MSc in International Tourism and Hospitality Management with Internship

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Internationaal reizen is eenvoudiger dan ooit, waardoor er veel vraag is naar ervaren managers. Beheers de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in deze wereldwijde industrie.

Overzicht

Toerisme en gastvrijheid zijn van vitaal belang voor economieën over de hele wereld. Dit is een sector vol kansen en voortdurend in ontwikkeling.

In deze cursus bestudeer je de nieuwste managementpraktijken en hoe deze van toepassing zijn op toeristische activiteiten, attracties, resorts en meer.

Per branche, voor de industrie

We hebben deze cursus opgezet in samenwerking met luchtvaartmaatschappijen, attracties, hotels en andere organisaties, waaronder de Association of British Travel Agents (ABTA), Expedia en STA Travel. En we werken met nog meer om u uit de eerste hand ervaring in de industrie te bieden tijdens uw studies.

Er zullen live klantenslips, gastdocenten, excursies en industrie-evenementen zijn. Je kunt vergaderingen bijwonen met de regionale ABTA-groep en je hebt de mogelijkheid om stage te lopen bij een van onze partners, waar veel van onze afgestudeerden een baan hebben aangeboden.

Experts in het veld

Je docenten hebben gewerkt in toerisme- en hospitality-organisaties over de hele wereld - met tientallen jaren ervaring tussen hen. En aangezien deze cursus deel uitmaakt van onze Business School, wordt u ook onderwezen door specialisten op gebieden zoals digitale strategie of ondernemerschap.

Met de cursus die is geaccrediteerd door organisaties zoals de Association for Tourism in Higher Education, weet je zeker dat je toegang hebt tot de hoogste niveaus van expertise.

Lengte

 • 1 jaar: voltijds
 • 2 jaar stage

Kenmerken en voordelen

 • Studeer in een culturele stad - Omringd door de uitstekende attracties van Manchester voor de deur, zult u toerisme en gastvrijheid regelmatig in actie zien.
 • Experts op het gebied van toerisme en gastvrijheid - U krijgt les van personeel met uitgebreide ervaring in het beheren van activiteiten in de hotel- en restaurantindustrie of experts met managementachtergrond voor touroperators.
 • Industrieverbindingen - Profiteer van onze uitgebreide brancheverbindingen en zoek opwindende kansen in de bloeiende wereld van internationaal toerisme.
 • Regelmatige branche-evenementen - Leer waardevolle inzichten van gastdocenten die in het veld werken en bezoek belangrijke toeristische organisaties en horecageuzen.
 • Praktisch leren - Werk samen met werkgevers in toerisme en gastvrijheid om uw professionele vaardigheden op het gebied van toerisme en gastvrijheid te ontwikkelen en in praktijk te brengen door uw eigen live-project te organiseren.
 • Plaatsingen - Bouw een krachtig CV gevuld met praktijkervaring door vrijwilligerswerk en professionele stages van maximaal 48 weken.
 • Kansen voor toerisme en gastvrijheid - Studeer af met een kwalificatie waarmee u verschillende managementcarrières kunt nastreven in de wereldwijde sector van toerisme en gastvrijheid.

Accreditaties, Awards en aanbevelingen

 • De Business School is geaccrediteerd door de Association of MBA's. AMBA-accreditatie vertegenwoordigt het hoogste prestatieniveau in het postdoctorale bedrijfsonderwijs.
 • Institute of Place Management
 • De Business School is geaccrediteerd door de Association om Collegiate Schools of Business te bevorderen. Dit betekent dat we internationaal worden erkend voor het voldoen aan wereldwijde normen van uitmuntendheid in bedrijfs- en managementopleidingen.
 • Wij zijn een gecertificeerd lid van de Vereniging voor toerisme in het hoger onderwijs en tonen een engagement om het toerisme binnen het hoger onderwijs in het VK te ondersteunen.

Carriere vooruitzichten

Studenten volgen onze cursus vanuit verschillende achtergronden. Sommigen werken al in de sector, anderen zijn net afgestudeerd (in alles van bedrijf tot muziek). Het aantal loopbaantrajecten na de cursus is net zo gevarieerd.

Met de vaardigheden die u tijdens deze cursus leert, kunt u werk zoeken in:

 • Touroperaties
 • Resort management
 • Hotelactiviteiten
 • Bestemmingsmarketing
 • Restaurant beheren

Veel afgestudeerden kiezen er ook voor om afgestudeerde managementschema's aan te vragen als onderdeel van hun loopbaan.

95% van de afgestudeerden gaat binnen zes maanden na afstuderen direct aan het werk of studeert verder.

DLHE-enquête 2017, voor alle respondenten beschikbaar voor werk of verder onderzoek en waarvan de bestemmingen bekend zijn.

Toelatingseisen

Deze cursus is beschikbaar voor afgestudeerden met ten minste een 2: 2 UK Honours diploma (of internationaal equivalent) van elk onderwerp. Kandidaten met branchegerelateerde managementervaring kunnen worden overwogen.

Voor internationale aanvragers is IELTS vereist met een overall score van 6,5 met niet minder dan 5,5 in elke categorie, of een equivalent geaccepteerde Engelse kwalificatie.

Let op: om je aan te melden voor deze cursus, hoef je maar één referentie op te geven.

Ontmoet de experts

cursus details

De cursus behandelt enkele van de belangrijkste vaardigheden die u nodig heeft voor uw carrière, zoals geïdentificeerd door ons netwerk van industriële partners. Onderwerpen omvatten alles van hoe luchtvaartmaatschappijen van plan zijn voor de toekomst, tot welke nieuwe trends groot worden in gastvrijheid.

We bieden optionele eenheden van het ministerie van Marketing, Retail en Toerisme, zodat u zich kunt specialiseren op basis van uw eigen interesses. En met het proefschrift zul je een sectoronderwerp in echte diepte verkennen om een expert op dat gebied te worden.

Je zult tijdens de cursus regelmatig worden blootgesteld aan de industrie. Je kunt er ook voor kiezen om een stage van 36 tot 48 weken hier in het Verenigd Koninkrijk of elders te lopen. Onze partners zijn organisaties zoals Manchester Airport en Qantas.

Jaar 1

De onderstaande eenheden geven de cursusinhoud aan voor deelname in september 2020.

Core Units

Strategie voor digitaal

Digitale marketing blijft nooit stilstaan. Meer informatie over nieuwe technieken en best practices in de branche. Je ontwikkelt de vaardigheden om een winnende strategie voor digitale communicatie te creëren, je succes te meten en een naadloze ervaring voor klanten te creëren.

Toegepast onderzoeksvoorstel

U maakt een geavanceerd voorstel voor een onderzoeksproject. In deze substantiële korte beschrijving identificeert en structureert u het complexe probleem dat u in uw toegepast onderzoeksproject zult onderzoeken.

Toegepast onderzoeksproject

Nu je je voorstel hebt voltooid, is het tijd om je onderzoeksproject te schrijven. Je onderzoekt het probleem dat je eerder hebt geïdentificeerd en presenteert je conclusies en reflecties.

Toerisme Master niveau leren

Om te slagen op Masters-niveau heb je geavanceerde studievaardigheden nodig. Leer kritisch denken, analyseren en verwijzen om u te helpen bij uw academische werk.

Toerisme en Hospitality Futures

Blijf op de hoogte van consumenten- en industriële trends in wereldwijd toerisme en gastvrijheid. Je onderzoekt de nieuwste innovaties in de branche en test zelfs je vaardigheden als reisvlogger.

Luchtvaartmaatschappijen en touroperators

De reisbranche verandert voortdurend. Ontdek hoe luchtvaartmaatschappijen en touroperators zich aanpassen aan deze dynamische omgeving en onderzoek de strategieën die ze gebruiken om waarde op lange termijn voor hun klanten te creëren.

Toerisme en Hospitality Marketing

Toerisme en gastvrijheid heeft zijn eigen unieke uitdagingen als het gaat om marketing. Hier verken je de theorie en toepassing van marketing specifiek voor de industrie.

Hospitality Business Analytics

Analyseer tactische, operationele en managementkwesties. Je zult gastvrijheidsscenario's verkennen en leren wat er nodig is om succesvolle zakelijke beslissingen te nemen.

Internationaal strategisch management

Een moderne internationale onderneming moet strategisch zijn om te overleven. Ontdek de managementtheorieën en praktische hulpmiddelen die organisaties helpen slagen. En ontwikkel uw strategische denkvaardigheden terwijl u de aard van strategie verkent.

Beoordeling wegingen en contacturen

10 studiepunten staan gelijk aan 100 uren studie, wat een combinatie is van lezingen, seminars en praktische sessies, en onafhankelijke studie. Een Masters-kwalificatie bestaat meestal uit 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. De exacte samenstelling van je studietijd en beoordelingen voor de cursus is afhankelijk van je optiekeuzes en leerstijl, maar dit kan zijn:

Studie

 • Voltijds: 50% lezingen, seminars of iets dergelijks; 0% plaatsing; 50% onafhankelijk onderzoek

Beoordeling

 • Voltijds: 91% cursussen; 0% praktisch; 9% onderzoek
Plaatsingsopties

Je kunt nuttige werkervaring opdoen via het Postgraduate Stageprogramma van de Business School. Met een stage voor de korte termijn laat je niet alleen potentiële werkgevers zien dat je klaar bent om aan het werk te gaan, maar krijg je ook wat essentiële ervaring en een aantal waardevolle verbindingen voor je professionele netwerk.

Terwijl een stage minstens 100 uur werk inhoudt - beginnend tussen november en begin augustus - is de manier waarop je die uren uitvoert flexibel. Je zou fulltime kunnen werken tijdens een pauze in je studie, of je kunt een dag of twee per week doen gedurende de hele periode, passend bij je studie.

Optioneel stagejaar

Wanneer je je onderwezen eenheden met succes hebt afgerond, heb je de mogelijkheid om een stage van 36-48 weken te volgen. U wordt ondersteund door ons stagebureau, dat uitgebreide contacten heeft met de toerisme- en horecasector en meer dan 25 jaar ervaring heeft in het helpen van studenten bij het vinden van stages.

Het stagebureau adverteert met verschillende mogelijkheden, ondersteunt en adviseert over het sollicitatie- en wervingsproces en blijft u ondersteunen terwijl u weg bent van de universiteit.

Voor deze stage geldt een toeslag.

Afdeling Marketing, Retail en Toerisme

Onze afdeling Marketing, Retail en Toerisme is een van de grootste aanbieders van onderwijs in marketing, digitale marketing, reclame en branding, public relations, retailmanagement, plaatsbeheer en toerismebeheer in het VK. De missie van de afdeling is om haar studenten te ontwikkelen tot zeer inzetbare, sociaal en ecologisch verantwoorde professionals, het leveren van onderwijs- en onderzoeksexcellentie, door cursussen die zijn geaccrediteerd door belangrijke brancheorganisaties.

vergoedingen

Britse en EU-studenten
 • Neem contact op met de afdeling voor meer informatie over de kosten voor deze cursus.
Niet-EU- en Channel Island-studenten
 • Neem contact op met de afdeling voor meer informatie over de kosten voor deze cursus.
Extra informatie

Een Masters-kwalificatie omvat typisch 180 credits, een PGDip 120 credits, een PGCert 60 credits en een MFA 300 credits. Collegegeld zal hetzelfde blijven voor elk jaar van de studie, mits de cursus wordt voltooid in de normale tijd (geen herhaling jaar of pauzes in studie).

Deeltijdstudenten mogen elk academiejaar maximaal 90 studiepunten nemen.

Bijkomende kosten

Specialistische kosten

Alle boeken die nodig zijn voor de cursus zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek. De universiteit heeft ook pc-laboratoria en een leenservice voor laptops. Veel studenten kiezen er echter voor om enkele van de kernboeken voor de cursus en / of een laptop te kopen. Studenten moeten mogelijk ook enkele van hun opdrachten en andere documenten afdrukken. De afdrukkosten op de campus beginnen vanaf 5 p per pagina. De geschatte kosten zijn £ 300 voor een laptop, tot £ 100 per jaar voor boeken en afdrukken. Naast het bovenstaande kunnen studenten kiezen voor een internationale excursie. De geschatte kosten voor deze activiteit liggen tussen £ 300 - £ 500. Dit is optioneel en er is een lokaal alternatief voor elke student die ervoor kiest om niet te gaan.

Plaatsingskosten

Wanneer je je onderwezen eenheden met succes hebt afgerond, heb je de mogelijkheid om een plaatsing van 36-48 weken te volgen. Je wordt ondersteund door ons stagebureau, dat uitgebreide contacten heeft met de toerisme- en horecasector en meer dan 25 jaar ervaring heeft in het helpen van studenten bij het vinden van stages. Het stagebureau adverteert met verschillende mogelijkheden, ondersteunt en adviseert over het sollicitatie- en wervingsproces en blijft u ondersteunen terwijl u weg bent van de universiteit. De kosten voor het stagejaar worden geschat op £ 1.850.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Lees meer

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Lees Minder