MSc in Internet Computing en netwerkbeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Door ons te richten op alle aspecten van wat relevant is voor toekomstige netwerkexperts, biedt onze Internet Security en Network Computing MSc een beeld van netwerkarchitectuur, protocollen, beveiliging, prestaties, modellering, simulatie en programmering, evenals draadloze netwerken.

Het internet vormt een paradigmaverschuiving in de manier waarop de wereld werkt en communiceert. Dit heeft een enorme betekenis voor de toekomst en een goed begrip van internettechnologie kan leiden tot een steeds grotere verscheidenheid aan stimulerende carrières.

Op Loughborough University heeft onze afdeling Computer Science een reputatie voor innovatief onderzoek en industriebetrokkenheid, met vooraanstaande Britse en internationale bedrijven die regelmatig input leveren voor curriculumontwikkeling, loopbaanbegeleiding en aanvullende leermiddelen - zorgen dat wat we leren is afgestemd op de uitdagingen van deze snel evoluerende wetenschap. De afdeling heeft een dynamische, actieve en internationaal gerenommeerde onderzoekscultuur met academisch personeel en onderzoekers die momenteel onderzoek doen naar alle aspecten van netwerken en communicatie van de wiskundige theorie naar de oprichting en exploitatie van netwerksystemen.

Deze expertise informeert onze cutting-edge MSc in Internet Security en Network Computing, die wordt onderwezen door een combinatie van lezingen, seminars, presentaties, tutorials, industriële gastcolleges en computergestuurde zelfbeheerde materialen in combinatie met laboratoriumoefeningen, indien van toepassing.

Via ons Internet Computing- en Network Security-programma leert u in de uitstekende studieomgeving die de afdeling kan bieden. U krijgt toegang tot zes computerlaboratoria die beschikken over drielok boot (Windows / Linux / MacOs) computers. Daarnaast krijgt u toegang tot de laboratoria die 24-uurs toegang bieden, evenals ondersteuning door een team van systeemspecialisten. Het gebouw biedt ook moderne studiezalen, seminarruimten, gespecialiseerde laboratoria en brainstormruimten voor groepswerk en samenwerking.

Een deel van het Internet Computing en Network Security-programma is een individueel project, voltooid onder toezicht, waarmee u de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen op dit gebied kunt toepassen om een ​​complex, praktisch probleem op te lossen.

Wat maakt dit programma anders?

  • 4e in het Verenigd Koninkrijk voor Computer Science and Information Systems (Guardian University Guide 2018)

Wie zou dit programma moeten studeren?

Onze Internet Computing en Network Security MSc is ontworpen voor studenten die op zoek zijn naar de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectieve specialisten in de computerindustrie te worden.

Toelatingseisen

Een graad van eer (2: 2 of hoger) of een gelijkwaardige buitenlandse kwalificatie in computerwetenschappen of een geallieerde discipline die programmeren en netwerken omvat.

Engelse Taalvereisten

Alle aanvragers voor toelating tot Loughborough University moeten een kwalificatie in Engelse taal hebben voordat ze kunnen worden toegelaten tot een cursus of programma, ongeacht of hun eerste taal Engels is of niet.

IELTS: overall 6,5 met minimaal 6.0 in elke component.

Wat ga je studeren

Onze Internet Computing en Network Security MSc is ontworpen om u te voorzien van gespecialiseerde studiegebieden, zodat u de theorie en praktijk van internet computing en netwerkbeveiliging kunt begrijpen en toepassen.

modules

Internet Computing en Network Security MSc bestrijkt een breed scala van onderwerpen; om u een voorproefje te geven, hebben we enkele van de kernmodules die bij dit programma zijn aangesloten en de specifieke beoordelingsmethodes die bij elke module horen, uitgebreid.

Verplichte modules

  • Netwerkmodellering en prestaties
  • Internet Systemen
  • Internet Protocol Design
  • Veilige netwerken bouwen
  • Cryptografie en beveiligde systemen
  • Draadloze netwerken
  • Projectvoorbereiding
  • Onderzoeksmethoden
  • Individueel project
Het departement Computerwetenschappen zet zich in om u te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en eigenschappen die u nodig hebt om met succes door te groeien in uw gekozen carrière.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to Loughborough University's School of Science, home to the Departments of Chemistry, Computer Science, Mathematical Sciences, Physics and the Mathematics Education Centre.

Welcome to Loughborough University's School of Science, home to the Departments of Chemistry, Computer Science, Mathematical Sciences, Physics and the Mathematics Education Centre. Lees Minder