacatures.

Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt om plannen te verduidelijken door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal ingerichte workshops.

Carriere vooruitzichten

Een gebrek aan IoT-vaardigheden en kennis bij medewerkers en management wordt door de bedrijven gezien als het grootste obstakel om IoT uitgebreider te gebruiken (Economist Intelligence Unit).

Dit programma geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om carrière te maken in deze spannende, snelgroeiende internationale sector.

Studieondersteuning

We hebben een engagement voor sterke pastorale zorg voor al onze studenten, waaronder een persoonlijke begeleider voor alle studenten, regelmatige contacturen voor privégroepen en onze ondersteunende studentenserviceteams die altijd klaar staan om te helpen met eventuele vragen en het advies geven dat u nodig hebben.

Naast standaardondersteuning door middel van aangeleerde sessies, biedt onze virtuele leeromgeving studenten de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bronnen, deel te nemen aan groepswerk en werk van overal ter wereld in te dienen, 24/7.

Universitaire centrale diensten zijn rijk aan ondersteuningsteams om studenten te helpen bij elk aspect van hun reis door onze opleidingen.

Van onze Career and Employability Service, via onze sterke studentenvakbond tot ons professionele en efficiënte team voor studentenfinanciering, er zijn altijd vriendelijke gezichten klaar om u te ondersteunen en u de antwoorden te geven die u nodig hebt.

Onderzoek

Ons IoT-onderzoek wordt gefinancierd door de Europese (Europese Unie, European Space Agency), International (Newton, NASA) en Britse onderzoeksraden (Innovate UK) in de volgende onderwerpen:

 • Smart cities (Europese Unie)
 • 5G (Europese Unie)
 • Big data (Innovate UK, EU)
 • Visualisatie (NASA, European Space Agency, NHS, Innovate UK) Digital Healthcare (Newton Fund) Cyber Security (Innovate UK, West Yorkshire Police)

De onderzoekers die aan deze projecten werken, zijn afgestemd op speciale laboratoria, waaronder IoT Innovation Lab, Ethical Hacking Lab, Cyber Security Interdisciplinair Centrum en Computer Enterprise Center.

Bovendien werken de onderzoekers die deze cursus geven nauw samen met twee nationale katapultcentra in Bradford: Digital Catapult Centre en DHEZ, waardoor je toegang hebt tot de evenementen en projecten die door deze centra worden georganiseerd.

We integreren kennis en ervaring van industriële partners ook via onze adviesraad voor de industrie en deze onderzoeksprojecten door middel van uitdagende case-study's, op het lab gebaseerde activiteiten en uitgenodigde gesprekken, waarbij we ervoor zorgen dat onderzoeksresultaten de kern vormen van ons curriculum. Dit nieuwe programma omvat ook uitgenodigde externe sprekers uit verschillende industriesectoren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder