MSc in International Tourism and Events Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Geïnformeerd door de vraag vanuit de industrie en de enorme hoeveelheid beschikbare banen, levert het MSc International Tourism and Events Management-programma van de Glasgow Caledonian University de praktische en technische ervaring die u nodig hebt om de kansen die deze groeiende sector te bieden heeft te maximaliseren.

Je zult genieten van een echt internationale ervaring met de kans om te netwerken, vrijwilligerswerk te doen en te werken in de industrie met gastcolleges van degenen die momenteel toonaangevend zijn in de sector.

Wat ga je studeren

  • Ontwikkelen van een begrip of real-world problemen vanuit een Brits en mondiaal perspectief, het identificeren van verantwoorde besluitvorming en ethisch gedreven gedrag
  • Praktische vaardigheden opdoen via en plaatsing in de industrie en excursies
  • Verbetering van digitale vaardigheden op belangrijke communicatiegebieden, zoals marketing, projectbeheer en visuele presentaties

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten een leidraad zijn en het minimum vertegenwoordigen dat in aanmerking moet worden genomen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats doen, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Typische toelatingseisen

UK Honours degree 2: 2 of gelijkwaardig

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internationaal: £ 12600

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

De Moffat-beurs

De Moffat Scholarship biedt ondersteuning aan studenten die carrière maken in de reis-, toerisme- of evenementensector. Er zijn awards van maximaal £ 3600 beschikbaar voor studenten die aan dit programma studeren aan de GCU. De sluitingsdatum voor aanvragen voor deze beurs is 28 juli 2018 om 17.00 uur. Meer informatie

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Lesgeven en onderzoek

We willen onze afgestudeerden toerusten om de uitdagingen van een steeds meer geglobaliseerde, op kennis gebaseerde economie aan te gaan en ervoor te zorgen dat ze het best geplaatst zijn om werk te vinden.

Het team Evenementen, Sport en Toerisme bestaat uit docenten en actieve onderzoekers die publiceren in academische tijdschriften en hoofdstukken bijdragen aan bewerkte boekdelen in hun specifieke vakgebied. De programma's worden gedreven door de opvatting dat er belangrijke onderscheidingen zijn met betrekking tot de toekomstige richtingen van de evenementen-, sport- en toerismebranches in Schotland, het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

Onze studenten profiteren ook van gastcolleges door experts uit de industrie en excursies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder