MSc in International Sustainability Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van het programma

Je carrière maakt een verschil!

In vroegere generaties hadden mensen in bedrijven de neiging om zich eerst op het geld te concentreren. Betekenis kwam later. Vandaag, in een wereld met zoveel prangende problemen, voelen veel jonge professionals dat dit model niet langer logisch is. ESCP Europe's Master in International Sustainability Management biedt de opleiding voor een carrière die u in staat stelt om meteen een positief verschil te maken.

Tijdens dit tweejarige programma, gedoceerd op de campussen van ESCP Europe in Berlijn en Parijs van eerste tot en met vierde kwartaal, en waar kansen u in termen 5 en 6 leiden, leert u wat u moet weten om een ​​duurzaamheidsmanager te worden.

In uw eerste voorwaarden bestudeert u onderwerpen als het creëren van een duurzaamheidscultuur, het verminderen van de milieu-impact van uw toeleveringsketen of deelnemen aan een bedrijfsadviesopdracht.

In de laatste twee termen, zal je een masterscriptie schrijven over een onderwerp naar keuze en een stage volgen bij een bedrijf of een niet-gouvernementele organisatie.

Tegen de tijd dat je afstudeert, word je uitgerust met de vaardigheden en inzichten die je nodig hebt om bedrijven te helpen goede rentmeesters van het publiek en de planeet te zijn.

Wees het geweten van uw bedrijf

Of je nu een belangrijk teamlid wordt van een start-up of een manager bij een wereldwijd bedrijf, taalvaardigheden zullen belangrijk zijn. Duurzaamheid Management is erg sociaal werk, en ESCP Europe gelooft dat sterke communicatievaardigheden een cruciaal onderdeel van het werk zullen zijn. Dit fulltime, tweejarige programma wordt volledig in het Engels gegeven. Daarnaast zullen studenten worden gevraagd om een ​​tweede taal te studeren.

Naast reguliere lessen en een stage biedt het programma je de mogelijkheid om veel mensen te ontmoeten die al bezig zijn met duurzaamheidskwesties voor bedrijven en niet-gouvernementele organisaties.

Toelatingseisen

  • Een bachelordiploma met minimaal 180 ECTS
  • Een universitaire achtergrond bij voorkeur in economie, sociale of natuurwetenschappen of engineering
  • Vloeiend Engels: TOEFL-, TOEIC- of IELTS-scores of Engelse toets op de campus
  • Werkervaring niet vereist (indien gegeven, maximaal 2 jaar)

vergoedingen

Voor het tweejarige programma is een betaling van € 25.500 verschuldigd.

Vroegboekaanbieding: een korting van € 3.200 wordt aangeboden voor aanvragen die vóór 28 februari 2020 zijn ingediend.

De kosten worden in vier termijnen gefactureerd en zijn als volgt verschuldigd:

  • Eerste aflevering: vier weken na opname
  • Tweede aflevering: 1 augustus 2020
  • Derde aflevering: 1 december 2020
  • Vierde deel: 1 mei 2021

Aanmeldingskosten

De inschrijfkosten zijn vastgesteld op € 130.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder